skip to Main Content

Generikus Xenical fórum oldalunkon több száz felhasználó által írt Orlistat tapasztalatok olvashatóak a mellékhatásáról, hatásáról, felhasználásáról, adagolásról és maga a fogyásról. Ezen felül nem maradhat ki a generikus Xenical rendelése és az árakról megírt tapasztalatok sem.

Ha van Önnek is véleménye vagy a termékkel, esetleg a fogyással kapcsolatos tapasztalata, akkor kérjük ossza meg velünk és segítsünk olyan fogyni vágyó személyeknek, akik még e témakörben nem tapasztaltak és segítségre van szükségük ezen információk, beszámolók által.

Fórum weboldalunkon nincs forgalmazás és nincs lehetőség a termék eladásával kapcsolatos reklámok elhelyezésére, még hozzászólások formájában sem. Nem támogatjuk hirdetési célú eladással kapcsolatos bannerek kihelyezését semmilyen belföldi vagy külföldi szolgáltatónak, így érdekektől mentes valós generikus Xenical vélemények kerülnek ki weboldalunkra.

Több száz Orlistat tapasztalatok várják Önt lentebb, ahol más felhasználók által írt beszámolók olvashatók. Informálódjon a termékkel kapcsolatosan és tudjon meg minél többet!

Hamisítványok

Mivel egy nagyon népszerű és valóban hatásos fogyasztó gyógyszerről beszélünk, így megnövekedett kereslete miatt megjelentek a hamisítványok, amelyek jobb esetben hatóanyag nélküli utánzatok, rosszabb esetben pedig az egészségére is veszélyes lehet. Így már érthető, hogy miért keresnek annyian Xenical rendelés és Orlistat vásárlás kulcsszóra az internetes keresőkben. Ez a termék nem csak marketing célú beetetés, hanem egy valós gyógyszer a túlsúlyos emberek számára, ami hatásos.

Hogyan lehet elkerülni az utánzatokat?

Az utánzatok tökéletes vizuális hamisítványok, így egy átlagember ezt nem igen tudja megkülönböztetni. Ha viszont biztos forrásból szerzi be a terméket (olyan cégektől, akiknek van elérhetősége, ügyfélszolgálata) és a weboldalunkon utána néz a felhasználók által írt Orlistat vélemények beszámolóinak akkor 99%-os valószínűséggel sikert arathat az ügyben.

Alapszabályként az is elmondható, hogy ne vásároljon piacokról, magánszemélyektől se személyesen se az interneten, mert így nagy eséllyel hamisat fog venni. Generikus Xenical vásárlás esetén kövesse mindenképpen a hamisítványokra való kiszűrési leírásunkat, amit fentebb olvasott el.

Fórum weboldalunkon informálódhat a termék hatásával, használatával, adagolásával, mellékhatásával és a fogyási trükkökkel kapcsolatosan is.

Mindenképpen érdemes elolvasnia ezeket, hogy egyáltalán ezt a terméket keresi e és azt használhatja e a valóságban. Mivel egy gyógyszerről van szó, így vannak ellenjavallatai, amelyet a hozzászólások alatt részletesen leírunk, ezzel is segítve azon fogyni vágyókat, akik még nem használták e fogyasztószert.

Szánjon 10 percet a Xenical tapasztalatok elolvasására mielőtt a beszerzés mellett dönt bármilyen platformon. Győződjön meg a mások által leírt pozitív vagy negatív kimenetelű hozzászólásokkal, amelyek nagy segítséget nyújthatnak abban is, hogy az eladó Xenical forgalmazóját beazonosítsa és elolvashassa a róla írt beszámolókat.

Eredeti Orlistat rendelés előtt győződjön meg arról, hogy a többi felhasználónak milyen tapasztalata volt a forgalmazóval és a termékkel kapcsolatosan. Ahonnan nem jó beszámolók érkeztek, onnan érdemes hanyagolni a megrendelés folyamatát és megbízható internetes forgalmazókhoz fordulnia.

Tekintse meg a felhasználók által közzétett több száz generikus Xenical vélemények beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • Három hete szedem az orligal-t és már Érezhetően laposabb a gyomrom. Az arcom is karcsúbb. A megnövekedett székletürítésre igaz, de emlékezned kell arra, hogy ha olajat szivárogsz, akkor is túlzottan zsíros ételeket eszel. Gyorsan rájöttem. Csak egy “baleset” szükséges ahhoz, hogy az ételek elkészítésekor figyelembe vegye a zsírt. Ennek ellenére az elmúlt öt napban nem tapasztaltam semmilyen káros mellékhatást.

