skip to Main Content

Üdvözöljük Sibutramine fórum weboldalunkon, ahol eme hatásos és világszinten elismert fogyasztó gyógyszerrel és a fogyás világával fogunk megismerkedni.

Több száz felhasználó által írt Sibutramine vélemények és értékelések eredményét tekintheti meg lentebb a hozzászólásoknál. Amennyiben Ön még információt keres a fogyasztószerről, úgy azt megtekintheti és a felhasználók különböző beszámolóit is elolvashatja.

Ezen felül a hatással, mellékhatással és hamisítványokkal kapcsolatos Sibutramine tapasztalatok is várják, ahol megismerheti a valós eredményeit a terméknek, mármint, ha nem csak a papírra vetett írásokat kedveli.

Amennyiben szeretné mélyrehatóbban megismerni a fogyasztószert és tisztában lenni a hatás és mellékhatásán kívül az egyéni adagolásnak, felhasználásának, kúra hosszának, esetleg érdekli a Slimex, Reduce, Reductil vagy Genesis Sibutramine árak akkor sem kell messzire mennie. Ezeket természetesen fórum oldalunkon keresztül olvashatja el a több száz pozitív vagy negatív kimenetelű Sibutramine tapasztalatok között, ahol biztosan megtalálja azt, amit keres.

Fórumunkról tudnia érdemes, hogy mi nem moderáljuk ki a negatív hozzászólásokat sem, és nem köt minket érdek semmilyen gyártóhoz vagy forgalmazóhoz, megrendelés pedig az oldalunkon nem valósulhat meg, hiszen mi csak információkat adunk át több száz felhasználó tapasztalata alapján, amivel sok fogyni vágyónak nagy segítséget tudunk biztosítani.

Szóljon hozzá Ön is, ha van a fogyasztó gyógyszerrel kapcsolatos tapasztalata. Ezzel is segítve, a még tapasztalatlanabb fogyni vágyókat és a fogyás világáról érdeklődő személyeket.

Sibutramine eladó hirdetések és hozzászólások nem tehetők közzé fórumunkban! Mi nem foglalkozunk kereskedéssel és nem jelenítünk meg semmiféle forgalmazással kapcsolatos reklámokat. Ez azt jelenti, hogy amennyiben bármely személy eladó Sibutramine 15mg hirdetést szeretne közzétenni weboldalunkon hozzászólásként, azt minden figyelmeztetés nélkül töröljük.

Se gyártók, se forgalmazók reklámjait nem jelenítjük meg oldalunkon, ezzel a legjobb minőségű értékes és mindenféle érdekektől mentes hozzászólásokat tudunk garantálni marketing és reklám mentesen.

Weboldalunkon kizárólag több száz a fogyasztószerrel, fogyókúrával kapcsolatos beszámolók olvashatóak el, amelyeket az évek alatt különböző felhasználók írtak meg. Sibutramine tapasztalatok mellett nem áll módunkban se linket cserélni, se bannert megjeleníteni reklám célzattal külföldi és belföldi szolgáltatókkal.

Beszélgessen Ön is a fórum társaival és tudjon meg minél többet a fogyasztószerről és a gyors és tartós fogyásról. Olcsó Genesis Sibutramine megrendelése előtt ellenőrizze le a forgalmazókat a fórumunkban és nézze meg a tapasztalatokat, hogy a legjobb minőséget a legolcsóbb Sibutramine árak mellett tudja megvásárolni azt.

A hamisítványok 

A valós fogyasztó hatással rendelkező Reductil, Slimex 15 mg, Reduce Max 15 mg, és Genesis Sibutramine megrendelés előtt olvassa el jelen figyelmeztető leírásunkat, ugyanis nem minden termék rendelkezik valós hatással, ugyanis nagyon sok utánzat van. Ezen tökéletes vizuális hamisítványok jobb esetben hatóanyagot nem tartalmaznak, rosszabb esetben Sibutramine vásárlás esetén az egészségét is kockára teheti, ha nem biztonságos forrásból vásárolja azt meg.

De mi a nem biztonságos forrás? A nem biztonságos forrás olyan magánszemélyek eladó Sibutramine hirdetései, amelyeket apróhirdetési oldalakon, Vaterán vagy weboldalakon lát elérhetőségek és vállalati háttér nélkül, ezen felül óva intjük a piacokon, újsághíresetekből árusított termékek vételétől is.

A beszerzés előtt a webáruházat ellenőrizzük le. Van e kapcsolattartási e-mail vagy telefonszám? Van e céges adat? Van e székhely? Van e ügyfélszolgálat? Vállal e garanciát a termékek eredetére? Ha mindez megtörtént akkor fórum oldalunkon is érdemes megvizsgálnia a különféle árusítókat, eladókat, hogy a több száz felhasználók általi vélemények konkrétan milyenek is voltak a közelmúltban. Ha pozitív értékelések voltak nagyrészint és megbízható a webshop akkor érdemes egyáltalán elgondolkodni a beszerzésén.

