skip to Main Content

Szeretettel köszöntjük a Priligy Dapoxetine fórumon, ahol a korai magömléssel, magömlés késleltetés részleteivel, egyetlen hatásos gyógyszerével, annak hatásával, mellékhatásával, hatóidejével, adagolásával, áraival és beszerzésével fogunk részletesen foglalkozni.

 A felhasználók termékkel kapcsolatos hozzászólásait és beszélgetéseit lentebb találja meg!

Kérjük, ha van Priligy Dapoxetine tapasztalata, akkor szóljon hozzá Ön is a témához, hogy minél több valós és megbízható információt tudjunk adni azon férfiaknak, akik a korai magömlést le szeretnék sikeresen győzni és többet szeretnének partnerüknek adni röpke pár másodperc helyett, viszont nem jártasak a témában.

Miért érdemes Priligy Dapoxetine vélemények között szétnézni és miért ez az ország legmegbízhatóbb fóruma a kényes témakörökben?

A válasz igen egyszerű, azért, mert weboldalunk nem forgalmaz semmiféle terméket, itt nem kivitelezhető a Prilligy Dapoxetine rendelése, így nincsen semmiféle érdek vagy érdekellentét, hogy a hozzászólásokat moderáljuk vagy egyes cégek termékeit előnyösen tüntessük fel. Mivel siteunkon nincs forgalmazás és nem engedélyezünk semmiféle reklám vagy marketing tevékenységet (beleértve a hozzászólásokban feladott hirdetéseket, bannerek cseréit, linkek cseréit stb.) a forgalmazóknak, így tőlünk a lehető legigazabb, moderációktól mentes tapasztalatokat olvashatja el a lehető legletisztultabb formában.

Egy kisebb korai magömlés érdekesség után lentebb találja meg a több ezer felhasználó által írt beszámolókat.

Egy friss 2020-as tanulmány szerint a férfiak egyharmada küzd korai magömléssel és keresi annak megfelelő ellenszerét. A tanulmányból az is kiderült, hogy azon férfiak is szeretnék késleltetni magömlésüket, akik nem szenvednek ebben a betegségben csupán sokkal tovább szeretnék kényeztetni szexpartnerüket.

Sajnos nagyon sok gyógynövény alapú “csodaszer” és házi praktika ütötte fel a fejét, amelyek nagyrésze hatástalan. Most bemutatjuk Önnek a valóban orvosi használatban alkalmazott Priligy Dapoxetine 60mg tablettát, amely kémiai úton teljesen biztonságosan késlelteti a férfiak ejakulációját. A rossz hír az, hogy a hamisítók is felfigyeltek a milliós nagyságrendben eladott valóban hatásos készítményre és megjelentek az olcsó Dapoxetine 60mg utánzatok, amelyek jobb esetben hatástalanok, rosszabb esetben az egészségére is veszélyes lehet.

Olcsó Dapoxetine hamisítványok, avagy miért éri meg fórumunkban tájékozódni

Magyarországon, az online értékesített gyógyszereknek több, mint 50% hamisítvány és sajnos a fogyasztók (vagy a betegek) nagyrésze nincsenek tisztában a hamisított Priligy Dapoxetine vásárlás veszélyével. Mivel eme korai magömlés ellen kifejlesztett gyógyszert hazánkban még nem törzskönyvezték, így kizárólag online webáruházakban lehet beszerezni azt.

A korai magömlésben érintett férfiak számára ez nem olyan téma, amit szívesen megbeszélne orvosával vagy más egészségügyi szakemberrel. Megannyi magánszemély és webáruház kínál lehetőséget a problémájuk megoldására. Azonban jó, ha tudja, hogy a legtöbb online platform és az ő általuk értékesített termékek egy része hamisítvány.

Mivel ezt orvosával nem tudja amúgy sem megbeszélni (hiszen hazánkban még nem lehet kapni), így jelentősen felerősödtek azok az információt megosztó lehetőségek, ahol ezen termékről és a korai magömlésről lehet anonim módon beszélgetni, információt kapni. A milliónyi érdekből és profitból kínált termékek 90%-a hatástalan és az egyetlen hatásos megoldást kezelő gyógyszer beszerzési forrása hazánkból csak nehézkesen érhető el, így a Dapoxetine eladó hirdetések és beszerzések kimenetele, annak hatása, mellékhatása és beszámolói nagyon fontossá váltak.

