skip to Main Content

Üdvözöljük Sibutramine fórum weboldalunkon, ahol eme hatásos és világszinten elismert fogyasztó gyógyszerrel és a fogyás világával fogunk megismerkedni.

Több száz felhasználó által írt Sibutramine vélemények és értékelések eredményét tekintheti meg lentebb a hozzászólásoknál. Amennyiben Ön még információt keres a fogyasztószerről, úgy azt megtekintheti és a felhasználók különböző beszámolóit is elolvashatja.

Ezen felül a hatással, mellékhatással és hamisítványokkal kapcsolatos Sibutramine tapasztalatok is várják, ahol megismerheti a valós eredményeit a terméknek, mármint, ha nem csak a papírra vetett írásokat kedveli.

Amennyiben szeretné mélyrehatóbban megismerni a fogyasztószert és tisztában lenni a hatás és mellékhatásán kívül az egyéni adagolásnak, felhasználásának, kúra hosszának, esetleg érdekli a Slimex, Reduce, Reductil vagy Genesis Sibutramine árak akkor sem kell messzire mennie. Ezeket természetesen fórum oldalunkon keresztül olvashatja el a több száz pozitív vagy negatív kimenetelű Sibutramine tapasztalatok között, ahol biztosan megtalálja azt, amit keres.

Fórumunkról tudnia érdemes, hogy mi nem moderáljuk ki a negatív hozzászólásokat sem, és nem köt minket érdek semmilyen gyártóhoz vagy forgalmazóhoz, megrendelés pedig az oldalunkon nem valósulhat meg, hiszen mi csak információkat adunk át több száz felhasználó tapasztalata alapján, amivel sok fogyni vágyónak nagy segítséget tudunk biztosítani.

Szóljon hozzá Ön is, ha van a fogyasztó gyógyszerrel kapcsolatos tapasztalata. Ezzel is segítve, a még tapasztalatlanabb fogyni vágyókat és a fogyás világáról érdeklődő személyeket.

Sibutramine eladó hirdetések és hozzászólások nem tehetők közzé fórumunkban! Mi nem foglalkozunk kereskedéssel és nem jelenítünk meg semmiféle forgalmazással kapcsolatos reklámokat. Ez azt jelenti, hogy amennyiben bármely személy eladó Sibutramine 15mg hirdetést szeretne közzétenni weboldalunkon hozzászólásként, azt minden figyelmeztetés nélkül töröljük.

Se gyártók, se forgalmazók reklámjait nem jelenítjük meg oldalunkon, ezzel a legjobb minőségű értékes és mindenféle érdekektől mentes hozzászólásokat tudunk garantálni marketing és reklám mentesen.

Weboldalunkon kizárólag több száz a fogyasztószerrel, fogyókúrával kapcsolatos beszámolók olvashatóak el, amelyeket az évek alatt különböző felhasználók írtak meg. Sibutramine tapasztalatok mellett nem áll módunkban se linket cserélni, se bannert megjeleníteni reklám célzattal külföldi és belföldi szolgáltatókkal.

Beszélgessen Ön is a fórum társaival és tudjon meg minél többet a fogyasztószerről és a gyors és tartós fogyásról. Olcsó Genesis Sibutramine megrendelése előtt ellenőrizze le a forgalmazókat a fórumunkban és nézze meg a tapasztalatokat, hogy a legjobb minőséget a legolcsóbb Sibutramine árak mellett tudja megvásárolni azt.

A hamisítványok 

A valós fogyasztó hatással rendelkező Reductil, Slimex 15 mg, Reduce Max 15 mg, és Genesis Sibutramine megrendelés előtt olvassa el jelen figyelmeztető leírásunkat, ugyanis nem minden termék rendelkezik valós hatással, ugyanis nagyon sok utánzat van. Ezen tökéletes vizuális hamisítványok jobb esetben hatóanyagot nem tartalmaznak, rosszabb esetben Sibutramine vásárlás esetén az egészségét is kockára teheti, ha nem biztonságos forrásból vásárolja azt meg.

De mi a nem biztonságos forrás? A nem biztonságos forrás olyan magánszemélyek eladó Sibutramine hirdetései, amelyeket apróhirdetési oldalakon, Vaterán vagy weboldalakon lát elérhetőségek és vállalati háttér nélkül, ezen felül óva intjük a piacokon, újsághíresetekből árusított termékek vételétől is.

A beszerzés előtt a webáruházat ellenőrizzük le. Van e kapcsolattartási e-mail vagy telefonszám? Van e céges adat? Van e székhely? Van e ügyfélszolgálat? Vállal e garanciát a termékek eredetére? Ha mindez megtörtént akkor fórum oldalunkon is érdemes megvizsgálnia a különféle árusítókat, eladókat, hogy a több száz felhasználók általi vélemények konkrétan milyenek is voltak a közelmúltban. Ha pozitív értékelések voltak nagyrészint és megbízható a webshop akkor érdemes egyáltalán elgondolkodni a beszerzésén.

