skip to Main Content

Fórum weboldalunkon több száz felhasználó által írt fogyasztószerekkel és fogyással kapcsolatos Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok kerülnek napvilágra, amit kicsivel lentebb talál meg. A két termék ugyanaz, csak más márkanéven kerültek törzskönyvezésre, hatása, használata megegyezik.

Érdeklődést mutat a fogyasztószer mellékhatásairól, adagolásáról, hatásáról, vásárlásáról és clenbuterol árak alakulásáról? Vagy nem szeretne hamisítványt venni és szeretné megtekinteni a felhasználói tapasztalatokat?

Akkor jó helyen jár, hiszen fórum oldalunkon mindent megtalál a témakörben, ráadásul Magyarországon a leghitelesebb képet adja, hiszen weboldalunk nem forgalmazza a fogyasztószert és nem áll módunkban elhelyezni más forgalmazó általi eladó Clenbuterol hirdetéseket sem, vagy bannert kihelyezni. Ezáltal érdekektől és kereskedőktől, forgalmazóktól mentesen, letisztult, és igényes formában, a legreálisabb Clenbuterol vélemények várják Önt, ahol csupán a fogyasztószerrel kapcsolatos tapasztalatokat lehet megosztani vagy elolvasni.

Szóljon hozzá mindenképpen Ön is, ha már van Spiropent tapasztalata, hogy segítsen azon felhasználóknak, akik még nem használták a fogyasztószert, és információ hiányban vannak. Fórum oldalunkon nincs moderálás, csupán az esetleges forgalmazással kapcsolatos hirdetéseket töröljük.

Hamis és illegális termékek – avagy miért érdemes Clenbuterol tapasztalatok beszámolóit elolvasnia

A fogyasztószer itthon Spiropent néven törzskönyvezett gyógyszer, a legtöbb országban pedig a hatóanyagáról elnevezve vált világhírűvé. Sajnos a nagy kereslete és folyamatosan emelkedő internetes olcsó Clenbuterol eladó hirdetések miatt megjelentek a hamisítványok, amelyet leginkább a Genesis gyártó általi termékre vonatkozóan hangsúlyos.

A Genesis gyártó általi készítmény az egyik legjobb minőségű és ár/érték arányú termék a piacon, így igen keresett és sokat hamisított. A hamisítványok tökéletes vizuális utánzatok, jobb esetben hatástalan, rosszabb esetben káros lehet az egészségre, így érdemes megbízható helyről beszerezni azt.

Amennyiben Önnek nem opció orvossal feliratni a készítményt és az egyszerűbb online Clenbuterol rendelés mellett dönt, úgy előtte javasoljuk, hogy feltétlen olvassa el a több száz felhasználó tapasztalatait, amik évek alatt gyűltek össze fórum oldalunkon.

Ha Ön úgy dönt, hogy kiváltja a hagyományos gyógyszertárban eladó Spiropent készítményt, az a legjobb választás, amit tehet. Itt biztosan nem érheti csalódás, azt kapja, amit kell. Hamisítványokról ebben az esetben nem beszélhetünk, hiszen a hagyományos patikák termékei megbízhatóak.

Viszont, ha internetes Clenbuterol beszerzése iránt érdeklődik akkor mindenképpen informálódjon a vélemények és beszámolók között, amit itt talál meg:

Tekintse meg most a több száz Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • Clen adag osztás???

  Ha Clen-t szedsz, vagy korábban szedted, akkor szeretném kikérni a véleményed. Amikor 40 mcg-ot szedek, vegyem be a teljes 40 mcg-ot reggel, vagy vegyek be 20 mcg-ot reggel és 20 mcg-ot délután. (nyilván nem későn) Csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit próbáltak ki, és hogyan sikerült. Észrevettél valami jelentőségteljeset azáltal, hogy így vagy úgy csináltad? Vagy tényleg, csak azt szeretném tudni, hogy a Clen adagok felosztását preferálják-e jobban mások, vagy az egész adag egyszerre történő bevételét.