  • Szerintem Szörnyű. Folyton dagadtnak és gázosnak éreztem magam. Az sem segített, hogy abbahagyjam az evést. A sóvárgás soha nem múlt el, még akkor sem, ha állandóan gyomorrontás volt.

 • Készülj fel arra, hogy ez a gyógyszer megakadályozza a zsír felszívódását a szervezetedbe, így ha sok zsírt eszel, az ki fog jönni. Kivéve az olajat a wc-ben. Ezzel gyorsabban fogytam. Meglepődtem, hogy milyen jól működik. Mivel a zsír elzáródott, és a WC-be nézve meg tudtam állapítani, milyen rossz valami, ez segített megváltoztatnom az étkezési szokásaimat. Körülbelül 6 hónapja nem használom és nem híztam vissza, mert megtanultam, hogyan étkezzek helyesen miatta

 • Már több mint 6 hónapja szedem. Amikor elkezdtem, fantasztikus volt. 3 hónap alatt majdnem 20 kilót fogytam. Nagyon jó volt, és nagyon izgatott voltam. Még körülbelül 15 kilót kellett volnaleadnom, hogy elérjem az ideális súlyomat. Ekkor kezdődtek a bajok. Továbbra is követtem az étrendet, de a fogyás jelentősen lelassult. Hetente körülbelül 1 kilót simítottam ki. Rendben volt, de kissé elbátortalanodtam. Nos, most eltelt 6 hónap, és a fogyás teljesen leállt. Megpróbáltam az étrendet úgy variálni, hogy jobban csökkentem a kalóriámat. Egyszer csak körülbelül 1400 kalóriát ettem naponta. Ez jóval az ajánlott 1800 kalória alatt van. Végül néhány napja feladtam. Ettől nagyon el vagyok csüggedve

 • Sziasztok honnan szerezhetném be a xenicalt már régóta keresem kérem valaki segítsen nagyon sokat híztam a,és nagyon rosszul érzem magam. Kösz

 • Xenical-on vagyok, és szeretném tudni, hogy sokat járok-e wc-re, működik-e, vagy túl sok zsírt eszek

 • Annyi negatív dolgot olvastam az orlisztáttal kapcsolatban ezen a fórumon és máshol, és úgy gondoltam, szánnom kellene időt a tapasztalataim megosztására.

  Sokan azt írják le, hogy kellemetlen érzés a gyomrukban, amikor zsírt esznek orlisztáton. Nekem is van *érzésem, de nem hiszem, hogy ez kellemetlen. Egyszerűen jóllakottnak érzem magam, furcsa, de nem igazán kényelmetlen módon.

  Nincs ellenőrizetlen szivárgásom, ahogyan azt sokan mondják. Pont akkor szarok, amikor akarok.

  • Ugyanaz nálam is, minden, amit mondtál. Reggel egyszer “MEGYEK” vele vagy anélkül, . Ha kint eszek, eszem egy falatot vagy bármi mást, tudom, hogy segít megszabadulni a zsírkalóriák 25 százalékától. Megéri nekem. Túl drága a mindennapi használathoz, pláne azért, mert nem eszek sok zsírt rendesen

 • Minden zsíros étkezés után bevettem egy 120 mg-os tablettát (napi 2-3 alkalommal). Úgy tűnt, idővel, mivel a testem kevesebb kalóriát szív fel, kevésbé kezdtem vágyni. Az egyetlen probléma az volt, hogy anélkül, hogy megváltoztattam volna az étrendemet, a súlyom visszatért, miután abbahagytam a gyógyszer szedését. Ez is drága, és bár működik, nem vagyok benne biztos, hogy megéri a magas árat.

 • Körülbelül egy hónapja vásároltam ezt, hogy segítsek a menstruáció előtti tüneteim leküzdésében, mivel havonta néhány nap nagyon erős étvágyam van, és szerettem volna valamit, ami segít abban, hogy helyesen tartsam azokat az időszakokat, amikor nem eszem olyan jól, mint kellene. Általában az ételeim nem tartalmaznak elegendő zsírt ahhoz, hogy látható eredményeket lássak. Nos, tegnap volt ettem gyors éttermi ételt, és ahogy mondják, SOHA NE BÍZZ A FINGBEN!! A zsír két réteg ruhán ment keresztül, és a szép ágyneműink jelenleg mosás alatt állnak. A zsír mennyisége a WC-ben borzasztóan kielégítő volt, és most teljes bizalommal kijelenthetem, hogy a Xenical MŰKÖDIK!!