Tekintse meg a felhasználók által közzétett több száz Sibutramine vélemények beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • Az elmúlt évben antidepresszánsokat szedtem, azt hiszem, ez egy nagyon nehéz időszakon segített, de az agy köd és a súlygyarapodás nehéz volt.

  Talán egy hónappal ezelőtt hagytam abba, és nem mondanám, hogy jól érzem magam, de az agyi köd hiánya megkönnyíti a munkahelyi működést, de még mindig motivációval küzdök.

  Nekem a sibutramine-t ajánlották, de nagyon habozom, hogy megvegyem. Van valakinek tapasztalata?

 • Régebben Körülbelül 8 hónapig szedtem ezt a gyógyszert, és 37 kg-ot fogytam. Vérnyomáscsökkentő gyógyszereket szedtem, és csak egyáltalán nem éreztem jól magam. Sokat aludtam. Miután elkezdtem a gyógyszert és elkezdtem fogyni, teljesen el tudtam szabadulni a vérnyomás elleni gyógyszerektől. Nagyon jól éreztem magam! 18-ról 10-re váltottam. Az egyetlen mellékhatásom a szájszárazság volt, az ételek furcsa ízűek voltak, ezért kevesebbet ettem, a szénsavas italok pedig szörnyűek voltak, ami segített leszokni a cukros üdítők ivásáról. A mai napig 2 éve nem ittam semmilyen üditőt. Mindenképpen javasolnám ezt a gyógyszert!!! ez a testmozgással együtt segített abban, hogy jobbá változtassam az életemet.

 • A siburramine segített nekem elengedni a 18 kg-ot, tavaly, 3 mos. Remélem, hogy ezúttal még 20 at elveszítek. Ezúttal észrevettem, hogy amikor tornáztam, izzadási képességem sokkal gyorsabban nőtt. Amikor általában 20 percet vesz igénybe, hogy izzadjak, most 12-15 percen belül izzadok. Ami azt jelenti, hogy hatékonyabban égetem a zsírt! Emberek ezt akarják! Összességében ez a gyógyszer nagyon HATÉKONY !!!

 • A második babám után diétával és testgyakorlatokkal próbáltam lefogyni, egy év után az internet népéhez fordultam, és ők ajánlották nekem ezt a tablettát, és három hónap alatt 30 kilót leadtam. Öt hónapjaleszoktam a tablettáról, és nem híztam vissza.

 • E Hónapi haladás – Jelenleg a 20mg felét szedem. Néhány alkalommal kb. 3/4-ét vettem be annak biztosítására, hogy ne egyek túl. Most egy hónappal később azonban még mindig jól vagyok a tabletta felével. 2021.06.26.-án kezdtem szedni és akkor 91 kilót nyomtam. Azóta megváltoztattam az étrendemet azzal, hogy kivettem lisztet és sült ételt. Még mindig eszem rizst és burgonyát, de nincs tészta vagy sült krumpli. 3-3,5 óránként eszem, és csak este 7 óra után van fehérjém vagy turmixom. Mint korábban említettük, ez nem egy csodaszer, ezért meg kell dolgoznia érte, és szeretné. Úgy tervezem, hogy addig maradok a tabletta felén, amíg az már nem működik számomra, vagy kezelhető súlyig nem jutok. Alapvetően bármit megeszek az étkezés előkészítéséhez, csak egy egészségesebb verziót választok. Azt is hiszem, hogy önmagad megfosztása a finom dolgoktól nem jó

  • Sok évvel ezelőtt bevettem ezt a tablettát, és gyorsan lefogytam. Akkor sok kávét ittam, és állandóan úgy éreztem, mintha kijönnék a bőrömből. Körülbelül 30 kg-ot fogytam, és amikor leálltam, nagyjából visszanyertem mindent. Körülbelül 2 hónappal ezelőtt kezdem újra fogyozni a szibutramin segitségével, és már csökkentem a 7kg-t. Aktív futó vagyok, és egyedül nem tudtam leadnia súlyt, pedig szénhidrátot sem ettem. Ezúttal okosabban csinálom, friss, bio ételeket eszem, és még mindig korlátozom a szénhidráttartalmamat. Én is megengedek magamnak egy “csaló napot”, mert nem érzem úgy, hogy megfosztanánk magunkat. Ez nem egy csodaszer, ha fogyni akarsz, változtass inkább életmódodon, és ez a tabletta segít. Mindennap futok, és az a kihívásom, hogy minden héten növeljem a sebességem / km-t, és minden második héten fussak további 1/2 kilómétertet.

 • 10 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. A több testmozgás növeli ezt. Nagyon elégedett vagyok vele. Felismertette velem, hogy étkezésem nagy része unalommal és szokással függ össze. A Reduktil ennek a késztetésnek a finom irányítását érezte el. Nehéz leírni, de az előző étkezésem mindent elfogyasztott és nehezen kontrollálható volt, és most sokkal koncentráltabbnak érzem magam.