Ha nem szeretne Ön is hamis Priligy Dapoxetine rendelése után a pénzéért követelőzni az eladóktól mert nem volt hatása, úgy javasoljuk, hogy olvassa el a több ezer felhasználók által írt beszámolót, ami a Dapoxetine árak mellett a vásárlásra is kitér, illetve olvashat tévhiteket, átveréseket és fontos tapasztalatokat a témában. Mi nem moderáljuk a hozzászólásokat akkor sem, ha valaki negatív véleményt ír, ezáltal biztosítjuk a legszélesebb körű információ áramlást, hogy tudjunk segíteni másoknak ezáltal.

Tekintse meg a felhasználók által közzétett több ezer Dapoxetine vélemények beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • Vásárolt valaki recept nélkül online? A várakozásoknak megfelelően működött? …. pm, ha úgy tetszik. Köszönöm

 • Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ez érdekes lehet más férfiaknak (és esetleg partnereiknek), akik gyors magömlést tapasztalnak.
  Mindig gyors voltam az ágyban. Kiprpbáltam már a kégel gyakoroltak a lassú maszturbációt és az összes többi javasolt technikát, amelyek nulla hatással voltak.
  Szóval kétségbeesésemből beszereztem egy kis dapoxetint, és ez nagyon érdekes élmény volt számomra.
  Én vagyok az utolsó ember, aki tabletta után nyúl az ilyen kérdések megoldásához, de az a tény, hogy tettem, megmutatja, milyen kétségbeesett voltam.
  Az irónia az, hogy a feleségem nem akar és nem igényel hosszú, behatoló foglalkozásokat, de rosszul lettem attól, hogy lábujjhegyen körbejártam a problémát, és nem tudtam dominánsabb szerepet betölteni az ágyban, és egyszerűen nem éreztem magam szexuálisan “hatalmasnak”. A probléma miatt szexuális élményeim egész életemben a visszafogás szükségessége által alakultak.
  És amikor a feleségemmel megbeszéltem a kérdést, mindig ragaszkodott hozzá, hogy ez az ő szemszögéből nézve nem jelent problémát. Nagyon szereti a csiklós ingerlést, és sok éven át emlékszem arra az esetre, amikor bármilyen okból kifolyólag képes voltam meghosszabbítani az orgazmusomat, és erőteljesebb, hosszadalmasabb behatolással tudtam részt venni, lendületesen kiugrott az ágyból, és ott hagyott. Úgy érezte, hogy az ilyen kibaszott “csak rólam szól”, és nem róla.
  A lényeg itt az, hogy úgy tűnt, hogy megfelel a szexuális stílusának – meglehetősen alacsony vágy, és nem abban, hogy “dübörögjön” egy jobb kifejezés hiánya miatt.
  A dapoxetin nem csoda, de számomra felszabadító volt, hogy olyan helyzetben lehessek, amelyet általában nehéz fenntartani. 30–60 mg közötti adagokkal kísérleteztem, és ez utóbbiakat hatékonyabbnak találom. Furcsa drog, és számomra kissé “könnyű fejűnek” és álmodozónak érzem magam – nem kellemetlen, de mindenképpen van kábítószer-szerű hatása. Mint valaki, aki az évek során különféle szabadidős gyógyszerekkel kísérletezett, kicsit olyan érzés, mintha extazy-t szedett volna, és ez csak hamarosan megjelenik. De semmi más.
  A legjobban éhgyomorra működik – ami néhány kérdést felvethet, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb házaspár valószínűleg este éli a nemi életét. Tehát kissé trükkös lehet a dapoxetin adagjának időzítése a vacsorához képest, majd a szexre való törekvés az 1-3 órán belül.
  Pár adagba került, mire tárcsázni kellett az időzítésben, és nekem a 60 mg-ot kb. 2 órával a szex előtt, optimálisnak tűnt.
  Kétségtelenül tovább tartok rajta – vegye figyelembe, hogy nem érzésteleníti az ember péniszét vagy halálos érzését, hanem csak „lélegzetet ad” – az egész életen át tartó gyors ejakulátor hosszabb ideig tapasztalhatja meg a behatolást anélkül, hogy állandóan megpróbálná visszatartani elég elképesztő.