Tekintse meg a felhasználók által közzétett több száz Sibutramine vélemények beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • ✨🎀 Mindennap beveszek 2 x fél tablettát, egyet reggel és egyet és délután…
  ✨🎀 Mindig étkezés alkalmával veszem be a tablettákat Így nem leszek rosszul 🤢…
  ✨🎀 Naponta futok 🏃… 15 perc reggel és még 15 perc délután ✨ Az én golom naponta 1300 kalóriát égetni el.!!
  ✨🎀 Eddig 97 kilór 89 re mentem, és ez egy hónap alatt…
  Tanácsaim?:
  ✨🎀 Igyál vizet 💦 víz viz és még több viz 💦
  🚫 Nincs üdotő 🚫 Nincs kenyér 🚫 Nincs rizs 🚫Semmi olajos.!!

  ✨🎀 Egyél görögdinnyét 🍉 én ettől jóllakott vagyok.. (szezonja van) és sok zöldséget

 • Aki szedett bármilyen sibutramine-t, milyen hatással volt az energiaszintére?

  Kicsit egyedi helyzet vagyok. Szükségem van valamire, ami segít a fáradtságomon, mert teljesen legyengít. Csak túl kell élnem a következő néhány hónapot. Jelenleg túl sok eszpresszót iszom minden nap, hogy túléljem az ébrenlétet. Én is elhízott vagyok, és a múltban felajánlottak nekem sibutramine-t. A barátom azt mondta, hogy nem okoz gondot, ha legfeljebb 3 hónapig szedem, de azt mondta, hogy mérlegeljem a kockázatokat és az előnyöket.

  Amennyire én látom, az előnyök remélhetőleg a következők lesznek:

  Energia (a legnagyobb)

  Ennek köszönhetően képes vagyok elvégezni az rám váró tömérdek tennivalót

  Lehetséges fogyás az ízületeimre nehezedő nyomás csökkentése érdekében (a legkevésbé fontos számomra, de a jobb étrenddel megtehetném, ha lenne energiám és többet mozognék)

  Lehetséges hátrányok:

  Túlterhelheti a rendszert

  Függőséget okoz

  Lehetséges hatalmas hangulati ingadozások stb.

  Talán a legjobb módja annak, hogy megtudjam, ha kipróbálom, de kíváncsi voltam, van-e valakinek személyes tapasztalata. Nyilvánvalóan ez nem orvosi tanács, de szeretném tudni, hogy mire számíthatok.

  • Alapvetően sok energiát adott, amikor először szedtem, és amikor abbahagytam, újra elkezdtem szedni. Hosszú távú használat? Nem arra való.

   Le is fogytam, amire nagy szükség volt. Nekem adhd-m van, így a serkentő hatása rendben volt számomra, és nem okozott függőséget.

   Ha csak energiára van szükséged próbáld ki helyette a clenbuterolt.

  • Egy hónapig szedtem, és nagyszerűnek tartottam – rengeteg energia, leesett a súly stb

 • Nekem másfél tabletta vált be, 13:00-kor veszem be, mert hajlamos vagyok éhes lenni délután, az egyetlen mellékhatás, amit tapasztaltam, körülbelül 15 perc. miután bevettem a szívem dobogni kezd kb fél óráig, utána nem vagyok éhes a nap hátralévő részében a napi testmozgás mellett a súlyom körülbelül két hét alatt hat kiló ment le

  • Igen.Nekem nem használt semmit.Lehet hamis volt.Múlt hónapban szedtem 1db,(60db)fogyás nulla.

   • Érdekes hogy te már mindent kipróbáltál, és mind hamis volt.

    Nem kell itt a lejárató kampány, ha unatkozol inkább menj dolgozni

    • Hát ha ez az igazság.Most vertek át 74000ft.Szintén hidetik magukat.
     Damian online store ezt írta (időpont: 2022. ápr. 20., Sze, 15:20):
     Szia Andrea Nick
     efedrin port és efedrin hcl fogyókúrás tablettákat szállítunk.
     termékeink a legjobb minőségűek és 100% -os tisztaságúak.
     egész Európában szállítunk, a szállítás 100% -osan garantált és kifejezetten a DHL-en keresztül történik.

     A 50 mg efedrin hcl tabletták árjegyzéke a szállítással együtt
     1 üveg (50 tabletta) ……………. 72,874 HUF
     2 üveg (100 tabletta) …………. 102,031 HUF
     3 üveg (150 tabletta) …………. 112,975 HUF
     4 üveg (200 tabletta) …………. 140,308 HUF
     5 üveg (250 tabletta) …………..163,996 HUF

     az efedrin por ára a szállítást is beleértve
     20g ……… 98,389 HUF minimális rendelés
     25g ………. 142,105 HUF
     50g ……….. 200,396 HUF
     100g …………… 251,409 HUF
     200g …………… 327,902 HUF
     250g ………………….. 437,236 HUF
     500g …………………….. 546,545 HUF
     1 kg (1.000 g) ………………….765,169 HUF

     szállítás: DHL, EMS és FEDEX futár
     Kifizettem.Csak sajna nem engedik be.
     n online store ezt írta (időpont: 2022. máj. 9., H, 13:20):
     Köszönjük a válaszát a szállítócsomaggal kapcsolatban.