 • Nem voltak mellékhatásai ennek a gyógyszernek. Nagyon ülő egyén vagyok egy hátsérülés miatt, és tudtam, hogy a fogyás segít enyhíteni a megterhelést. A testgyakorlás fájdalmas volt, néha csak az ágyból való felkelés volt megpróbáltatás. Fogytam ezzel a gyógyszerrel Semmilyen testedzés nélkül. Bár úgy érzem, hogy ha képes lennék gyakorolni, a fogyásom az egekbe szökne. 8 hónap alatt 41 kilót fogytam.

 • Nagyon boldog vagyok, eddig 20 kilót fogytam, még 20 van hátra. Néhány hónapig tartott, de nagyon megéri. Az egyetlen problémám az, hogy nem tudok korán aludni, de nem Nem ébredek fáradtan, így sikerül. Egyáltalán nem veszek részt hétvégén, mert nem akarom, hogy tőle függjek. Azt mondanám, hogy minden fogyni vágyó hölgyeknek és úraknak “vegye meg” Ez működni fog.

 • A WEST BENGAL SIBUTRAMINE nem hasonlít semmihez, amit valaha is bevettem a fogyás érdekében. Minden tablettát kipróbáltam, és mindannyian rosszullétet okoztak, szívdobogást és fejfájást okozott. Ez NEM …az WEST BENGAL esetében a helyzet. Reggel 1 tablettát vettem be, és körülbelül 30 perccel később boldognak és energikusnak érzem magam. Eltávolítja az étvágyat (már egyáltalán nem eszem édességet), és egyáltalán nem érzem magam rosszul vagy mániákusan. 2 hónap alatt lefogytam 12 kilót és miután megláttam a drámai fogyást, motivált voltam, hogy ne tartsam, így megfelelő táplálkozással és testmozgással

 • 10 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. A több testmozgás növeli ezt. Nagyon elégedett vagyok vele. Felismertette velem, hogy étkezésem nagy része unalommal és szokással függ össze. A Meridia ennek a késztetésnek a finom irányítását érezte el. Nehéz leírni, de az előző étkezésem mindent felemésztő és nehezen kontrollálható volt, és most sokkal koncentráltabbnak érzem magam.

 • A gyógyszer szakaszos szedése két előnnyel járt. Először is képes vagyok “gyakorolni” étkezési terveimet / akaraterőmet azzal a céllal, hogy végleg kikapcsoljam a gyógyszerszert. Másodszor, az “addikció” (ez egy szabályozott anyag) esélye jelentősen csökkent. Célom, hogy végül csak hetente egyszer vagy kétszer vegyem igénybe, csak azért, hogy túl legyek az igazán nehéz napokon, amikor tudom, hogy valószínűleg túl sokat eszem.
  Az első napon fejfájást kaptam , de jó hír, hogy étvágyam eltűnt. Étvágyam nélkül arra kényszerítettem magam, hogy ragaszkodjak egy ésszerű étkezési tervhez, és soha egyetlen nap alatt sem mentem el 1200 kalória alatt. Ésszerű súlyt fogyok, talán havonta 7-8 kilót, és keményen próbálok kialakítani olyan szokásokat, hogy a gyógyszer hamarosan szükségtelen legyen.

 • Ez a gyógyszer meghökkent! Az első napon nem láttam különbséget, de a 2. napon nem tudtam elhinni az étvágyam változását! 7 napja vagyok rajta, és már leadtam 5 kilót! Általában nagyon érzelmes evő vagyok. Szeretem az édességeket, és egész nap sütöttem süteményeket, süteményeket stb. Egy hete nem volt semmi édesem, és nem hiszem el, hogy ez különbséget tett!

 • Azt hiszem, ez az 5. hetem rajtuk. nagyon szép eddig. Felébredek, és 5km-t futok 9 óráig majd dolgozni megyek, majd beveszek egy férfi napi multivitamint, omega3 halolaj és a sibutramine tablettát. Mielőtt túl éhes lennék, végül 11: 30-kor iszok 1 fehérje turmixot. És még az ebédnél sem vagyok nagyon éhes. Csak egy szendvicset eszem ~ 400 kalct. 2: 30-kor újabb fehérjeturmix + koffein az energia löket elég élvezetes. Vacsora 7-kor. Rengeteg megmaradt kalória egy szép nagy vacsorához. Sokkal inkább eszem otthon jól, mint munkahelyen. Ráadásulakkor legalább nem ettem egész nap. A nap folyamán iszok egy csomó vizet, hogy hidratált maradjak.

  A súlycsökkenés előrehaladtát lelassította az erőteljes ivás és a hétvégi baráti társaság. Hétvégenként nem veszek semmilyen fogyos bogyot. Egyszer ittam rá és pukiztam.