 • Azért kezdtem el, hogy lefogyjak egy kis zsírt, de néhány nap múlva megbántam. Senki sem mondta nekem, hogy úgy fogok ürülni, mintha egy üveg hashajtót ittam volna. A gyomrom mindig összeszorult, és félek fingni.Úgy gondoltam, hogy a dolgok nem fordulhatnak rosszabbra, egy nap fingtam, és nem lett jó vége számomra. A jó oldala pedig 3 nap alatt 3-4 kilót fogytam.

 • Három hónap alatt 20 kilót fogytam. Ami most stagnál 100 +- és a súly nem mozdul. de ez alatt a három hónap alatt edző termi patkány lettem, szóval izmosodtam, miközben a súly nem marad. gondolom, még mindig fogyok. 5 éve próbálom elveszíteni, de semmi sem működött. Xenicalal a küldetés teljesítve. Számoltam a kalóriákat, és adtam hozzá 1-2 fehérjeturmixot a napi 1-2 étkezés helyettesítésére. a többi egészséges élelmiszer volt, például sok zöldség és fehérje, és néhány gabona. víz körülbelül 4 liter naponta. Az úszás sokat segített. időnként azt hittem, hogy nem fogok tudni kiszállni a medencéből, és amikor sikerült, remegett a lábam. az eredmények megérdemelnek minden erőfeszítést, és minden egyes pizzaszeletet, ami nem volt nálam.

  • szia haver, milyen adagot vettél be? bármilyen mellékhatás? 30-35 kg-ot kell fogynom, ezért fontolóra veszi a használatát. a mellékhatások aggasztanak. volt valami változás a libidóban? Találtam olyan infot, amelyek szerint elveszítheti a nemi vágyát, vagy nehéz lesz felállitani

 • Az Orlistatnál miért van folyékony olaj a kakimban, pedig csak marhahúst ettem? miért nem kövér?
  Az egyetlen zsírtartalmú étel, amit eszek, az a marhahús, zöldségolaj nincs, de a kaka tiszta folyékony olajat tartalmaz, amely a WC-ben lebeg a vízen, a vaj/faggyús zsír helyett, amely hideg vízzel megszilárdul.

  Miért történik ez? A zsír folyékony olajrá alakul az emésztőrendszerben egy másik biokémiai folyamat során?

  • Nem kell ezt csinálnod magaddal. Csak kalóriadeficitben kell étkezni a zsír elvesztéséhez.

   • Érdekel az a biokémiai mechanizmus, amiért a marhahús zsírból folyékony olaj lesz orlisztát jelenlétében.

    • Nem. Az orlisztát megakadályozza a zsír felszívódását, így minden mást felszív a marhahúsból, amely elhagyja a zsírt. Valószínűleg a zsír más lipofil anyagokkal keveredik, ami olajszerűbbé teszi

    • A marhahúsnak van zsírja. Ezért látod az olajat. Még ha nem is eszik valamit, amiben olaj van, a marhahúsban általában gramm zsír található

  • A szervezet mindent megemészt, beleértve az olajcseppeket is. Még meg van emésztve. Csak nem szívod fel az olajat. Az orlisztát a hatékonysággal is foglalkozik. Amíg te egy kövér disznó vagy, aki az orlisztátot próbálja egyedül mankóként, addig igen, katasztrófa nadrágot fogsz tapasztalni, de ha ténylegesen terápiaként használod, és edzel, és figyeled, mit eszel, az valóban felgyorsíthatja az eseményeket. . A zsír a kalória legsűrűbb formája. Természetesen ne csináld örökké, különben nyilvánvalóan alultáplált leszel. Nem rosszabb ez neked, mint a böjt.