     ma reggel is nyomon követtük a csomagot, és azt látjuk, hogy az egyéni ellenőrzéshez tartásban van, ami normális rutin, mielőtt a csomag az Ön címére távozna.

     az e-mail szerint, amelyet kért, hogy nyújtson be egy EMA-tanúsítványt, amely a vámhatóság által kért egyedi dokumentum, amely lehetővé teszi a csomag ingyenes kézbesítését az Ön országának címére.
     A tanusítvány ára 120000ft plussz 1100 eurot küldjek el fedezetként ,amit visszautalnak állítólag,ha nem tünnek el vele.
     Tényleg sok helyen próbáltam már.
     Egyébként dolgozom.Gimiben tanítok történelmet és etikát német nyelven.Jelen pillanatban érettségi dolgozatait javítom osztályomnak 29X 28oldal.Nem unatkozom,csak utálom ,ha átvernek.

     • és ezeket is próbáltam

      3x Active Burn képe
      3x Active Burn
      38 670 Ft
      Goldentree.hu
      Itt: Google
      GymBeam Szinefrin 0000000000000000000000000000000
      000
      Eredeti Adipex-75 vásárlás, aznapi átvétellel ✔️https://fogyasztoszerrendeles.com › Fogyasztószerek
      A weboldalunkon eladó Adipex-75 készítmény egy phentermine hatóanyag tartalmú fogyókúrás gyógyszer. Ha Ön túlsúlyos és szeretné felgyorsítani a fogyókúráját, ez …

      Eredeti Adipex vásárlás, aznapi átvétellel ✔️https://fogyasztoszerrendeles.com › Fogyasztószerek
      Válaszd az eredeti Adipex Retardot!✔️ Prémium minőség✔️ Garancia✔️ Pár órás kiszállítás✔️ Adipex Retard rendelés olcsó árakon.

      “Azt hittem, meghalok” – így mérgezik a fogyni vágyókat | hvg.huhttps://hvg.hu › 20120926_veszelyes_fogyasztoszer
      2012. szept. 26. — Az internetes keresés eredményeképpen találtam rá az adipexretard.hu oldalra, ahonnan (…) megrendeltem egy Adipex Retard nevű fogyasztószert. (…) …

      100% Eredeti ✔️ Adipex Retard vásárláshttps://sibutraminevasarlas.com › Webshop
      NE AZ OLCSÓ HAMISÍTVÁNYT VÁLASZD MÁSHOL Nálunk eredeti Adipex Retard eladó GYORS ÁTVÉTEL garantált hatással ✔️ garanciával.

      Adipex Retard eladó AZNAPI átvétellel – FogyiBogyihttps://fogyibogyi.com › Termékeink
      Az Adipex Retard egy hatékony fogyasztószer, hatóanyaga a fentermin, amely zsírégetést és étvágy elnyomást fokozó lágykapszula. A webshopunkban is eladó …

      Eredeti Adipex Retard rendelés a célja? Jó helyen jár!https://gyogyszerrendeles.com › Üzlet › Fogyasztószerek
      Adipex Retard eladó olcsó árak mellett, gyors és diszkrét kiszállítással vállalkozásunknál. Eredeti Phentermine tartalmú megbízható Adipex rendelés online.

      Adipex és egyéb fogyasztószer rendelés, az Adipex bemutatásahttps://adipex-regenon-reductil.com
      Oldalunk Adipex és egyéb fogysztószerek forgamlazásával foglalkozik. Weblapunkon az Adipex retard zsírégető jelenleg akár 150ft/szem áron megrendelhető.

      Adipex-retardhttp://www.adipex-retard.hu
      Adipex Retard rendelhető webáruházunkban kedvező akciós árakon! Adipex Retard Rendelése!

      Adipex Retard rendelés 1 nap alatt – Eredeti Sibutraminehttps://eredetisibutramine.com › Home › Adipex Retard
      Eredeti Adipex Retard eladó és további generikus Adipex termékek széles választékban! Adipex rendelés vény nélkül 1 napos kiszállítással.

     • A régi Adipex Retardot egyik webáruház sem tudja beszerezni az Ukrán háború miatt mert szigorították a határ ellenőrzéseket. Majd nyilván ha lecseng ez az egész újra kapható lesz. Az általad linkelt oldalakról meg annyit hogy fogyasztoszerrendeles.com az egy orási nagy kamú. Ott csak át címkézik a dobozokat vagy üvegcséket, noname bogyokhoz nyomtatnak Eredinek tünő (hologramos) dobozokat. Köze sincs étvágycsökkentőkhöz.. Ha innen rendeltél akkor én inkább egy nagylaborra mennék ki tudja mit szedtél be. A gyogyszerrendeles.com-ról én már rendeltem Teva Adipex-et amit be is vizsgáltattam és valódi volt.
      az adipex-retard.hu-t meg ugyanazok üzemeltetik akik a fogyasztoszerrendeles.com-ot, nekik van vagy 30-40 oldaluk, de ugyanazt a szart adják el és verik át vele az embereket.