  Lehetőség van olyan kísérletekkel is kísérletezni, mint at izmainak ellazulása a behatolás, a légzés stb. Során. Ez nem azt jelenti, hogy hosszú behatolási munkáknak vetem alá a feleségemet, sőt, olyan helyzeteket tudok fenntartani, mint például a lábai közötti térdelés, a behatolás és a behatolás. egyidejűleg stimulálja a klitoriszát, ami mindkettőnknek tetszik – jobban kontrollálom, mint ő felül, élvezhetem a behatolást, és élvezi a csikló ingerlését és az új pozíciókat.

  Azonban felvetett néhány olyan kérdést, amelyeket kezdetben nem vettem volna figyelembe. Az általam megengedett fokozott kontroll miatt néhány potenciálisan nehéz módon felébresztette szexualitásomat. Tíz év házasság után a szex, jóban vagy rosszban, barázdába rendeződik. A dapoxetin számomra azonban a “barázdát” fenyegeti. Most sokkal gyakrabban akarom a szexet, még dapoxetin nélkül is, és azon vagyok, hogy szexuálisan erőteljesebbnek és “éhesebbnek” érzem magam.

  A feleségem sok szempontból rendben volt a szexel, ahogy volt, így az új megtalált étvágyam néhány kérdést felvet, mivel arra törekszem, hogy gyakrabban szeretnék kezdeményezni a szexet, és úgy találja, hogy ez annyira nem felel meg neki. Tehát azt veszem észre, hogy ez némi ellenérzést kelt bennem, és megnő a fantáziaélet, amelyben a más nőkkel való szex nagyon csábítóvá válik – ez pusztán fantázia, nem fogom meg csalni, de határozott feszültségek vannak bennem a szexualitás kifejezése körül. És ez 42 éves koromban van – életemben először szexuálisan erősnek és meglehetősen csalódottnak érzem magam.
  És azon próbálkozásaim, hogy érvényesüljek és szexuálisabban mutassak be a feleségemmel való kapcsolatomban, potenciálisan ellentétes hatást fejtenek ki – ennek következtében kikapcsolom őt, ami növeli a csalódottságomat, ördögi körforgásban.
  Talán valakit érdekel a dapoxetinnel kapcsolatos tapasztalataim. Természetesen nem támogatom, de a kíváncsiságom legyőzte.
  Úgy képzelem, hogy ez a forgatókönyv közös lehet a viagránál is – hogy lehetővé teszi a “korlátozott” férfi szexuális vágy meggyulladását, amelynek csodálatos, de potenciálisan destabilizáló hatása is lehet egy kapcsolatban.

 • Hé mindenkinek, tanácsot keresek!

  A barátommal és nekemproblémáink vannak az ágyban. Nagyjából minden alkalommal, amikor szexelünk, nagyon gyorsan elélvez, kb. 30 másodperc múlva. Ez számomra nem igazán kielégítő, mivel nagyon szeretem hosszasan a behatoló szexet.
  Eljutott arra a pontra, hogy már nem akar velem lefeküdni és itt bonyolódnak a dolgok. Minden alkalommal, amikor megpróbálok szexet kezdeményezni, elzárkózik.

  Szeretjük a perverz szexet, bár én határozottan inkább alárendelt vagyok, és ő ezt tudja. Azonban az utóbbi időben megfordultak a dolgok, ő akar az lenni, és ez az egyetlen alkalom, amikor velem akar együttleni (úgy), csak akkor érzem úgy, hogy engem akar. Alig emlékszem, mikor volt utoljára orgazmusom, és úgy érzem, hogy nem elégítik ki az igényeimet. Olyan érzés, mintha nagyobb erőfeszítéseket tettem volna az igényeinek kielégítésére, mint ő az enyéim kielégítésére.

  Úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok vonzó, és mintha a vágyaim nem számítanak. Elég magas a nemi vágyam, és ettől annyira csalódott vagyok, különösen azért, mert régebben sokkal többször szeretette volna a “rendes” szexet, amikor randizni kezdtünk.