 • Majdnem 2 hete szedem az orligalt, és azonnal azt vettem észre, hogy csökkent a gyomrom és a derekam, valamint az egész testem. Segített megérteni, hogy mely ételeket eszem, amelyek magas zsírtartalmúak. Ha helyesen étkezem, nagyon kevés vagy egyáltalán nincs mellékhatásom. Ha túl sok zsírt eszem, narancssárga színű olajfoltok jelennek meg a fürdőben. Én is kapok egy kis gázt (amiről megtanultam, hogy a fürdőszobában kell lennem, hogy kiengedjem). Ez az első alkalom, hogy valami bevált nekem, és rájövök, hogy csak azért működik, mert emlékeztet arra, hogy mit eszek. Segít megszabadulni a hasi zsírtól, és ez nagyon fontos számomra. Mindenkinek ajánlom, aki tudja használni a bevitt zsírmennyiség indikátoraként.

 • Furcsa kérdés.. bocsánat
  Minden alkalommal, amikor orlistat tablettát veszek be, a fingom és a székletem édes illatú. Van valakinek hasonló tapasztalata?

 • Furcsa kérdés.. bocsánat
  Minden alkalommal, amikor orlistat tablettát veszek be, a fingom és a székletem édes illatú. Van valakinek hasonló tapasztalata?

  • Gátolja a zsír felszívódását, így ismét sokkal több zsír fog kijönni, és ez megváltoztatja a szagát. Vegye figyelembe, hogy a jó zsírok sem tudnak megfelelően felszívódni, kérjük, ne használja ezt hosszú távon

  • Igen. bár 9 hónap alatt 20 kg-ot fogyott. Lassan működik.. Nemrég tettem bele a gyakorlatokat, mert úgy tűnt, hogy a fogyás fennsík van. Valójában nem változtattam az étrendemen azon kívül, hogy egy kicsit jobban odafigyeltem az étkezésem zsírtartalmára. Megtanulod, hogyan módosítsd némileg az időbeosztásodat és étkezési szokásaidat. Elmenni enni tuti lehet, maradj otthon..Csak szeretném, ha olcsóbbak lennének a tabletták, de továbbra is használom, mert tetszik az eredmény.

  • Igazából SEMMILYEN mellékhatást nem tapasztaltam, kivéve azt az egy napot, amikor ettem pár falat sajttortát! Ha jól étkezik ezen, akkor SEMMILYEN problémája nem lesz, és megteszi a dolgát. Kövesse az utasításokat, és vegyen be legalább 3 tablettát naponta (nem 2-t). Egyél helyesen és sportolj… működik! Még csak 2 hete vagyok rajta, de érzem, hogy a ruháim elszabadulnak. Addig nem fogok mérlegelni, amíg egy hónapig ezen nem vagyok. TUDOM, hogy izgatott leszek azon a napon!

 • SZIASZTOK VAN ITT AKTIV FORUMOZÓ? VAN VALAKINEK VALAMILYEN ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ VAGY ZSIRFOGYASZTÓ BOGYÓJA? HELP PLS

 • Minden, amit érdemes tudni a generikus Xenical fogyasztószerről

  A túlsúly a modern társadalomban gyakori probléma életmódunkból fakadóan. Túl sok könnyen hozzáférhető, magas kalóriatartalmú ételt eszünk, és nem elegendő testmozgást végzünk. Valljuk be nagyon elkényelmesedtünk a sok gyorsétteremnek köszönhetően. Még a lábunkat sem kell kitenni otthonról, mert már a legtöbb étterem vállal házhozszállítást. És ez mihez vezet? Igen tudja a választ! Súlygyarapodáshoz és végül az elhízáshoz, ami számos egészségügyi problémák kialakulásának lesz majd a velejárója.

  Az egészségügyi problémák mellett a túlsúly akadályozhatja az embereket mindennapi életben is, mivel megterhelheti az ízületeket és az izmokat, és csökkentheti a mozgékonyságot. Muszáj megemlíteni azt a tényt is, hogy a mai világban ember célja a tökéletes megjelenés. Tegyük fel, ha súlya miatt fél a negatív kritikáktól, mit gondolnak majd az emberek. Ez könnyen önbizalom hiányhoz, szorongáshoz és depresszióhoz vezet.

  Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy a fogyás nem könnyű dolog, és bár a csökkentett kalóriatartalmú diéta és a megfelelő edzésterv a legjobb módszer, de tudjuk, hogy ehhez nagyon nagy akaraterő és kitartás szükséges. Nem mellesleg bosszantó, ha ezek a módszerek nem működnek és nem történik változás. Nagymértékű elhízásnál az emberek úgy érezhetik, hogy egy soha véget nem érő feladat számukra. Noha emellett vannak végtelen számú étrend-kiegészítők és étkezés helyettesítő tervek, amelyek állítólag gyors fogyást eredményeznek, viszont a legtöbbnek nincs garantált eredménye.