      Sajnálom hogy így jártál és hogy átvertek. Ha gondolod én küldök az enyémből (ingyen) és kipróbálhatod

     • Szia Andi!
      Én is a fogyasztoszerrendeles. com-ról rendeltem és hát ugyanazon a véleményen vagyok
      Elkezdtem szedni az onnan rendelt gyógyszert a fogyás érdekében. Sajnos az étvágyam egyáltalán nem csökkent. Ehelyett folyton szorongtam és ideges voltam, mindig izzadt a tenyerem, drasztikusan megváltozott a hangulatom. A mellékhatás, ami leginkább zavart, az álmatlanság volt – szó szerint napokig nem aludtam, és amikor aludtam, az nem volt szilárd alvás.

  • Szia Aldi!

   Jó magam két hétig olvastam értékeléseket, mielőtt végre bevettem az első adagot. Sok negatív mellékhatásra számítottam, de úgy éreztem, legalább meg kell próbálnom a gyógyszert. Nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást, nem volt szájszárazság vagy egyéb gyakori tünet, amiről olvastam. Nem változtattam az életjelem, vagy az energiaszintem, ami számomra rendben van. Ma kezdem a 7. hetet, és eddig 11 kilót fogytam. Nagyon örülök ennek a folyamatos fejlődésnek. Követtem a kalória bevitelemet, és a tabletta szedése mellett naponta kicsit sétálok is. Örülök hogy elindultam ezen az úton, és átvettem az irányítást az életem/egészségem felett!

 • Sziasztok kb 20 kilót híztam a szülés alatt. Próbálkoztam különféle diétákkal, otthoni edzéstervekkel, de semmi sem segített. Feljutottam a http://www.redetisibutramine. com honlapra, találtam adipex, phentermine, sibutramine gyogyszert …. Nem nagyon bíztam bennük, azt hittem, hogy hamisak, de megpróbáltam. Az első hónap után végre elkezdtem látni a fejlődést, és elkezdtem fogyni. Ezalatt az összes fenti terméket sikerült kipróbálnom és csak ajánlani tudom. Erős idegeket és sok erőt kívánok a fogyáshoz.

 • Mindig fel-le mentem a súlyomban. Nem a rossz étkezés miatt, hanem a stressz miatt. 12 napja kezdtem, és eddig 3 kg-ot fogytam. Csak arra vágyom, hogy még tízet elveszítsek. Kiválóan csillapítja az étvágyat. Lesznek olyan éjszakák, amikor nem tudok aludni, és kiszárad a szám. De nem bánom az enyhe mellékhatásokat. Örülök, hogy egyenletes ütemben veszítek, és őszintén szólva nem diétáztam vagy sportoltam túlzottan. Csak kevesebbet ettem…

 • Még csak a második napja szedem és úgy érzem, mindenki másképp reagál rá. Az energiaszintem megemelkedett, és olyan eufória érzésem van, amire őszintén szólva nem számítottam? Az egyetlen mellékhatás, amit eddig tapasztaltam, a szájszárazság. De számomra teljesen elviselhető, és csak segít fenntartani a vízfelvételemet. Jövő pénteken visszajövök és frissítem a súlyomat. Őszintén szólva nagyon izgatott vagyok, hogy lássam, hogyan működik ez nálam.

  • Szedtem én is, de engem nagyon idegessé és ingerültté tett. Azt hiszem, ez összezavarta a szorongásos és depressziós gyógyszereimet, így mentális egészségem érdekében 3 hónap után abbahagytam a szedését.

   Ez csak az én személyes tapasztalatom. Egy munkatársam Genesis márkát szedett, és azt mondta, hogy ettől jobban ébredt és élt, végül 4 vagy 5 hónap alatt 20 kilót fogyott.

  • Szia kalória Bomba!
   Megkérdezhetem, hogy mit használsz es honnan rendelted?
   Előre is köszönöm a választ Üdv Ani

 • Előnyök: A kezelés előnye a minimális fogyás volt, de közel sem akkora, mint amire számítottam.

  Mellékhatások:Főleg a következő mellékhatásokat tapasztaltam: hasmenés, gyomorgörcs, emésztési zavarok, puffadás.

  Vélemény:Szerintem jó gyógyszer, ha jól megtervezett diétát követsz, de ne számíts túl sok fogyásra, ha csak a tablettát szeded, és nem csökkented a kalóriákat és nem sportolsz gyakrabban.

 • Részletesen a Sibutramine fogyasztó gyógyszerről

  Az elhízott betegek és fogyókúrázók többségében előbb vagy utóbb felmerül a gondolat, hogy kipróbál valamilyen fogyasztószert. Még azok fejében is, akik soha nem próbáltak ilyen módon megszabadulni a plusz kilóiktól.