  Nem tudom, mit kellene tennem. Tudom, hogy ha elmondom neki, hogy az orgazmus problémája engem zavar, akkor ez csak súlyosbodni fog, de ugyanakkor nagyon stresszel. Ő sem akar erről beszélni, mindig azt mondja, hogy csak azt akarja, hogy megértsem, hogy ez frusztrálja. Soha nem kényszerítem rá, hogy szexeljen velem, elfogadom, amikor nemet mond, és továbbmegyünk valami mással.

  Van valami tanácsotok, mit tegyek? Bunkónak érzem magam, amiért csalódott vagyok, de egyszerűen nem tehetek róla.

  • Vedd rá a Priligy / Dapoxetine kipróbálására.

   Ha 30 másodperc alatt elélvez, csak a beszélgetés vagy a „gyakorlás” valószínűleg nem segít.

   “Úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó, nem vonzó”

   Bizonyára nem veled van a probléma. A túl gyors ejakulálás általában azt jelenti, hogy a haver túlzottan izgatott, pl. Nem vagy vonzó, hanem éppen ellenkezőleg; de ebben az esetben a helyzet inkább orvosi állapotnak tűnik.

   kiszokott nyalni vagy más módon megpróbál kielégíteni? Ha még ezt sem kapod meg, és hacsak nem akarsz szakítani, akkor más típusú szexet kell használnod, pl: játékokat kell alkalmaznd stb.

 • Részletesen a Priligy Dapoxetine korai magömlés elleni gyógyszerről

  A korai magömlés a 40 évnél fiatalabb férfiaknál a leggyakoribb szexuális rendellenesség, a világon férfiak 30–70% -át valamilyen mértékben érinti.

  Mi az a korai magömlés?

  A korai magömlés akkor jelentkezik, amikor egy férfi szinte minden alkalommal túlságosan korán ejakulál bármilyen szexuális tevékenység során (vagy akár még korábban is).

  De pontosan mi számít a túl korainak? Amikor az ejakuláció a pénisz közvetlen stimulációtól számított egy két percen belül történik. Időnként ez megtörténhet bármilyen közvetlen szexuális tevékenység előtt, más szóval a behatolás előtt. Azt, hogy pontosan mi a korai azt a partnerek igényei teremtik meg egymás között.

  Mi okozza?

  Számos tényező hozzájárulhat a korai magömléshez. A pszichológiai problémák, mint például:

  •         szexuális tapasztalatlanság
  •         önértékelési problémák
  •         a szexuális kudarctól való félelem
  •         stressz
  •         feszültség, szorongás
  •         bűntudat vagy elégedetlenség
  •         depresszió

  Ezek a gyakori pszichológiai tényezők befolyásolhatják azokat a férfiakat, akik korábban normális ejakulációban volt részük.

  A korai magömlést bizonyos betegségek is befolyásolhatják, mint például:

  •         cukorbetegség
  •         pajzsmirigy problémák
  •         prosztatagyulladás

  Mit lehet tenni a korai magömlés ellen?

  Számos lehetőség létezik a korai magömlés ellen, ilyen lehetőség a gyógyszeres kezelés, amely segít késleltetni az ejakulációt. Ez nem egyenlő a hasznavehetetlen és hatástalan táplálék és étrend kiegészítő terméknek, amelyeket csak a profit miatt próbálnak nagy számban eladni. A korai magömlés ellen egyetlen egy valóban hatásos GYÓGYSZER létezik, ami a Dapoxetine hatóanyagú gyógyszer. Az ilyen típusú kezeléshez használt gyógyszerek közé tartoznak a szelektív szerotonin-újrafelvétel-gátlók (SSRI-k), mint a készítmény, melyet kifejezetten a korai magömlés kezelésére fejlesztettek ki.

  Valamint erekciós rendellenességek kezelésére szolgáló gyógyszerek (Viagra, Levitra, Cialis, Kamagra) szintén segíthetnek megelőzni a korai magömlést, amik alkalmazhatóan önmagában vagy egy SSRI-vel kombinálva.