  Vannak azonban olyan gyógyszeres kezelések, amelyeket az orvostudomány támogat. A gyógyszerrel kiegészített fogyókúra lényege, hogy más típusú eredménytelen fogyókúrák esetén is hatékony lehet. Ezért sem kell elkeseredni, mert ha valaki tényleg szeretne tenni a szebb alakért és le szeretne fogyni ezek a különféle gyógyszeres kezelési lehetőségek segíthetnek a diéta és testmozgás mellett. Többféle eltérő hatóanyag tartalmú fogyókúrás gyógyszer kapható a piacon, mint a Sibutramine, Phentermine, Orlistat.

  Ezek a különböző típusú súlycsökkentő gyógyszerek különböző módon hatnak a testre. Mint például a legtöbb webshop kínálatában eladó Orlistat 120mg is, ami a cikkünk témája. Az alábbiakban számos kérdésre választ adunk, hogyan lehet ezt a gyógyszert legjobban használni a sikeres fogyáshoz.

  Mi ez a gyógyszer és hogyan járul hozzá a fogyáshoz?

  Ennél a pontnál megemlíteném, hogy elhízás gyakorisága több mint kétszeresére nőtt az elmúlt 20 évben, a becslések szerint Magyarországon negyedmillió súlyosan kövér ember él, akiken a diéta vagy a mozgás már nem segíthet csak a gyógyszeres kezelés.

  E fogyasztószer is egy ilyen súlycsökkentő gyógyszer, amely a zsír felszívódását célozza meg a testben, nem pedig az étvágy elnyomását. A külföldön eladó Orlistat 120mg termékek, mint az Orligal, Orlistat Tablets 120mg (tehát a más márkanéven gyártott generikus készítmények) nagyon népszerűek és kedveltek ráadásul olcsó Orlistat árak miatt is kedveltebbek az eredetileg törzskönyvezett fogyasztószernél. Hazánkban sajnos kivonták a forgalomból a gyógyszergyártók közötti konkurenciaharc okán, így csak internetes webshopokból tudja beszerezni azt, hiszen külföldön jelenleg is minden probléma és vény nélkül Xenical megrendelés leadható és patikában személyesen is beszerezhető.

  Hosszú távú felhasználásra is hasznos, mivel klinikai vizsgálatok alapján 1-2 évig történő használata során is hatásosnak bizonyult.

  Az étkezés közben bevitt olajak és zsírok felszívódását gátolja, és ez lehetővé teszi, hogy az étkezés során elfogyasztott zsírok kb. 30%-70% -a emésztetlen módon áthaladjon a bélben. Ez az, ami segíti csökkenteni a súlyát és azt fenntartani. Nem meglepő, hogy megjelenése és jóváhagyása óta a Xenical a fogyókúrás készítmények piacán a leggyorsabban eladható gyógyszerré vált.

  Megannyi klinikai vizsgálatok és tesztek bebizonyították, hogy valóban hatékony és használatával fogyni vágyó emberek átlagosan 50% -kal több súlytól szabadultak meg, mint azok, akik nélküle próbáltak ki valamilyen diétát.

  Kiknek ajánlott?

  Különösen azoknak, akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy jelentős súlytöbblettől szeretnének megszabadulni. (Hivatalosan pedig olyan elhízott vagy túlsúlyos embereknek ajánlott, akiknek BMI-je legalább 27 kg / m² és 30 kg/m² felett van). A testtömegindexet a megadott testtömeg (kg) és a testmagasság (m) négyzetével elosztva kapjuk meg. Ha nem érti a BMI kiszámításának a lényegét, vagy csak nem akar fölöslegesen bajlódni vele akkor interneten könnyedén találhat testsúly kalkulátor alkalmazást.

  Generikus Xenical hatása

  Ezen hatóanyag úgy működik, hogy megakadályozza az ételben lévő zsírok egy részének emésztését és felszívódását a testben. Kötődik a gyomorban és a vékonybélben található bizonyos enzimekhez, amelyek általában felelősek a zsír emésztéséért.