  A legtöbb fogyasztószer, gyorsan és kínzó diéta nélkül ígér testsúlycsökkenést. Sokszor ismerősök ajánlására, de gyakran internetes fórumokon olvasott vélemények (netes mindentudók, önjelölt gyógyszerészek) alapján választ valaki ilyen szert, kellő körültekintés nélkül.

  Az internet világában kérve vagy kéretlenül, találkozhatunk olyan hirdetésekkel is, ahol a legjobb és leghatásosabb fogyókúrás készítmények ígéretével csábítják a vevőket. Milyen szép is lenne? Az igazság az, hogy ezen készítmények használatával nemhogy nem következik be a várt eredmény, a fogyás, de maximum csak a pénztárcánk lesz soványabb. Ennek a végeredménye a legtöbb esetben félbehagyott, elcsalt, eredménytelen fogyókúra. 

  Ebben a cikkben nem is ezekről a fogyókúrás étrend kiegészítőkről szeretnék írni, hanem a Sibutramine fogyasztószerről, ami iránt még ma is sokan érdeklődnek bizonyos vélemény megosztó portálokon.

  Ezt a gyógyszert korábban orvosi vényre is lehetett kapni, de 2010-ben az Európai Gyógyszerügynökség visszavonta e hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek forgalomba hozatali engedélyét.

  Nálunk a Reductil, Lindaxa, Minimectil néven került forgalomba. Más országokban különböző márkanév alatt értékesítették, Meridia, Siredia és Sibutrex. De nem kell megijedni, e fogyókúrás tabletták, mint például a Genesis Sibutramine 20mg, Reduce Max 15 mg, Slimex 15mg továbbra is könnyen megvásárolhatók az internetes webáruházak segítségével.

  Tudni kell azt a tényt is, hogy nem mindenki számára ajánlott bizonyos egészségügyi állapotok fennállása esetén, a lehetséges kockázatok miatt. Hogy mik ezek a betegségek? Továbbiakban bővebben kifejtjük, érdemes végigolvasni. Ezért azt javasoljuk, hogy mielőtt belevágna a fogyókúrás programba a Reductil 15mg vagy más e hatóanyagú gyógyszerrel, hasonlítsa össze a további elhízás elleni termékeket, ismerje meg azoknak is a hatását és a helyes alkalmazását. Felelőtlen ígéretekre, nem szabad támaszkodnia.

  Akkor vágjunk bele és leplezzük le az igazságot, hogy mi is valójában e fogyasztó gyógyszer? 

  • Hogyan működik?
  • Mi a hatása?
  • Mennyi fogyás várható?
  • Mik a mellékhatásai?
  • Veszélyes a használata?

  Mi a Sibutramine?

  A hivatalos megnevezése étvágycsökkentő, az étvágy elnyomására szolgáló szer. Amikor még orvosi receptre kapható volt, a gyógyszer alacsony kalóriatartalmú étrenddel és testmozgással együtt alkalmazták 30-nál nagyobb (BMI), testtömeg index, illetve 27-es BMI-vel rendelkező elhízott betegek esetén, akiknél magas volt a kockázata olyan állapotok kialakulására, mint például 2. típusú cukorbetegség vagy magas vérnyomás.

  Elsősorban olyanok veszik igénybe a kezelést, akiknél a diéta és a testmozgás nem kivitelezhető lehetőség. Ezeknek a személyeknek az elhízás ellenes gyógyszerek jelenthetik az utolsó reményt. Számukra az elhízás nem csak esztétikai problémát jelent, hanem akadályozhatja a súlyfelesleg a mindennapi életben, önértékelési zavart okozva. Ezek mellett az életet is veszélyeztető betegségek kockázatát is sokszorosára növelheti. Például a lerakódott zsír megterheli a szívet, az érhálózatot, magas vérnyomást okoz, valamint trombózis és agyvérzés is kialakulhat.

  Másodsorban a Slimex 15mg felhasználható más célokra is, amelyek nem szerepelnek a gyógyszeres “kezelési útmutatóban”.

  Hogy mik is ezek a célok? A válasz erre szerintem senkit sem fog meglepni. Természetesen a fogyás. A kilók sokkal könnyebben jönnek fel, mint ahogy meg lehetne tőlük szabadulni és ahogy az lenni szokott, akaraterő hiányban kudarcba fullad az egész fogyókúra. Ilyen esetekben jól jöhet, ha van kéznél egy kis segítség. Ezen kívül gyakran adódnak sürgős események az életben, mint amikor pár hét alatt kell belefogyni az alkalmi ruhánkba, vagy egy hirtelen nyaralás miatt, hogy jól mutassunk a kedvenc fürdőruhánkba. Itt jön képbe a Genesis Sibutramine kúra. Nem véletlenül lett ez az egyik legnépszerűbb karcsúsító szer, mivel a célja a testtömeg és az étvágy csökkentése.

  És hogy kiknek ajánlott a fogyasztószer használata?

  • Fogyni vágyó nőknek vagy férfiaknak
  • Az elhízás kezelésére, ideértve a fogyást és a fogyás fenntartását
  • Akik nehezen tudják elfojtani az étvágyát a nap folyamán
  • Akik a 3 fő étkezést elfogyasztása után is éhesnek érzik magukat
  • Akik nem tudják megállni a nassolást.