  • Most fejeztem be az első 2 hetes ciklusomat. Az adagot reggel és kora délután között megosztani teljesen rendben van. Ha egyszerre bevesz egy teljes adagot (120-140 mcg), akkor könnyed lesz, a keze remegni fog, ami nem igazán ideális állapot. amikor végzel. Elkövettem azt a hibát, hogy 140 mikrogrammról a semmibe mentem, és 24 perc alatt nagyon lomhának és görcsösnek éreztem magam.

  • Megosztottam az adagomat, hogy jobb eredményeket érjek el és kevesebb remegés legyen. Kipróbáltam a napi egyszeri megközelítést, és túl sok volt egyszerre.

  • Én megosztom az enyémet, de vannak, akik nem teszik meg, amíg el nem érik a 100 mikrogrammot

 • Volt néhány rövid időszakom nélküle, de mindig visszatérek hozzá, mert nem igazán szeretem azt az éhséget, ami naponta többször volt használat előtt. Edzés közben szívdobogásom volt, és a vérnyomásom és a pulzusom is enyhén . Ezek néhány hét után szinte elmúltak, de néha újra érzem. Összességében nincs szükségem arra, hogy túl sokat vagy naponta többször étkezzek, mint a kollégáimnak, és edzés közben sokkal többet izzadok a termogén hatása miatt. Ez olyan, mint egy tökéletes gyógyszer az elhízás és fáradtság ellen.

 • Clen és T3 ciklus – legjobb gyakorlatok?
  HIRDETÉS Indítsa el saját gyógyszertárát – ingyen!
  Szia–

  Próbáltam csökkenteni a nyáron a súlyomat, alacsony szénhidrát-diétát csináltam, heti 4x 25 perc HIIT kardióval. 125-ról 105 kg-ra fogytam, és megpróbáltam leadni az utolsó 5 kg-ot, mielőtt elkezdném a következő, októberi ciklusomat.

  Sok helyen olvastam, hogy 2 hétnél tovább ne használjam a clen-t, használd 2 nap bekapcsolva/2 nap szünet. Elolvastam a 2 nap bekapcsolt/2 nap pihenőt is t3-mal.

  200 mg Benedrilt is beveszek este lefekvés előtt, hogy segítsen elaludni és felpörgesse a béta 2 receptoraimat. Futtatnom kell, amíg a kívánt eredményt majdnem el nem érem, majd csökkentsem ugyanazokkal a lépésekkel, mint amiket olvsastam.

  Mi a legjobb gyakorlat a Clenbuterol és a T3 használatával kapcsolatban? Itt vannak az általános információk.

  1. nap Clen 60 mcg / T3
  50 mcg 2. nap Clen 60 mcg / T3 50 mikrogramm
  3. nap Clen 80 mcg / T3 75 mcg
  4. nap Clen 100 mcg / T3 75 mcg
  5. nap / T3 75 mcg 5. nap /
  Clen 100 mcg / T30 nap 7cm 100 mcg / T10
  c0 75 mcg / T3
  8 Clen off / T3 125 mcg 9. nap Clen off / T3 125 mcg
  Day 10 Clen off / T3 125 mcg Day 11 Clen off / T3 125 mcg 12 Day Clen off / T3 125 mcg Day 13 Clen off /
  T3 125 mcg
  2m25 T1cg Day14 C10 Cle 120 mcg / T3 125 mcg 17. nap Clen 120 mcg / T3 125 mcg 18. nap Clen 120 mcg / T3 125 mcg 19. nap Clen 120 mcg / T3 125 mcg 20. nap Clen 120 mcg / 120 mcg

  21. nap Clen 120 mcg / T3 125
  mcg 22. nap Clen off / T3 125
  mcg 23. nap Clen off / T3 125
  mcg 24. nap Clen off / T3 125 mcg 25. nap Clen
  off / T3 125 mcg 26. nap T3 125 mcg 26. nap T25 mcg / T20cg 10cg 21. nap 120mcg / t3 100 mcg napi 30 clen 120 mcg / t3 100 mcg day31 clen 120 mcg / t3 75 mcg day32 clen 120 mcg / t3 75mcg day33 clen 120 mcg / t3 75mcg day34 clen 120mcg / t3 50 mcg napi 35 clen 120mcg / t3 clen 120mcg / t3 onmcg / t3 onmcg / t3 clen 120mcg / t3 clen 120mcg / t3 50mcg napi 35 clen 120mcg / t3 clen 120mcg / t3 napi clen 120mcg / t3 75 mcg day34 clen 120mcg / t3 50mcg napi 35 clen 120mcg / t3 clen . T3 50mcg 38.nap Clen off / T3 25mcg 39.nap Clen off / T3 25mcg 40.nap