  A Dapoxetine tabletta előnyei

  Mint már a cikkek elején is említettük a korai magömlés gyógyszeres kezelésében hatásos ezen tabletta. Ezért ismerkedjünk meg velük közelebbről.

  E tablettákat korai magömlés kezelésére használják, amely a férfiak szexuális rendellenességeinek egyik leggyakoribb oka. A gyógyszer célja a magömlés feletti ellenőrzés javítása, valamint az ejakuláció közösülés közbeni előfordulása előtti időtartam növelése azoknál a férfiaknál, akiknél a tartós vagy ismétlődő korai magömlésben szenvednek.

  •         Mivel a hatóanyaga gyorsan kiürül a szervezetből, használatánál nem fog annyi mellékhatást tapasztalni, mint az SSRI antidepresszánsok esetében. Gondolunk itt arra, hogy csökkenne a szexuális vágy.
  •         SSRI készítményként elnyomják a szorongást, idegességet és más érzéseket, amelyek negatívan befolyásolják a szexuális élet minőségét, de ennél a készítménynél ez nem áll fenn egyáltalán.

  Dapoxetine hatása

  Az agy bizonyos területein alacsony szerotoninszint okozza a korai magömlést. A gyógyszer növeli a szerotonin aktivitását az idegrendszerben.

  A szerotonin egy neurotranszmitter, amely felelős az idegsejtek közötti üzenetek továbbításáért. A hatóanyag megakadályozza a szerotonin újbóli felvételét (szinapszisból) amely az idegsejtek találkozási pontja.

  Ez azt jelenti, hogy több szerotonin marad az idegsejtben és ez lehetővé teszi az idegsejtek számára, hogy hosszabb ideig kommunikáljanak egymással, és ez a hatás járul hozzá ahhoz, hogy meghosszabbítsa a szexuális aktivitást korai magömlés nélkül, valamint, hogy hosszabb ideig fenntartsa az ejakuláció feletti irányítást.

  Dapoxetine használata

  A készítmény tabletta formájában kapható, így vízzel vagy bármilyen más folyadékkal bevehető.

  Étkezés előtt, közben vagy után is használható. Fontos, hogy vagy egészben vagy félbe törve kell bevenni a tablettát. A többi gyógyszerhez hasonlóan nagyon fontos az ajánlott felhasználási módszer szerint, és az ajánlott adaggal alkalmazni a készítményt.

  Túladagolás esetén előfordulhat, hogy a gyógyszerek nem kívánt mellékhatásokat okozhatnak. 1-3 órával minimum be kell venni a várható szexuális tevékenység megkezdése előtt, mert lassabb a felszívódása, mint pl. a potencianövelő gyógyszereknek.  A Dapoxetine hatása 1-3 órán belül észlelhető és 5-8 órán keresztül tart.

  Használatánál több dolgot is meg kell említeni, amit tanácsos szem előtt tartani. A Dapoxetine szedése esetén az alkoholfogyasztást el kell kerülni, mivel szédülést, álmosságot idézhet elő. Egyes embereknél a tabletta hatóanyaga szédülést, álmosságot okozhat. Ezért ne vezessen gépjárművet és ne üzemeltessen gépeket, amíg nem tudja, hogy hogyan hat Önre a hatóanyag.

  Adagolás

  A készítmény általában kétféle erősséggel kapható: 30 mg és 60 mg. Az ajánlott kezdő adag minden férfinak 30 mg, szükség szerint kb. 1-3 órával a szexuális tevékenység előtt. A használatát megkezdheti a 60 mg-os adaggal is, ha Ön több, mint 80 kg-os testsúllyal rendelkezik.

  Javasolt a kisebb adag, és ha a 30 mg-ra adott egyéni válasz nem kielégítő, és nem tapasztalt mellékhatásokat, az adag növelhető a javasolt a 60 mg-os adagra. A mellékhatások előfordulásának az esélye a 60 mg-os adag esetén nagyobb. Egészségügyi szempontból nem ajánlott az adagját 24 órán belül megismételni, mivel a túladagolás, akár mellékhatásokkal is járhat.