  Sibutramine hatása

  A készítmény egy norepinefrin-szerotonin újrafelvétel-gátló, és kettős mechanizmus révén eredményez súlycsökkenést: csökkenti az ételek bevitelét és növeli az energiafelhasználást.

  Először is, a készítmény növeli az étkezést követő teltségérzést, ezáltal csökkenti a kalóriabevitelt. Fokozza a szervezet alapanyagcseréjét és a kalórialeadást, megemeli a pulzus számot ez által égeti a zsírt a szervezetben.

  Másodszor, megakadályozza az energiafelhasználás csökkenését, melynek következménye a fogyás. Hogy ezt világosabbá tegyem, fokozza a test zsírszövetének a termogenezisét. (A termogenezis egy biológiai folyamat, amelynek lényege, hogy a testünk hőmérséklete növekszik, így több energia termelődik és több zsírt égetünk).

  Mi a hatásmechanizmusa?

  A gyógyszer elősegíti a fogyást azáltal, hogy megváltoztatja az agy neurotranszmittereit. A neurotranszmitterek kémiai hírvivő molekulák, amelyek feladata, hogy egyik idegsejtől a másikig üzenetet továbbítson.

  A felszabadult neurotranszmitterek hozzá kapcsolódhatnak más idegekhez, vagy azokat az idegek ismét felvehetik őket, amelyek felszabadítják őket, ezt a folyamatot újrafelvételnek nevezik.

  A gyógyszer gátolja a dopamin, szerotonin, norepinefrin neurotranszmitterek visszavételét. A neurotranszmitterek visszavételének blokkolása megváltoztatja a neurotranszmitterek egyensúlyát az idegsejtekben, és ezáltal befolyásolja az idegműködést.

  Nagyjából úgy lehetne megfogalmazni ezt a cselekvés mechanizmust, hogy eme hatóanyagot tartalmazó készítmények növelik a dopamin, szerotonin, és a noradrenalin koncentrációját a szervezetben. Ennek következtében csökken az éhségérzet és a cukrok, édességek és a szénhidrátok iránti igény.

  Az étkezések után gyors telítettség érzése alakul ki, tehát kevesebb és kisebb adagoktól is jóllakottnak fogjuk érezni magunkat. Mindenki számára világos, hogy ha nem visszük be szervezetünk számára a felesleges kalória mennyiséget, akkor valóban elindítjuk a súlyfeleslegünk, makacs zsírpárnáink lebontását. A szerotonin szintjének növelése felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat és lehetővé teszi, hogy több kalóriát égessen el a gyors fogyás érdekében. Most már megértjük, hogy az elmúlt 5 évben miért növekedett ötszörösére az olcsó Sibutramine rendelés folyamata az interneten.

  De térjünk vissza egy kicsit ezekre a neurotranszmitterekre, és tanulmányozzuk jobban, hogy melyik miért felelős.

  • Dopamin (egyesek szerint, az érzelmi életért és reakciókért felelős agyterületen, a felszabaduló dopamin elégedettségérzetet, illetve boldogságot vált ki. Ez a hormon mindig aktiválódik, amikor pozitív hatás ér minket, legyen az finom ételek elfogyasztása, szexuális izgatottság. Egyszóval, a dopamin élvezetet generál.
  • Norepinefrin (szerepet játszik az alvás-ébrenlét ciklusában, segítve az ébredést, a figyelem fokozását a feladat végrehajtására összpontosítva. Az érzelmek szempontjából is fontos. Az alacsony szint okozhat energiahiány, koncentrációhiányt, figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességet (ADHD) és esetleg depressziót. Néhány antidepresszáns gyógyszer befolyásolja az agy norepinefrin szintjét.
  • Szerotonin (ezt a központi idegrendszer és a bélrendszer állítja elő. A szerotonin felelős a különféle tudat állapotokért, az eufóriáért, a kényelemérzetért, de még az empátiáért is. Nemcsak a hangulatot szabályozza, de a testhőmérsékletet, az étvágyat vagy az alvást is!)

  Hogyan kell szedni ezt a gyógyszert?

  A Sibutramine kúra kezdő adagjának ajánlott napi mennyisége 1 x 1 tabletta. Fogyasztható étellel vagy anélkül. Ha a súlycsökkenést nem érezné elegendőnek, az adagot körülbelül négy hét után növelheti 2 tablettára. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a napi 20-30 mg-nál nagyobb adagok használata a maximális dózis és nem igazán ajánlott ennél többet alkalmazni.

  Ekkora dózisnál rendszeresen ellenőrizni kell a pulzus és a vérnyomás változását. Emellett a kúra alatt rendkívül fontos a fokozott folyadékbevitel (minden nap minimum 2 – 3 liter), mivel az egyik mellékhatása közé tartozik a szájszárazság, ami folyadékkal enyhítő. Továbbá, a vízfogyasztás nagyon fontos eleme a fogyókúrának, hiszen az anyagcsere dehidratált állapotban lelassul, így ezzel együtt a zsírégetés is.