  42. nap Clen off / T3 25mcg

  • Mi a helyzet azzal, hogy önmagában használjuk a clenbuterolt, hogy elkerüljük a katabolikus hatásokat?

  • Tapasztalataim és ezzel kapcsolatos kutatásaim szerint a két hét be- és kikapcsolása hozza a legjobb eredményeket… ami az adagolást illeti, figyeljen a testére. Valószínűleg nem sokat fogsz észrevenni, amíg el nem éred a második ciklust, úgyhogy tarts ki… csak az én 2 centem.

 • Időnként szedem, de soha nem haladom meg a napi 40 mcg-ot, és fokozatosan növelem. Ti is
  kezdjétek 10-el, majd 20-al stb. Észrevehető hatások: étvágytalanság, emelkedett nyugalmi pulzusszám (körülbelül 10 ponttal a normálnál), enyhén remegő kezek, amikor „részletmunkát” próbálok végezni, például írni. Néha egy kis nyomásos fejfájás.

  Szerintem nem olyan rossz, mint amilyennek az emberek gondolják, ha nem használod ostobán nagy adagokat kordában tartod az étrendedet. Vannak, akiknek a versenyző sportolójuk több mint 100 mcg-ot vesz be naponta a felkészülés során, akkor igen, azt mondanám, hogy mérgező.

  Fantasztikus energia az edzés közben. Segít a vágásban, de jó diéta helyett nem használnám.

 • Rengeteg diétát tartottam, de semmi sem működött, de ez tényleg bevált nekem. 3 hónapja vagyok ezen, és 42 kilót fogytam, és heti 3 alkalommal edzek. Nem volt semmilyen mellékhatásom. és nagyon büszke vagyok magamra, mert ezt magamért és az egészségemért teszem. Megtanultam, hogy a diéták nem működnek. De egészségesen, az étkezés igen, és ez egy életválasztás, egészséges táplálkozás minden nap.

 • Clenbuterollal szerzett tapasztalataim

  Tehát az elmúlt négy hétben Clenbuterolt használtam, és szerettem volna frissíteni, hogyan működött nekem. Sokat kutattam, mielőtt úgy döntöttem, hogy online vásárolok Clen-készletet. Határozottan óvakodtam a Clen hatásaitól és hasznosságától, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom.

  Az elmúlt 3 hétben 17 kilót fogytam. Nem edzettem annyit, mint amennyire szükségem lenne. Korábban aktivan fociztam, azóta határozottan nem voltam formában. 35 éves vagyok mellesleg.

  A hatások az étrenddel együtt fenomenálisak voltak. A mellékhatásoktól való félelmem miatt az adagomat 40 mg-ra korlátoztam az 1. és 2. héten, 60 mg-ra a 3. héten és 40 mg-ra a 4. héten. magas vérnyomásom van (valószínűleg a súlyom miatt), ezért úgy éreztem, hogy bármi több veszélyeztetné az egészségemet . A mellékhatások megegyeztek a hirdetettekkel – remegés, éjszakai izzadás és heves szívverés. Szintén nem várt mellékhatás volt az étvágycsökkentő hatás, ami segített fenntartani a diétát.

  Még nem vagyok gyúródeszkás állapotban, de nagyon észrevehető mennyit fogytam a derekaról. Az energiám nagyon felemelkedett. Leszoktam a dohányzásról.

  Kérem, vegyétek figyelembe, hogy ez csak az én tapasztalatom. Azonban a Clen az amit hirdetnek, és több is számomra. Megértem, hogy az emberek különbözőképpen reagálnak rá, de az enyém csak pozitív volt.