  A hatóanyaghoz történő kötés után ezek az enzimek nem képesek a zsírok átalakítására olyan formába, amelyet a test felszívhat. Az étkezés során elfogyasztott zsír kb. 30% -a emésztés nélkül áthalad a bélrendszeren keresztül és széklettel együtt távozik. Ez azt jelenti, hogy a test nem tudja ezeket a felesleges kalóriákat zsírszövetként tárolni vagy energiaforrásként felhasználni.

  Fontos megjegyezni, hogy a több webshopban is eladó Xenical 120mg nem étvágycsökkentő, tehát nincs éhségérzet elnyomó hatása, csak csökkenti a felszívott kalóriák számát. A hatás maximalizálása érdekében alacsony kalóriatartalmú étrenddel és testmozgással kell kombinálni, de nem feltétlen szükséges.

  Mi a különbség a Xenical és az étvágycsökkentők között?

  Eme kapszula, ahogy már leírtuk úgy működik, hogy az étrendben való zsírok emésztését és felszívódását célozza meg, nem pedig az éhségérzet, étvágy elnyomását.

  E fogyasztószer egy lipáz gátló, amely megakadályozza az elfogyasztott ételben levő zsírok lebontását és felszívódását, lehetővé téve az étrendben jelen levő zsírok akár 30%-ának átjutását az emésztőrendszerén, és felszívódás nélkül kiválasztódik, a széklettel együtt távozik. Az étvágycsökkentőktől eltérően e fogyasztószer nem szívódik fel a vérbe, hanem helyileg hat, mivel kötődik a gyomor-bélrendszeri lipázhoz.

  Mik az előnyei?

  1. A hazánkban Alli néven is forgalmazott szintén ezen hatóanyagú generikus Xenical hatása csökkenti a testben felszívódó zsír mennyiségét, és kiküszöböli a szigorúan korlátozó, alacsony kalóriatartalmú étrend vagy az aktív testmozgás szükségességét, mint az ajánlott heti testmozgás.
  2. A használatát tanulmányozták 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegeknél, és arra a megállapításra jutottak, hogy ez segítheti a betegek éhgyomori glükóz szintjének csökkentését, valamint késleltetheti a cukorbetegség kialakulását.
  3. Hozzájárulhat bizonyos egészségügyi kockázati tényezők – például a magas vérnyomás, a magas koleszterin és a magas vércukorszint – javításához is, amelyek kezelés nélkül más betegségekhez vezethetnek.
  4. Hoszabb ideig használható a testsúly-szabályozásra ideértve a fogyást és a súlygyarapodás megelőzését.

  Orlistat használata

  Minden fő étkezéskor kell bevenni a kapszulát víz segítségével, legfeljebb három kapszulát naponta. A tablettát be lehet venni minden étkezés előtt, alatt vagy egy órán belül még. Ha elmulaszt egy étkezést vagy az étkezés nem tartalmaz zsírt, nem szükséges a fogyasztó kapszula bevétele, mivel csak akkor működik, ha az ételekből zsír jut be a testbe.

  Ajánlott az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem tartalmaznak túlzott kalóriát, csökkentett zsírtartalommal bírnak, valamint a rostban gazdag ételek. Emellett ajánlott a napi zsírtartalmát, szénhidrátját és fehérjét 3 fő étkezésre elosztani. A legtöbb előny akkor fog származni, ha kerüli az olyan ételeket, amik magas zsírtartalommal bírnak, mint például kekszek, csokik, péksütemények és a sós harapnivalók (chips).

  Néha nem is gondol bele az ember, hogy ezek mekkora kalóriatartalommal bíznak, ezért ajánlott az összes élelmiszer-címke elolvasása, ha minél hamarabb változást szeretne látni az alakján. Az étkezések zsírtartalmát úgy is csökkentheti, ha a felesleges zsírt eltávolítja a húsról. A napi étrend zsírtartalma nem haladhatja meg a napi teljes kalóriabevitel 30% -át.

  Fontos megjegyezni, hogy használatánál ne vegyen be az ajánlott 3 kapszulánál többet. A nagyobb adag bevétele nem segít abban, hogy gyorsabban fogyjon és hamarabb érjen el súlycsökkenést.

  Ha 2. típusú cukorbetegségben szenved, akkor hosszabb időt vehet igénybe a fogyasztószer alkalmazásával történő fogyás, ami nem azt jelenti, hogy nem fog működni, csak annyi a különbség, hogy a súlycsökkenés lassabban fog bekövetkezni. Ha Xenical használata három hónap elteltével is sikeres, akkor annak használata legfeljebb egy 1 – 1,5 évig folytatható.