  Mellékhatások

  Néhány szót kell ejtenünk a mellékhatásairól is. Hasznos hatásuk mellett, mint a legtöbb gyógyszer nemkívánatos mellékhatásokat okozhat. A termék esetében is előfordulhat, hogy a terápiás kezelés is nemkívánatos reakciókat és mellékhatásokat válthat ki, amelyek megnyilvánulása függ a bevett dózistól és az egyéni toleranciától.

  Ha azonban a gyógyszert szigorúan rendeltetésszerűen használja, és nem haladja meg az adagot, akkor az eredmény érdekében ez könnyen tolerálható. Az alábbiakban felsorolunk néhány mellékhatást.

  Gyakoribb mellékhatásai közt szerepel a:

  •         Szédülés
  •         Hányinger
  •         Fejfájás
  •         Nyugtalanság
  •         Izzadás
  •         Fáradékonyság vagy álmosság
  •         Szélgörcsök
  •         Gyomorfájdalom, puffadás
  •         Alvási problémák vagy furcsa álmok

  Ritka esetekben és ha nem a megfelelő dózis mennyiségben alkalmazta a gyógyszer előfordulhatnak súlyosabb mellékhatások is mint például:

  •         Koncentrációs nehézség
  •         Fülcsengés
  •         Szájszárazság
  •         Hangulatváltozás
  •         Zavarodottság
  •         Pulzusszám növekedése
  •         Gyengeség
  •         Viszkető érzés vagy verejtékezés

  Ellenjavallatok

  A tabletta használata ellenjavallt azon férfiak részére, akik túlérzékenyek a dapoxetine-hidrokloridra vagy a tabletta bármely más egyéb összetevőjére. (Ha ezen túlérzékenységre utaló tüneteket bármelyikét észleli, abba kell hagynia a gyógyszeres kezelést. Ezek a tünetek lehetnek például: bőrkiütés, viszketés, csalánkiütés, légszomj, zihálás vagy nehéz légzés; az arc, az ajkak, a nyelv vagy a test más részeinek duzzanata, mint egy általános allergiás reakció bármire.

  A készítmény ellenjavallt olyan betegeknek:

  •         akiknek jelentős szívproblémája van (aritmia vagy szívelégtelenség)
  •         alacsony vérnyomása, ami miatt sokszor szédülést tapasztal
  •         olyan mentálhigiénés problémája van, mint a depresszió (a tünetek között szerepel a túlzott izgatottság, ingerlékenység)
  •         bipoláris zavarok (a tünetek között szerepel a mánia és a depresszió közötti súlyos hangulatingadozás) vagy a skizofrénia (pszichiátriai betegség)
  •         ha epilepsziában szenved
  •         ha véralvadási problémái vannak
  •         ha súlyos májkárosodásban szenved
  •         magas nyomás a szemben (glaukóma). Ezt a gyógyszert rendkívül óvatosan kell alkalmazni glaukómás betegeknél, mivel a beteg állapotának romlását idézheti elő.

  Gyógyszerkölcsönhatások

  Számos gyógyszer kölcsönhatásba léphet e tablettával, és ezért ezeket a gyógyszereket nem ajánlott egyidejűleg alkalmazni. Ilyenek például:

  •         monoamin-oxidáz inhibitorok, amelyeket depresszió kezelésére használnak, mint például a moklobemid, fenelzin és a tranil-cipromin
  •         a depressziós tünetek kezelésére használt gyógyszerek, például amitriptilin, citalopram, escitalopram, doxepin, fluoxetin,
  •         fluvoxamine, mianserin, mirtazapin, nortriptyline, paroxetine, sertraline, venlafaxine vagy vortioxetine.
  •         migrén kezelésére szolgáló gyógyszerek (pl. sumatriptan)
  •         lítium, hangulati rendellenességek kezelésére
  •         gombás fertőzések elleni gyógyszerek, beleértve a ketokonazolt, az itrakonazolt és a flukonazolt
  •         HIV-ellenes gyógyszerek, köztük a ritonavir, a szakvinavir és az atazanavir
  •         bizonyos gyógyszerek, amelyeket magas vérnyomás és mellkasi fájdalom, megnagyobbodott prosztata vagy merevedési rendellenesség kezelésére használnak, mivel ezek a gyógyszerek csökkenthetik vérnyomását, és szédülést okozhatnak.
  •         orbáncfű (hypericum perforatum), vagy azt tartalmazó készítmény
  •         bizonyos gyógyszerek, amelyeket magas vérnyomás és mellkasi fájdalom, megnagyobbodott prosztata vagy merevedési rendellenesség kezelésére használnak
  •         gyulladásgátló gyógyszerek, például ibuprofen vagy aszpirin
  •         bizonyos fertőzések kezelésére szolgáló antibiotikumok, például eritromicin és klaritromicin