  • Üdvözlöm!
   Személy szerint egy ideje szedtem Clent, és remekül működött. Figyeltem, mit eszem, de nem igazán diétáztam. Van egy barátom, aki edzőteremben dolgozik. Azt tanácsolta, hogy vegyek ki 2 hét, majd 2 hét szünetet, majd ha akarom, megismételhetem a ciklust 6-szor. Tehát követtem a tanácsát, és 20 kg-ot fogytam, és most elégedett vagyok az izomzatommal. Szerintem a clenbuterol elég hatásos.. eddig semmi más nem segített nekem ennyire.
   A https://eredetisibutramine.com/termek/biosira-clenox-40mcg/ címen szereztem az enyémet, minden esetre…
   Üdv

  • Valójában nem tervezem, hogy elég sokáig fogom használni, hogy hosszú távú rossz hatásokat okozzak. Csak annyi ideig, hogy leadjam súlyt, majd edzek, hogy megtartsam a súlyom.

   Diétáztam korábban, de soha nem értem el olyan eredményeket, mint Clennél. Megint csak az én tapasztalatom.

  • Gratulálok a fogyáshoz. Azonban úgy gondolom, hogy lefogyhatott volna a clen használata nélkül is. A clen nem egy varázslatos zsírégető. Az étrend megtisztítása a fő oka annak, hogy lefogyott.

 • Üdv

  Tudom, hogy sok cikk van erről a témáról, amelyeket megtaláltam a kereső funkción keresztül – DE nem találtam semmit, amiről úgy vélem, hogy a szer hivatalos felhasználása lenne.

  Korábban támaszkodtam erre a fórumra, hihetetlenül hasznos információkért, és remélem olyan emberek válaszait/tapasztalatait, akik úgy gondolják, hogy nagyon ismerik a Clen-t.

  Rengeteg kutatást végeztem a két hét használattal/két hét szünettel kapcsolatban, vagy egy 30 napos fokozatos emeléssel, majd csökkentéssel kapcsolatban. Mindenesetre úgy érzem, nagy a zűrzavar, hogy mi a megfelelő ciklus.

  Ettől függetlenül 100×40 mg-os eredeti Clenbuterol tablettám van, és nagyra értékelném, ha szakmai útmutatást kapnék arról, hogy mi a legjobb módja annak, hogy maximalizáljam az eredményt.

  A Clen-hez használt kiegészítők a taurin, a T-3 és a Benadryl – azt hiszem, hogy a taurin csökkenti a görcsöket, de a T3/Benának fogalmam sincs, mire való; amit olvastam, hogy kitisztítja az eltömődött receptorokat valami fontos dolog miatt.

  Még egyszer köszönöm és várom a hasznos válaszokat.

  • A Benedryl segít az alvásban. Jobb 1 órával lefekvés előtt bevenni, mint hajnali 2-kor, miután órákig a plafont bámultad.

   A T3 a pajzsmirigyre vonatkozik, és szinergikus gyógyszer a clen-nel. veheted az egyiket vagy a másikat, vagy mindkettőt. A helytelenül használt T3 felboríthatja a pajzsmirigyet. Ha érdekel, próbálj ki egy ciklust mindegyikkel külön-külön, mielőtt kombinálns. Ne kombináld az első ciklusban. Clen a biztonságosabb kettejük közül.

   A 2 on 2 off továbbra is 2-4 napos felfutási időt tartalmaz, és úgy tűnik, hogy a legtöbb felhasználó számára ez a preferált módszer.

 • Kíváncsi vagyok, hogy a clenbuterolt biztonságosan be lehet-e venni a mellékhatások nélkül. Mindent olvastam a negatív mellékhatásokról, mint a szívdobogás, álmatlanság stb. Kicsit túlsúlyos vagyok, és legalább 10 kg-ot le kell fogynom.