  Honnan lehet tudni, hogy működik?

  Egy két nappal a Xenical szedése után olaj, zsír észlelhető a székletben. A zsíros étkezés után az olajos bélmozgás meg fog ismétlődni folyamatában. Így tudja biztosan, hogy az emésztetlen zsír átmegy a szervezetén és az nem szívódik fel, kvázi hatásos a termék.

  Amennyiben Orlistat rendelése és használata után nem látja a székletében ezt a legfontosabb tényezőt, akkor Ön hamisítványt vásárolt és semmi értelme tovább szednie azt, hiszen Orlistat vásárlása hiábavaló volt, tényleges hatást nem fog kifejteni.

  Generikus Xenical mellékhatásai

  A cikkünkben levő fogyasztószer gyógyszer, így vannak mellékhatásai, amelyek nem mindenkinél jelentkeznek. Az Alli szedésével járó leggyakoribb mellékhatások többségét az emésztőrendszerben fellépő helyi hatásokból és a zsírnak a széklettel történő eltávolításának folyamata okozza.

  Ezen mellékhatások közül sok a kezelés korai szakaszában, általában 3 hónapon belül jelentkeznek, majd idővel ritkább lesz az előfordulásuk, attól függően, hogy milyen ételt fogyasztott. A mellékhatások erősödhetnek a nagyon zsíros ételek fogyasztása után, amik enyhíthetők az alacsonyabb zsírtartalmú étkezésekkel. Azonban nem szabad teljesen elkerülni a zsírt, mivel a fogyasztószer csak a zsírok felszívódásának megakadályozásával működik, így, ha nincs zsír, ami felszívódik, akkor nem járna semmilyen haszonnal a használata. A legjobb mód a mellékhatások csökkentésére, ha csak 30% zsírtartalmú ételfogyasztást valósítunk meg az összes tápanyagból.

  Az alábbiakban felsoroltuk azokat a leggyakoribb mellékhatásokat, amelyek gyógyszeres kezelés alatt jelentkezhetnek.

  Lehetséges mellékhatások

  • Bélmozgás megváltozása (ezt úgy kell érteni hirtelen szükségessé válhat az illemhely használata)
  • Hasi fájdalmak,
  • Fokozott puffadás,
  • Olajos, zsíros vagy folyékony széklet és olajos ürítés (ebből tudja, hogy NEM az úszógumiján vagy a hasán landolt ez a zsírmennyiség)
  • Izzadás
  • Gyengeség
  • Hányinger
  • Zsírban oldódó vitamin hiány (a fogyasztószer megnehezítheti a szervezetnek bizonyos vitaminok felszívódását. A szedése közben szükség lehet vitamin- és ásványianyag-kiegészítőkre, mivel egyes vitaminok kötődnek a zsírhoz (A, D, E vitamin és béta-karotin). A fogyasztószer bevételekor ezek a vitaminok nem felszívódnak, és a zsírral együtt fokozatosan távoznak a szervezetből. Ezért ajánlott olyan multivitamin szedése, amely ezeket a “zsírban oldódó” vitaminokat tartalmazza, annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű vitamin álljon rendelkezésre a felszívódáshoz.

  Szokatlan ritka mellékhatásai lehetnek 

  • Allergiás reakciók (kiütés, csalánkiütés, viszketés, nehéz légzés, mellkasi szorítás, száj, arc, ajkak vagy nyelv duzzanata) súlyos vagy tartós gyomorfájdalom.
  • Gyors szívverés
  • Fülfájás
  • Irritáció vagy viszketés

  Nem ajánlott a Xenical használata a következő betegségek esetén:

  • Cukorbetegség (cukorbetegeknél a fogyás növelheti az alacsonyabb vércukorszint kockázatát, ezért figyelniük kell az alacsony vércukorszint jeleit, például szédülést, fejfájást, gyengeséget vagy remegést, izzadságot vagy gyors szívverést)
  • Pajzsmirigybetegségek
  • Étkezési rendellenességek (pl. anorexia vagy bulémia)
  • Hyperoxaluria (magas oxálsav a vizeletben)
  • Hasnyálmirigy gyulladás
  • Epilepszia és más egyéb rohamok
  • HIV/AIDS
  • Veseelégtelenség
  • Vesekő
  • Májbetegség esetén óvatosan kell alkalmazni.
  • Epehólyag-problémák
  • Malabsorpciós szindróma (az élelmiszerek felszívódásának vagy emésztésének problémái) – Nem alkalmazható ilyen állapotú betegség esetén.
  • Terhesség vagy szoptatás esetén
  • Ha allergiás a gyógyszer bármely összetevőjére.