 • 15mg-ot szedek. 6 hete szedem. Teljesen elvette az étvágyamat. Az étkezések többségében leülök enni, megeszek néhány falatot, és nem érzem vágyam, hogy folytassam az evést. Nincs vágyam falatozni az étkezések között – nem gondolok állandóan az evésre (ami kellemes). Tudatosabbá tette az adagokat, és tudatosabban vártam, hogy még éhes vagyok-e, mielőtt befejezném azt a hamburgert (ami visszatér az adagok méretéhez). Szeretnék még 20-25 kg-ot fogyni. 6 hét alatt 14-et vesztett, de az utóbbi pár napban 1-et vissza nyertem – nem tudom, miért.

 • körülbelül 2 évvel ezelőtt vettem a Meridiát, és lefogytam 20 kg-ot. Tartottam távol, de soha többet nem vesztettem el. Nemrég kezdtem el egy edzésprogramot, de azt tapasztaltam, hogy éhesebb vagyok, mint valaha, és 2 hónap után csak 2 kg-t fogytam. A dokim elmagyarázta, hogy amikor a tested hozzászokott egy bizonyos súlyhoz, megpróbálja fenntartani ezt a súlyt, ezért úgy döntöttem, hogy újra kipróbálom a Meridiát. Egy hónap alatt lefogytam 12 kg-ot. Azok a berendezések, amelyeken dolgozom, megmondja a pulzusszámot, és bár elsőre magas volt, látom, hogy lemegy. Nem veszem mindennap. A hétvégéket általában szabadon veszem, vagy akár minden másnap. Szükségem volt a segítségre, de nem akartam függő lenni.

 • egy éve veszem ezt be és ki, és nem fogytam le sokat, sőt, visszatértem oda, ahonnan elkezdtem. Biztos vagyok benne, hogy testem megszokta ezt a tablettát, ezért hosszú távú használat után már leáll. a mellékhatások meglehetősen kellemetlenek, és megakadályoztak a társasági életben, úgyhogy elhatárolódtam tőle. elég drága, kb. 5 -e ft egy hónapra.

 • Tavaly júliustól októberig vettem fel a sibutramint, nem szedtem más gyógyszert vagy bármit a súlycsökkenéshez. Remekül működött. Semmilyen mellékhatásom nem volt. Nincs versenyző szív, nincs alvási probléma semmi. A 15mg-os adagot vettem igénybe. Nekem nagyon jól sikerült. 21 kilót fogytam. Ez teljesen eltávolította az étvágyamat. Meg kellett tanulnom menni “ó, hé, valamit kell ennem, amit egész nap nem ettem”. Amikor ettem, nem ettem annyit, amennyit “normálisan” ettem volna. Az első másfél hónapban rendszeresen jártam futni a második hónapban már nem. Azt hiszem, hogy kicsit többet vesztettem amikor az edzettem mint akkor, amikor NEM mentem futnie.
  Megölte a cukor utáni vágyat, az esztelen étkezést, DE én is tudatosan törekedtem arra, hogy JOBBAN étkezzek! A történet második fele. Május, 6 hónappal később. Nos, a szokásaim NEM maradtak fenn (az én hibám). Sokkal többet ettem (jól tudtam). Vissza a cukorról, Nincs edzőterem (de részben covid és a munka miatt), de nem ragaszkodtam semmihez. Összetörtem. Az én hibám volt a súly egy részének visszaszerzése. Visszahíztam 9 kilót. Az én hibám volt. Nem a gyógyszeres kezelés. Az én bevitelem olyan, mint bármi más, a gyógyszer is működik, ha dolgozol rajta. Úgy gondolom, hogy ha betartottam volna a jó szokásokat, NEM térnék vissza a gyógyszeres kezelésre, mint most. Ma egy hete kezdtem el. Rossz hír az, hogy 2 napig voltam beteg! Valami áthaladt a családban és ágynak estem! Mivel jobban érzem magam és az agyam dolgozik, tervezem, hogy dolgozzak az ételemen és a testmozgáson!

  A frissítésekről a következő hónapban beszámolok!
  😘

 • Az első 30 napos szedés és eddig 4 kilót fogytam. Figyelem és számolom a kalóriákat, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem eszem túl magam. Nem csodaszer, de azért segít.

 • Részletesen a Sibutramine fogyasztó gyógyszerről

  Az elhízott betegek és fogyókúrázók többségében előbb vagy utóbb felmerül a gondolat, hogy kipróbál valamilyen fogyasztószert. Még azok fejében is, akik soha nem próbáltak ilyen módon megszabadulni a plusz kilóiktól.

  A legtöbb fogyasztószer, gyorsan és kínzó diéta nélkül ígér testsúlycsökkenést. Sokszor ismerősök ajánlására, de gyakran internetes fórumokon olvasott vélemények (netes mindentudók, önjelölt gyógyszerészek) alapján választ valaki ilyen szert, kellő körültekintés nélkül.