  • Nem bírom elviselni a 40mcg feletti mennyiséget, néha még kevesebbet egy hét után nagyon izgatott leszek, ezért pulzálok.. Erős diétával hatásos, de nem fogom tolni

 • 14 napos clen (clenbuterol) ciklus eredményei

  Nagyon erős, és nagy óvatossággal és félelemmel kell használni. Sokaknál az a tévhit, hogy használhatod ezt, és tovább eszel egészségtelen szarokat, és látod az eredményeket, de ez egyszerűen nem igaz. Az első 7 napban kevés eredményt láttam, mert hittem ebben a mítoszban. Amint elkezdtem számolni a kalóriáimat, remekül működött. Továbbra is hiányosnak kell maradni, és nyomon kell követnie a dolgokat, és gyorsabban fogysz le a végén. A szorongás nem volt túl rossz számomra, de a remegés nagyon nyilvánvaló volt, különösen, ha koffeint fogyasztottam közben. Ügyelj arra, hogy naponta 200 mg káliumot fogyassz, különben rossz görcsöket kapsz, és időről időre tűszurást érzel a hátadban. Ezen kívül csak azt kell mondanom, hogy remekül működött, csak győződj meg róla, hogy megfelelően használod.ÉN’ Legközelebb megpróbálom az efedrint, ami szerintem jobban fog működni, mert jobban csillapítja az étvágyat, mint hallom.

 • Minden, amit érdemes tudni a Clenbuterol fogyasztószerről

  Az interneten számos weboldal, webáruház foglalkozik a cikkünk témájával, mégpedig e termékkel, a generikus Spiropent gyógyszerrel. Rengeteg hasznos cikk található róla, hogy hogyan és miként lehet használni a sportoláshoz, fogyáshoz és testépítéshez. De, amikor a teljesítmény fokozók és zsírégető készítmények között válogatunk, megvásárlásánál az alábbi kérdésekre keresünk választ:

  • Hogyan működik?
  • Valóban hatásos?
  • Mennyi fogyás várható?
  • Vannak káros mellékhatásai?
  • Hogyan kell használni?

  Most mindegyik kérdésre megpróbáljuk a legkielégítőbb választ adni.  De kezdjük is az elején.

  Mi az a Clenbuterol?

  Egy vegyület, ami a béta2-agonistáknak nevezett gyógyszercsoportba tartozik. Az ebbe a kategóriába tartozó gyógyszerek a hörgő izmok tágulását okozzák. Amellett, hogy az asztma kezelésére használják, a szer népszerűvé vált a sportolók, testépítők, és a fogyni vágyók köreiben termogenikus és antikatabolikus hatásaik miatt. Ennek oka az izomnövekedésre és a zsír csökkentésre gyakorolt hatása.

  Az első dolog, amit tudni kell róla, hogy nem szteroid. Ez egy termogén termék, amely segít azoknak az embereknek, akik a testhőmérsékletüket megemelve kívánják csökkenteni a testtömegüket, ezzel gyorsítva a zsírlerakódások lebontását, valamint a testzsír eltávolítását az anyagcserén keresztül.

  A test hőmérsékletének növelésével javul a zsírégetési képesség is. Köztudott a testhőmérséklet emelésének legjobb módja az aktív testmozgás, de a fogyasztószer hozzájárul ahhoz, hogy segítsen a testnek „magasabb testhőmérsékletet elérni” azáltal, hogy hőmérséklete megemelkedik még azokban az időszakokban, amikor nem edz. Ezen hatása által felgyorsítja a fogyást. A testzsír gyakorlatilag az emberi testben felszabadult kalóriák és a test által a mozgás megtartása érdekében elfogyasztott kalóriák közötti különbség következménye.

  Az ember elhízott lesz, ha az étkezés során bevitt kalóriák mennyisége messze meghaladja az elégetett kalóriák mennyiségét, a test azt zsírrá alakítja, majd lerakódik. Ha rendszeres testmozgást és kiegyensúlyozott táplálkozást alkalmaz a súlycsökkentési tervében, akkor észreveheti, hogy a zsírlerakódások gyorsabban alakulnak át sovány izmokká, ami viszont hatékonyabb anyagcserét eredményez.