  Ahhoz, hogy ez ne következzen be, és a veseműködés (méregtelenítés), valamint az emésztés hatékony legyen, nagyjából napi három liter vízre van szükség. Használatánál figyelembe kell venni azt az ajánlást is, hogy ha a lehet inkább a nap korai szakaszában reggel vagy délelőtti vegyük be a tablettákat még akkor is, ha 2 tablettát alkalmazunk. A nap délutáni vagy esti szakaszában már ne vegyük be, mert ha túl későn veszi be akkor sokáig ébren fog maradni.

  Mennyi ideig lehet szedni?

  Maximum fél évig lehet szedni, mert arra vonatkozólag a gyártók nem közöltek adatok, hogy hosszabban tartó szedése esetén a hatékonyság felül múlná az esetleges hátrányokat. A Sibutramine kúra leggyakrabban 3 -6 hónapig tart, ami alatt 10 – 12 kilogrammnyi súlyveszteséget lehet elérni, persze ez sok mindentől függ (kalória beviteltől, és rendszeres sportolástól), ezért mindenkinél eltérő a fogyás mértéke.

  Ha az elhízás kezelésére van szüksége, az ajánlott 3 hónapos kúra után 2 – 4 hétig tartson szünetet. Ezután megengedett a második kúra elindítása az előző adagolás megismétlésével. A leggyorsabb fogyást úgy lehet elérni, ha csökkenti az ételek bevitelét és növeli az energiafelhasználást, fizikai aktivitást is végez.

  Sibutramine mellékhatásai

  Mint minden gyógyszer, így e fogyasztó gyógyszer is okozhat mellékhatásokat. Ezek nagyobb valószínűséggel a használata után korán, az első négy hétben fordulnak elő, és általában a kezelés során elmúlnak ahogy a test alkalmazkodik a hatóanyaghoz.

  A felhasználók és klinikai kutatásban résztvevők által tapasztalt mellékhatások általában enyhe súlyosságúak és ritkán vezetnek a gyógyszeres kúra befejezéséhez. Azonban sajnos előfordulhatnak súlyosabb mellékhatások. Ebben az esetben mindenki saját döntésére befejezheti a gyógyszer használatát. Mérlegelni kell, hogy megéri-e az a pár kiló mínusz.

  A kevésbé súlyos mellékhatások a következők lehetnek:

  • Szájszárazság
  • Gyomorpanaszok
  • Étvágy változások
  • Székrekedés
  • Gyomorfájdalom
  • Fejfájás
  • Hátfájás
  • Ízületi fájdalom
  • Idegesség
  • Szédülés
  • Influenza szerű tünetek, orrfolyás, torokfájás, köhögés
  • Bőrpír vagy bizsergő érzés a bőr alatt
  • Alvászavarok (álmatlanság)

  Súlyosabb mellékhatások

  • Gyors, lüktető vagy egyenetlen szívverés
  • Légszomj
  • Izgatottság
  • Láz
  • Hiperaktív reflexek
  • Émelygés
  • Hányás
  • Hasmenés
  • Kitágult pupillák
  • magas vérnyomás

  Gyógyszerkölcsönhatások

  Az összes gyógyszer betegtájékoztatójában találunk egy olyan bekezdést, amely felhívja a figyelmünket arra, hogy mely gyógyszerek nem alkalmazhatóak együtt, egyidejű bevitellel.

  Az együtt alkalmazott gyógyszerek gyakran kerülnek egymással kölcsönhatásba és a lebomlásuk során megváltoztathatják a másik szer lebomlását, ezért valamelyik, vagy mindkét gyógyszer felszívódása, hatása változhat, nő vagy csökken, esetleg a hatás elhúzódóvá válik és nem kívánt mellékhatásokat okozhat.

  Ezen gyógyszerekkel együtt ne használja a gyógyszert:

  • (MAOI) monoamin-oxidáz gátlók. Más néven hangulatjavítók. Azoknak a gyógyszereknek a csoportja, amelyeket a depresszió enyhítésére alkalmaznak. A Reductil használata előtt legalább 2 hétig ne szedjen MAOI gátlókat. Ugyanez a teendő az abbahagyása után is, várni kell legalább 2 hetet míg MAO-indikátorokat kezd el szedni.
  • Egyéb súlycsökkentő gyógyszerek. Ideértve a Xenical / Orlistat / Phentermine / és más súlycsökkentő étrend kiegészítőket, amiknél bizonytalan a hatóanyagokat illetően.
  • Köhögés és megfázás elleni gyógyszerek (efedrin, xylometazolin)
  • Migrén és fejfájás gyógyszerek (például sumatriptan. Hasonló készítmények közé tartozik a zolmitriptan, almotriptan, frovatiriptan, eletriptan, rizatriptan és a naratriptan).
  • Egyéb gyógyszerek depresszió kezelésére (SSRI-k). Ellenjavalt pszichiátriai betegségekben szenvedőknek, mint például a depresszió vagy pánikbetegség, szorongás. Az SSRI antidepresszánsok, mint például paroxetin, fluoxetin, citalopram, escitalopram, szertralin. Az SSRI-k és a Sibutramine között nagyon ritkán az úgynevezett szerotonin szindróma alakulhat ki, ami igaz nagyon ritka, de veszélyes állapot. Ennél jelentősebb és nagyobb rá az esély is, hogy a pszichiátriai állapot, amelyre az antidepresszánst felírták súlyosbodhat.
  • Erős fájdalomcsillapítók
  • Lítium (Litcarb). Hangulatzavarok, és mániás depresszió (bipoláris zavar) kezelésére használatos gyógyszerek
  • Triptofán (Ketosteril). A triptánok a szerotonin hatását utánzó gyógyszerek, csökkentik a fájdalmat, az émelygést, a fény-, illetve hangérzékenységet.
  • Vérhígító – Véralvadásgátló gyógyszerek, amelyek vékonyítják a vért.