  Az internet világában kérve vagy kéretlenül, találkozhatunk olyan hirdetésekkel is, ahol a legjobb és leghatásosabb fogyókúrás készítmények ígéretével csábítják a vevőket. Milyen szép is lenne? Az igazság az, hogy ezen készítmények használatával nemhogy nem következik be a várt eredmény, a fogyás, de maximum csak a pénztárcánk lesz soványabb. Ennek a végeredménye a legtöbb esetben félbehagyott, elcsalt, eredménytelen fogyókúra. 

  Ebben a cikkben nem is ezekről a fogyókúrás étrend kiegészítőkről szeretnék írni, hanem a Sibutramine fogyasztószerről, ami iránt még ma is sokan érdeklődnek bizonyos vélemény megosztó portálokon.

  Ezt a gyógyszert korábban orvosi vényre is lehetett kapni, de 2010-ben az Európai Gyógyszerügynökség visszavonta e hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek forgalomba hozatali engedélyét.

  Nálunk a Reductil, Lindaxa, Minimectil néven került forgalomba. Más országokban különböző márkanév alatt értékesítették, Meridia, Siredia és Sibutrex. De nem kell megijedni, e fogyókúrás tabletták, mint például a Genesis Sibutramine 20mg, Reduce Max 15 mg, Slimex 15mg továbbra is könnyen megvásárolhatók az internetes webáruházak segítségével.

  Tudni kell azt a tényt is, hogy nem mindenki számára ajánlott bizonyos egészségügyi állapotok fennállása esetén, a lehetséges kockázatok miatt. Hogy mik ezek a betegségek? Továbbiakban bővebben kifejtjük, érdemes végigolvasni. Ezért azt javasoljuk, hogy mielőtt belevágna a fogyókúrás programba a Reductil 15mg vagy más e hatóanyagú gyógyszerrel, hasonlítsa össze a további elhízás elleni termékeket, ismerje meg azoknak is a hatását és a helyes alkalmazását. Felelőtlen ígéretekre, nem szabad támaszkodnia.

  Akkor vágjunk bele és leplezzük le az igazságot, hogy mi is valójában e fogyasztó gyógyszer? 

  • Hogyan működik?
  • Mi a hatása?
  • Mennyi fogyás várható?
  • Mik a mellékhatásai?
  • Veszélyes a használata?

  Mi a Sibutramine?

  A hivatalos megnevezése étvágycsökkentő, az étvágy elnyomására szolgáló szer. Amikor még orvosi receptre kapható volt, a gyógyszer alacsony kalóriatartalmú étrenddel és testmozgással együtt alkalmazták 30-nál nagyobb (BMI), testtömeg index, illetve 27-es BMI-vel rendelkező elhízott betegek esetén, akiknél magas volt a kockázata olyan állapotok kialakulására, mint például 2. típusú cukorbetegség vagy magas vérnyomás.

  Elsősorban olyanok veszik igénybe a kezelést, akiknél a diéta és a testmozgás nem kivitelezhető lehetőség. Ezeknek a személyeknek az elhízás ellenes gyógyszerek jelenthetik az utolsó reményt. Számukra az elhízás nem csak esztétikai problémát jelent, hanem akadályozhatja a súlyfelesleg a mindennapi életben, önértékelési zavart okozva. Ezek mellett az életet is veszélyeztető betegségek kockázatát is sokszorosára növelheti. Például a lerakódott zsír megterheli a szívet, az érhálózatot, magas vérnyomást okoz, valamint trombózis és agyvérzés is kialakulhat.

  Másodsorban a Slimex 15mg felhasználható más célokra is, amelyek nem szerepelnek a gyógyszeres “kezelési útmutatóban”.

  Hogy mik is ezek a célok? A válasz erre szerintem senkit sem fog meglepni. Természetesen a fogyás. A kilók sokkal könnyebben jönnek fel, mint ahogy meg lehetne tőlük szabadulni és ahogy az lenni szokott, akaraterő hiányban kudarcba fullad az egész fogyókúra. Ilyen esetekben jól jöhet, ha van kéznél egy kis segítség. Ezen kívül gyakran adódnak sürgős események az életben, mint amikor pár hét alatt kell belefogyni az alkalmi ruhánkba, vagy egy hirtelen nyaralás miatt, hogy jól mutassunk a kedvenc fürdőruhánkba. Itt jön képbe a Genesis Sibutramine kúra. Nem véletlenül lett ez az egyik legnépszerűbb karcsúsító szer, mivel a célja a testtömeg és az étvágy csökkentése.

  És hogy kiknek ajánlott a fogyasztószer használata?

  • Fogyni vágyó nőknek vagy férfiaknak
  • Az elhízás kezelésére, ideértve a fogyást és a fogyás fenntartását
  • Akik nehezen tudják elfojtani az étvágyát a nap folyamán
  • Akik a 3 fő étkezést elfogyasztása után is éhesnek érzik magukat
  • Akik nem tudják megállni a nassolást.

  Sibutramine hatása

  A készítmény egy norepinefrin-szerotonin újrafelvétel-gátló, és kettős mechanizmus révén eredményez súlycsökkenést: csökkenti az ételek bevitelét és növeli az energiafelhasználást.