  Mivel a sovány izomtömeg veszi át a felesleges zsírszövet helyét, az anyagcseréje felgyorsul nem csak a fokozott szénhidrát igény miatt, hanem azért is, mert az izmoknak több kalóriára van szükségük, mint zsírsejtekre a megfelelő működéshez. Minél több izomtömeg van, annál gyorsabb az anyagcsere és annál hatékonyabb működik a súlycsökkentés.

  Ugye most felmerült, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen? Tényleg ilyen hatásos lenne egy „asztma kezelésére” szánt készítmény? Akkor most ássuk mélyebbre magunkat a témában!

  Igen valóban hatásos. A testépítők általános véleménye általában ugyanaz, hogy az olcsó Genesis Clenbuterol megdöbbentő módon megváltoztathatja a test felépítését az együttható izmokban, a zsírban és a vízben.

  Ezért is találkozunk sokszor az interneten olyan fényképekkel, ahol az emberek közzéteszik eredményeiket a használatának eredményeként a fénykép előtt és után, amely egyértelműen azt mutatja, hogy egy viszonylag rövid idő alatt az emberi test jelentős mértékben átalakul, mivel ezeknek a képeknek a gyakori előfordulása valódi, és az eredmények feltűnőek. Mára már ezért emelkedik drasztikusan az online Clenbuterol rendelés száma a világban, hiszen valóban hatásos a gyógyszer.

  Manapság már nagyon sok kutatást végeztek erről a témáról, hogy valóban eredményes a használata. Az egyik ilyen kutatásban elhízott férfiakat kértek fel szigorú diéta betartására, korlátozott kalória bevitellel és alacsony zsírtartalommal. Az elhízott férfiakat két csoportra osztották, az egyik ilyen csoport Spiropent gyógyszert szedett, a másik nem.

  A 10 hetes időintervallum alatt a szedő csoport átlagosan 12 kg zsír feleslegtől szabadult meg. A szigorú diéta mellett működő csoport mindössze 6-7 kg feleslegtől. Első pillantásra az eredmények közötti különbség nem tűnik túl nagynak, de az eredmények kiértékelésével bebizonyosodott, hogy a diétát betartó csoportban a férfiak 5,2 kg zsírt és 3,5 kg izmot veszítettek.

  A szert szedő csoport 1,5 kg izomtömeget szedtek fel amellett, hogy 12 kg zsírtól szabadultak meg. Ennél a kutatásnál fontos megjegyezni, hogy egyik csoport sem járt edzőterembe, nem sportoltak. Egyszóval nem végeztek aktív fizikai tevékenységet. 

  Hogyan működik?

  Mielőtt Genesis Clenbuterol eladó hirdetéseket kezdene meg eszeveszett módon böngészni az interneten, és elkezdené használni izomépítéshez vagy zsírégetéshez, először is meg kell érteni annak működését és hatásmechanizmusát és figyelmesen át kell olvasni a használatát, adagolását és mellékhatásait.

  • A tabletták a test szimpatomimetikus idegrendszerével együttműködve működnek a béta 2 receptor stimulálásával. A béta-2 receptor viszont még inkább hatékonyan köti a mitokondriumokat (az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske.) Az oxigén felhasználása, ezáltal sokkal jobb légzést, megnövekedett anyagcsere-sebességet eredményez és nyitottabb légutakhoz vezet.
  • Másik funkciója az agy mellékvese által termelt katabolikus hormonok (Ezek a peptid hormonok, a hidrokortizon és az adrenalin) termelésének és kiválasztásának fokozása. Ezeknek a hormonoknak különböző típusú funkcióik és céljaik vannak. (energiát felszabadító anyagcsere-folyamatok). Ez minden olyan anyagcsere folyamatot magába foglal, ami lebontó jellegű, ami során a szervezet fehérjékből aminosavakat, glikogénből pedig glükózmolekulákat állít elő, azért, hogy energiát biztosítson.
  • Azért is hasznos a fogyásban mert elősegíti a szervezetet zsírégetésben. Ezt termogenezisnek hívják – ami egy olyan folyamat, amelynek során az anyagcserét, és az ehhez kapcsolódó folyamatok a zsírszövetek fokozott felhasználására készteti. És mivel a test az anyagcserét a normál fölé emeli, ezáltal felszabadít hőt vagy energiát. Ez viszont a vérnyomás emelkedésének, a szívverés fokozódásának a szívizom serkentésével és a testhőmérséklet emelkedésével jár, amely végül kalóriát éget. A szer növeli a fehérjék és zsírok elégetésének sebességét a testben, ami a zsírszövet csökkenését eredményezi (alapvetően a zsír lebomlása). Ez viszont formásabb és szálkásabb testalkatot mutat a súlycsökkenés révén.
  • Megfordítja az inzulin hatását (alapvetően ellenzi az inzulin hatását), ezáltal olyan glikogént szabadít fel, amely glükóz formájában kerül vissza a vérbe, fokozatosan elérve azt a stádiumot, amikor a glikogén további tárolása vagy felhasználása egyáltalán nem lehetséges. Ezzel lehetővé teszi a nehezebb ételek fogyasztását is anélkül, hogy zavarná a testzsírok növekedését. Növeli a fizikai erőt és az edzések végrehajtásának képességét.