  Ellenjavallatok

  Mielőtt Genesis Sibutramine eladó hirdetéseket kezdene el böngészni az interneten, úgy olvassa el, hogy milyen esetekben nem ajánlott a fogyasztószer használata:

  • 18 év alatt és 65 év felett
  • Allergiás reakciók és intolerancia a készítmény bármely összetevőjével szemben
  • Amikor az a bizonyos a túlsúly valamilyen szervi okból következik be (pl. a pajzsmirigyhormonok hosszú távú és tartós hiánya – hypothyreosis)
  • Pajzsmirigy hormonok túlműködése
  • Étkezési rendellenességek (anorexia vagy bulémia)
  • Mentális betegségek
  • Tourette-szindróma (a központi idegrendszer rendellenessége, kontrollálatlan kóros és viselkedési zavar)
  • Alkohol és kábítószer-függőség esetén
  • Kardiovaszkuláris rendszer rendellenességei (például: szívkoszorúér-betegség, pangásos szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, korábbi szívizom-infarktus, tachycardia, aritmia, stroke)
  • Súlyos máj- és vesebetegségek
  • Terhesség és szoptatás ideje alatt. Terhes nőkön nem végeztek klinikai vizsgálatokat. Így a hatóanyag a terhesség alatt csak akkor szedhető, ha a lehetséges előny meghaladja a születendő csecsemőre gyakorolt ​​lehetséges kockázatot, ez esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  • Antidepresszánsok és más, a központi idegrendszerre ható gyógyszerek egyidejű alkalmazása
  • Hipertónia, amelyet nem lehet megfelelően lehet szabályozni (például > 145/90 Hgmm), óvatosság szükséges a szabályozott hipertónia esetén is.
  • Meglévő pulmonális hipertónia
  • Zárt szögű glaukóma

  Vigyázzunk a Genesis Sibutramine vásárlása esetén, alapos körültekintéssel és csakis megbízható forrásból rendeljünk, mert nagyon sok a hamis készítmény. A tabletták név, recept nélkül kaphatók, utánvételes vagy online pénzátutalás útján.

  Internetes Sibutramine rendelés esetén az utánzatok veszélyei

  A fogyókúrás készítmény csak online webáruházakon keresztül vásárolható meg. Hivatalos gyógyszertárakban, drogériákban nem forgalmazzák jelenleg hazánkban csak külföldön. Ezért sok csaló próbálkozik ugyanolyan, a megtévesztésig hasonló hamisítványok eladásával az internetes piacon.

  Mielőtt bedőlne a hamis és olcsó Genesis Sibutramine eladó apróhirdetéseknek, úgy előtte olvassa el a lenti információkat.

  A hamisítványoknak két fajtája létezik:

  1. Placebo (Hatóanyagmentes) hatású készítmény: nem tartalmaz hatóanyagot, ezért nem tapasztalható semmilyen hatás (magánszemélyek, apróhirdetések értékesítik, de az edzőtermekben is találkozhatunk vele).
  2. A hatóanyag, aminek összetétele, mellékhatásai ismeretlen, és aminek súlyos mellékhatásai lehetnek, ami az egészsége romlását is eredményezheti. Egyszóval KOCKÁZATOS.

  Emiatt ismeretlen forrásból származó szibutramin rendelése nem javasolt!

  Mind a két esetben valószínű, hogy rossz minőségű feketepiac által beszerzett hamisítvány terjesztői olyan apróhirdetések mögött álló magánszemélyek, akik nem cégként működnek, tehát illegálisan értékesítik legtöbb esetben kínai másolataikat. A hamis Sibutramine vásárlása, adagolása rendkívül veszélyes lehet egészségére nézve, ezért kerülje az ismeretlen, nem megbízható forrásokból az online beszerzését.

  A kényesvelemenyek.com weboldalunkon reális sibutramine vélemények olvashatók, amelyet több száz felhasználó tett közzé tapasztalatairól. Olvassa el Ön is és informálódjon, amennyiben az olcsó sibutramine vásárlása mellett döntött.

  Back To Top
  >