  Milyen összetevőket tartalmaz a kapszula?

  Fő hatóanyag minden kapszula esetében 120 mg Orlistat.

  Egyéb összetevői: A kapszula mikrokristályos cellulózt, nátrium-keményítő-glikolátot, povidont, nátrium-lauril-szulfátot és talkumot is tartalmaz. A kapszula héja zselatint, indigokarmint és titán-dioxidot tartalmaz.

  Milyen gyógyszerekkel léphet kölcsönhatásba?

  Bár bizonyos gyógyszereket egyáltalán nem szabad együtt használni, más esetekben két különféle gyógyszer használható együtt, még akkor is, ha kölcsönhatás léphet fel. Ilyen esetekben módosítani kell az adagokat (ez azt jelenti, hogy csökkenteni kell a dózis mennyiségét, nem szabad a napi maximális adagot bevenni), vagy egyéb óvintézkedésekre is szükség lehet.

  Az alábbiakban felsoroljuk ezeket a gyógyszereket, amely használata esetén kérje ki orvosa véleményét:

  • Inzulin vagy szájon át szedhető cukorbetegség kezelésére szánt gyógyszerek (növelheti a hipoglikémia kockázatát, ha cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerekkel együtt veszi be).
  • Levotiroxin (Pajzsmirigy alulműködést kezelésére szolgáló gyógyszer)
  • Amiodaron (szívritmuszavarok, szabálytalan szívverés kezelésére használják.
  • Ciklosporin (transzplantációban a beültetett szerv kilöködésének megakadályozására használják. Tudnia kell, hogy a fogyasztószer csökkenti a testben felszívódó Ciklosporin mennyiségét. Fontos, hogy a hatóanyagot legalább 3 órával a Ciklosporin adagja előtt vagy után kell bevenni.
  • Epilepszia és más rohamok gyógyszerei (egyidejű alkalmazásakor görcsök alakulhatnak ki).
  • Antidepresszánsok, Antipszichotikumok (óvatosan kell használni az antidepresszáns vagy antipszichotikus gyógyszerek mellett, mivel ez megváltoztathatja a gyógyszerek hatékonyságát)
  • HIV gyógyszerek (például atazanavir, efaviren, emtricitabin, lopinavir, ritonavir, tenofovir).
  • Warfarin és más vérhígító gyógyszerek (fokozhatja a ver hígító hatásait, és vérzéséhez vezethet).
  • Fogamzásgátló tabletták (a fogyasztó gyógyszer csökkentheti a fogamzásgátlók hatékonyságát. Ennek oka a laza széklet vagy hasmenés mellékhatása. A váratlan terhesség elkerülése érdekében más egyéb fogamzásgátló módszer javasolt).

  Hogyan szűrheti ki a hamis gyógyszereket generikus Xenical rendelése esetén?

  Orlistat 120mg vásárlása esetén a legbiztonságosabb, ha megrendelés előtt megtekinti nálunk a több száz különféle felhasználó beszámolóit a termékkel kapcsolatosan. Könnyedén ellenőrizheti a webáruházat vagy forgalmazót, hiszen több száz vásárló generikus Xenical tapasztalata után nem lesz nehéz kiderítenie, hogy ha online vásárlásra hajtja a fejét akkor azt honnan érdemes kiviteleznie.

  Magánszemélyek általi eladó Xenical vagy eladó Orlistat 120mg hirdetéseket nem szabad komolyan venni, hiszen ezek 90%-os valószínűséggel kínai utánzatok, amelyek csak a profit szerzésre irányulnak.

  Ne kockáztassa egészségét, nézzen utána fórum weboldalunkon, ahol rengeteg Orlistat vélemények várják. Beszélgessen a többiekkel, tudja meg a gyógyszer hatását, mellékhatásait, adagolását a való életben, ne csak a papíron. Olvasson utána a különböző Orlistat tapasztalatok beszámolóinak és döntsön helyesen, ha az online vásárlás mellett döntött.

  Back To Top
  >