  Egyéb más márkanevű generikus Priligy Dapoxetine gyógyszerek

  •         Poxet – Sunrise Remedies Ltd.
  •         Dapotime – HAB Pharmaceuticals and Research Ltd.
  •         Priligy – Johnson & Johnson
  •         Dapolast – Micro Labs Ltd.
  •         Dapox – Ranbaxy Laboratories Ltd.
  •         Dapoxy – Alembic Ltd.
  •         Justinex – Emcure Pharmaceuticals Ltd.
  •         Prilyxet – Sun Pharma Laboratories Ltd.

  Mit tartalmaz a tabletta?

  A tabletta 60 mg Dapoxetine hatóanyagot tartalmaz. További összetevői: mikrokristályos cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium, laktóz-monohidrát, magnézium-sztearát, kolloid vízmentes szilícium-dioxid, hipromellóz, titán-dioxid (E171), triacetin, fekete vas-oxid (E172) és sárga vas-oxid (E172).

  Csomagolás: 3-10 tabletta buborékcsomagolásban a gyártótól függően.

  Hamisítványok

  A korai magömlés kezelése céljából vásárolt készítményből nagyon sok hamisítvány létezik a nagy kereslete miatt, amelyek jobb esetben hatástalanok, rosszabb esetben pedig egészségre is káros lehet.

  Emellett még tartalmazhatnak potenciálisan veszélyes, egészségi állapotot károsító anyagokat. Ennek okán szeretnénk Önt figyelmeztetni, hogy megtudja magát védeni, amikor online gyógyszert vásárol. Számos olyan webhely működik, amelyek azt állítják, hogy legálisan működnek, ezenfelül kényelmet, adatvédelmet és pénzvisszafizetési garanciát kínálnak a gyógyszereik vásárlásához, mindennek tetejébe orvosi vény nélkül. Priligy vény nélkül vásárlása veszélyt rejthet. Ezek az webhelyek gyakran olyan gyógyszereket árusítanak, amelyek veszélyesek lehetnek, mert:

  •         túl sok vagy kevés hatóanyagot tartalmaz.
  •         nem megfelelő vagy más káros összetevőket tartalmaz.

  A hatóanyag teszi lehetővé a gyógyszer hatékonyságát a kezelni kívánt betegség vagy állapot esetében. Ha egy gyógyszer ismeretlen aktív összetevőket tartalmaz, akkor nem biztos, hogy a kívánt hatást fejti ki, váratlanul kölcsönhatásba léphet más párhuzamosan használt gyógyszerekkel, veszélyes mellékhatásokat okozva, vagy más súlyos egészségügyi problémákat, például súlyos allergiás reakciókat.

  Ráadásul ezeket a gyógyszereket valószínűleg nem megfelelő körülmények között tárolták.

  A hamisított Priligy Dapoxetine vásárlása és alkalmazása tehát nagyon veszélyes, mert sem minőségük, sem hatásuk, sem gyártási körülmények nem ismertek. Saját egészségét teszi kockára az, aki (pl. piacról, vagy magánszemélyek általi eladó Dapoxetine tartalmú apróhirdetésekből) szerzi be a gyógyszereket!

  Fórumunk lehetőséget ad Önnek abban, hogy mielőtt Dapoxetine rendelése megkezdődne az internetről, vagy más platformon, úgy előtte tudjon tájékozódni a forgalmazókról, árakról, hatásáról, mellékhatásáról, egyéb fontos információkról a mások által írt Priligy Dapoxetine vélemények tükrében.

  Használja Ön is fórum oldalunkat és informálódjon a témában vagy osszon meg velünk további információkat a témában, ha van egyéb Priligy tapasztalata!

  Back To Top
  >