  Először is, a készítmény növeli az étkezést követő teltségérzést, ezáltal csökkenti a kalóriabevitelt. Fokozza a szervezet alapanyagcseréjét és a kalórialeadást, megemeli a pulzus számot ez által égeti a zsírt a szervezetben.

  Másodszor, megakadályozza az energiafelhasználás csökkenését, melynek következménye a fogyás. Hogy ezt világosabbá tegyem, fokozza a test zsírszövetének a termogenezisét. (A termogenezis egy biológiai folyamat, amelynek lényege, hogy a testünk hőmérséklete növekszik, így több energia termelődik és több zsírt égetünk).

  Mi a hatásmechanizmusa?

  A gyógyszer elősegíti a fogyást azáltal, hogy megváltoztatja az agy neurotranszmittereit. A neurotranszmitterek kémiai hírvivő molekulák, amelyek feladata, hogy egyik idegsejtől a másikig üzenetet továbbítson.

  A felszabadult neurotranszmitterek hozzá kapcsolódhatnak más idegekhez, vagy azokat az idegek ismét felvehetik őket, amelyek felszabadítják őket, ezt a folyamatot újrafelvételnek nevezik.

  A gyógyszer gátolja a dopamin, szerotonin, norepinefrin neurotranszmitterek visszavételét. A neurotranszmitterek visszavételének blokkolása megváltoztatja a neurotranszmitterek egyensúlyát az idegsejtekben, és ezáltal befolyásolja az idegműködést.

  Nagyjából úgy lehetne megfogalmazni ezt a cselekvés mechanizmust, hogy eme hatóanyagot tartalmazó készítmények növelik a dopamin, szerotonin, és a noradrenalin koncentrációját a szervezetben. Ennek következtében csökken az éhségérzet és a cukrok, édességek és a szénhidrátok iránti igény.

  Az étkezések után gyors telítettség érzése alakul ki, tehát kevesebb és kisebb adagoktól is jóllakottnak fogjuk érezni magunkat. Mindenki számára világos, hogy ha nem visszük be szervezetünk számára a felesleges kalória mennyiséget, akkor valóban elindítjuk a súlyfeleslegünk, makacs zsírpárnáink lebontását. A szerotonin szintjének növelése felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat és lehetővé teszi, hogy több kalóriát égessen el a gyors fogyás érdekében. Most már megértjük, hogy az elmúlt 5 évben miért növekedett ötszörösére az olcsó Sibutramine rendelés folyamata az interneten.

  De térjünk vissza egy kicsit ezekre a neurotranszmitterekre, és tanulmányozzuk jobban, hogy melyik miért felelős.

  • Dopamin (egyesek szerint, az érzelmi életért és reakciókért felelős agyterületen, a felszabaduló dopamin elégedettségérzetet, illetve boldogságot vált ki. Ez a hormon mindig aktiválódik, amikor pozitív hatás ér minket, legyen az finom ételek elfogyasztása, szexuális izgatottság. Egyszóval, a dopamin élvezetet generál.
  • Norepinefrin (szerepet játszik az alvás-ébrenlét ciklusában, segítve az ébredést, a figyelem fokozását a feladat végrehajtására összpontosítva. Az érzelmek szempontjából is fontos. Az alacsony szint okozhat energiahiány, koncentrációhiányt, figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességet (ADHD) és esetleg depressziót. Néhány antidepresszáns gyógyszer befolyásolja az agy norepinefrin szintjét.
  • Szerotonin (ezt a központi idegrendszer és a bélrendszer állítja elő. A szerotonin felelős a különféle tudat állapotokért, az eufóriáért, a kényelemérzetért, de még az empátiáért is. Nemcsak a hangulatot szabályozza, de a testhőmérsékletet, az étvágyat vagy az alvást is!)

  Hogyan kell szedni ezt a gyógyszert?

  A Sibutramine kúra kezdő adagjának ajánlott napi mennyisége 1 x 1 tabletta. Fogyasztható étellel vagy anélkül. Ha a súlycsökkenést nem érezné elegendőnek, az adagot körülbelül négy hét után növelheti 2 tablettára. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a napi 20-30 mg-nál nagyobb adagok használata a maximális dózis és nem igazán ajánlott ennél többet alkalmazni.

  Ekkora dózisnál rendszeresen ellenőrizni kell a pulzus és a vérnyomás változását. Emellett a kúra alatt rendkívül fontos a fokozott folyadékbevitel (minden nap minimum 2 – 3 liter), mivel az egyik mellékhatása közé tartozik a szájszárazság, ami folyadékkal enyhítő. Továbbá, a vízfogyasztás nagyon fontos eleme a fogyókúrának, hiszen az anyagcsere dehidratált állapotban lelassul, így ezzel együtt a zsírégetés is.

  Ahhoz, hogy ez ne következzen be, és a veseműködés (méregtelenítés), valamint az emésztés hatékony legyen, nagyjából napi három liter vízre van szükség. Használatánál figyelembe kell venni azt az ajánlást is, hogy ha a lehet inkább a nap korai szakaszában reggel vagy délelőtti vegyük be a tablettákat még akkor is, ha 2 tablettát alkalmazunk. A nap délutáni vagy esti szakaszában már ne vegyük be, mert ha túl későn veszi be akkor sokáig ébren fog maradni.

  Mennyi ideig lehet szedni?

  Maximum fél évig lehet szedni, mert arra vonatkozólag a gyártók nem közöltek adatok, hogy hosszabban tartó szedése esetén a hatékonyság felül múlná az esetleges hátrányokat. A Sibutramine kúra leggyakrabban 3 -6 hónapig tart, ami alatt 10 – 12 kilogrammnyi súlyveszteséget lehet elérni, persze ez sok mindentől függ (kalória beviteltől, és rendszeres sportolástól), ezért mindenkinél eltérő a fogyás mértéke.

  Ha az elhízás kezelésére van szüksége, az ajánlott 3 hónapos kúra után 2 – 4 hétig tartson szünetet. Ezután megengedett a második kúra elindítása az előző adagolás megismétlésével. A leggyorsabb fogyást úgy lehet elérni, ha csökkenti az ételek bevitelét és növeli az energiafelhasználást, fizikai aktivitást is végez.

  Sibutramine mellékhatásai

  Mint minden gyógyszer, így e fogyasztó gyógyszer is okozhat mellékhatásokat. Ezek nagyobb valószínűséggel a használata után korán, az első négy hétben fordulnak elő, és általában a kezelés során elmúlnak ahogy a test alkalmazkodik a hatóanyaghoz.

  A felhasználók és klinikai kutatásban résztvevők által tapasztalt mellékhatások általában enyhe súlyosságúak és ritkán vezetnek a gyógyszeres kúra befejezéséhez. Azonban sajnos előfordulhatnak súlyosabb mellékhatások. Ebben az esetben mindenki saját döntésére befejezheti a gyógyszer használatát. Mérlegelni kell, hogy megéri-e az a pár kiló mínusz.

  A kevésbé súlyos mellékhatások a következők lehetnek:

  • Szájszárazság
  • Gyomorpanaszok
  • Étvágy változások
  • Székrekedés
  • Gyomorfájdalom
  • Fejfájás
  • Hátfájás
  • Ízületi fájdalom
  • Idegesség
  • Szédülés
  • Influenza szerű tünetek, orrfolyás, torokfájás, köhögés
  • Bőrpír vagy bizsergő érzés a bőr alatt
  • Alvászavarok (álmatlanság)

  Súlyosabb mellékhatások

  • Gyors, lüktető vagy egyenetlen szívverés
  • Légszomj
  • Izgatottság
  • Láz
  • Hiperaktív reflexek
  • Émelygés
  • Hányás
  • Hasmenés
  • Kitágult pupillák
  • magas vérnyomás

  Gyógyszerkölcsönhatások

  Az összes gyógyszer betegtájékoztatójában találunk egy olyan bekezdést, amely felhívja a figyelmünket arra, hogy mely gyógyszerek nem alkalmazhatóak együtt, egyidejű bevitellel.

  Az együtt alkalmazott gyógyszerek gyakran kerülnek egymással kölcsönhatásba és a lebomlásuk során megváltoztathatják a másik szer lebomlását, ezért valamelyik, vagy mindkét gyógyszer felszívódása, hatása változhat, nő vagy csökken, esetleg a hatás elhúzódóvá válik és nem kívánt mellékhatásokat okozhat.

  Ezen gyógyszerekkel együtt ne használja a gyógyszert:

  • (MAOI) monoamin-oxidáz gátlók. Más néven hangulatjavítók. Azoknak a gyógyszereknek a csoportja, amelyeket a depresszió enyhítésére alkalmaznak. A Reductil használata előtt legalább 2 hétig ne szedjen MAOI gátlókat. Ugyanez a teendő az abbahagyása után is, várni kell legalább 2 hetet míg MAO-indikátorokat kezd el szedni.
  • Egyéb súlycsökkentő gyógyszerek. Ideértve a Xenical / Orlistat / Phentermine / és más súlycsökkentő étrend kiegészítőket, amiknél bizonytalan a hatóanyagokat illetően.
  • Köhögés és megfázás elleni gyógyszerek (efedrin, xylometazolin)
  • Migrén és fejfájás gyógyszerek (például sumatriptan. Hasonló készítmények közé tartozik a zolmitriptan, almotriptan, frovatiriptan, eletriptan, rizatriptan és a naratriptan).
  • Egyéb gyógyszerek depresszió kezelésére (SSRI-k). Ellenjavalt pszichiátriai betegségekben szenvedőknek, mint például a depresszió vagy pánikbetegség, szorongás. Az SSRI antidepresszánsok, mint például paroxetin, fluoxetin, citalopram, escitalopram, szertralin. Az SSRI-k és a Sibutramine között nagyon ritkán az úgynevezett szerotonin szindróma alakulhat ki, ami igaz nagyon ritka, de veszélyes állapot. Ennél jelentősebb és nagyobb rá az esély is, hogy a pszichiátriai állapot, amelyre az antidepresszánst felírták súlyosbodhat.
  • Erős fájdalomcsillapítók
  • Lítium (Litcarb). Hangulatzavarok, és mániás depresszió (bipoláris zavar) kezelésére használatos gyógyszerek
  • Triptofán (Ketosteril). A triptánok a szerotonin hatását utánzó gyógyszerek, csökkentik a fájdalmat, az émelygést, a fény-, illetve hangérzékenységet.
  • Vérhígító – Véralvadásgátló gyógyszerek, amelyek vékonyítják a vért.

  Ellenjavallatok

  Mielőtt Genesis Sibutramine eladó hirdetéseket kezdene el böngészni az interneten, úgy olvassa el, hogy milyen esetekben nem ajánlott a fogyasztószer használata:

  • 18 év alatt és 65 év felett
  • Allergiás reakciók és intolerancia a készítmény bármely összetevőjével szemben
  • Amikor az a bizonyos a túlsúly valamilyen szervi okból következik be (pl. a pajzsmirigyhormonok hosszú távú és tartós hiánya – hypothyreosis)
  • Pajzsmirigy hormonok túlműködése
  • Étkezési rendellenességek (anorexia vagy bulémia)
  • Mentális betegségek
  • Tourette-szindróma (a központi idegrendszer rendellenessége, kontrollálatlan kóros és viselkedési zavar)
  • Alkohol és kábítószer-függőség esetén
  • Kardiovaszkuláris rendszer rendellenességei (például: szívkoszorúér-betegség, pangásos szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, korábbi szívizom-infarktus, tachycardia, aritmia, stroke)
  • Súlyos máj- és vesebetegségek
  • Terhesség és szoptatás ideje alatt. Terhes nőkön nem végeztek klinikai vizsgálatokat. Így a hatóanyag a terhesség alatt csak akkor szedhető, ha a lehetséges előny meghaladja a születendő csecsemőre gyakorolt ​​lehetséges kockázatot, ez esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  • Antidepresszánsok és más, a központi idegrendszerre ható gyógyszerek egyidejű alkalmazása
  • Hipertónia, amelyet nem lehet megfelelően lehet szabályozni (például > 145/90 Hgmm), óvatosság szükséges a szabályozott hipertónia esetén is.
  • Meglévő pulmonális hipertónia
  • Zárt szögű glaukóma

  Vigyázzunk a Genesis Sibutramine vásárlása esetén, alapos körültekintéssel és csakis megbízható forrásból rendeljünk, mert nagyon sok a hamis készítmény. A tabletták név, recept nélkül kaphatók, utánvételes vagy online pénzátutalás útján.

  Internetes Sibutramine rendelés esetén az utánzatok veszélyei

  A fogyókúrás készítmény csak online webáruházakon keresztül vásárolható meg. Hivatalos gyógyszertárakban, drogériákban nem forgalmazzák jelenleg hazánkban csak külföldön. Ezért sok csaló próbálkozik ugyanolyan, a megtévesztésig hasonló hamisítványok eladásával az internetes piacon.

  Mielőtt bedőlne a hamis és olcsó Genesis Sibutramine eladó apróhirdetéseknek, úgy előtte olvassa el a lenti információkat.

  A hamisítványoknak két fajtája létezik:

  1. Placebo (Hatóanyagmentes) hatású készítmény: nem tartalmaz hatóanyagot, ezért nem tapasztalható semmilyen hatás (magánszemélyek, apróhirdetések értékesítik, de az edzőtermekben is találkozhatunk vele).
  2. A hatóanyag, aminek összetétele, mellékhatásai ismeretlen, és aminek súlyos mellékhatásai lehetnek, ami az egészsége romlását is eredményezheti. Egyszóval KOCKÁZATOS.

  Emiatt ismeretlen forrásból származó szibutramin rendelése nem javasolt!

  Mind a két esetben valószínű, hogy rossz minőségű feketepiac által beszerzett hamisítvány terjesztői olyan apróhirdetések mögött álló magánszemélyek, akik nem cégként működnek, tehát illegálisan értékesítik legtöbb esetben kínai másolataikat. A hamis Sibutramine vásárlása, adagolása rendkívül veszélyes lehet egészségére nézve, ezért kerülje az ismeretlen, nem megbízható forrásokból az online beszerzését.

  A kényesvelemenyek.com weboldalunkon reális sibutramine vélemények olvashatók, amelyet több száz felhasználó tett közzé tapasztalatairól. Olvassa el Ön is és informálódjon, amennyiben az olcsó sibutramine vásárlása mellett döntött.

  Back To Top
  >