  Na jó ez így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnhet, ezért megpróbálom az átlag olvasóinknak (kezdő sportolóknak, és fogyni vágyóknak) egy kicsit le egyszerűsíteni a dolgot. Arra vonatkozólag, hogy hogyan működik és milyen hatás várható el a használata idején.

  Eltekintve attól a ténytől, hogy a készítmény elősegíti a zsírégetést, számos más oka is van annak, hogy sok sportoló és fogyni vágyók a Genesis Clenbuterol rendelése mellett teszi le voksát és azt használja. Néhányat az alábbiakban felsoroljunk.

  • Termogén hatással van a testre. Segít 0,5-1.5 fokkal megemelni a testhőmérsékletet. A termogén hatása pedig elősegíti a lipolízist (zsírbontást), egy olyan folyamatot, amelynek során a test zsírokat használ fel a fő energiaforrásként. Ez tulajdonképpen az egyik fő előnye.  Test belső hőmérsékletét emelve növeli a kalória (energia) felhasználását. Úgy gondolják, hogy az 1 ° C-os növekedés 5% -kal növeli az elégetett kalóriák mennyiségét.
  • Több oxigén. Az olcsó Spiropent használata eredetileg asztmás betegek kezelésére ment végbe, mivel képes fokozni az oxigén ellátást a testben. Ez a tevékenység nemcsak az asztmás betegek javát szolgálja. Még akkor is, ha nincs asztmája, számos előnye származhat a fokozott oxigén túlcsordulásból. A testen belüli nagyobb oxigénáramlás több energiát és kitartást jelent. Ami természetesen nagyon hasznos lehet a fizikai/súlyzós edzéshez.
  • Megnövekedett anyagcsere. Növeli a szervezet anyagcseréjét. Amikor ez megtörténik, több kalóriát éget el azáltal, hogy stimulálja a zsírsejteket, amelyek a zsír lebontását okozzák.
  • Megnövekedett erő. Mint korábban már említettük, elősegíti az oxigén szállítását a testben. Ez növeli a test teljesítményét, erejét és kitartását. A legtöbb e szert használó, állítólag óriási növekedést tapasztalt az erő és a teljesítményében már az első használat során.
  • Motiváló hatások. A szer stimulánsként is működik, és sok szempontból hasonló funkcióval rendelkezik, mint az efedrin, ami elvonja étvágyát, ugyanakkor elégeti a zsírt és növeli az anyagcserét is. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb a fogyás és könnyebb az étrend betartása. Egyesek szerint az előnyök miatt ez biztonságos. Ennek a stimuláló tulajdonságoknak köszönhetően több energiát és erőt szerezhet. Ugyan ez nem ide tartozik, de az efedrin és a Clen összehasonlításakor határozottan kijelenthető, hogy a generikus Spiropent nyolc órás időintervallumon belül aktív, és a magas zsírégető hatás jellemzi, amely több órán keresztül képes fennmaradni, míg az efedrinnek csak 3-6 óra az aktív hatóideje és már nem is kapható.
  • Építi az izmokat, miközben lebontja a zsírt. A tanulmányok és Clenbuterol tapasztalatok szerint a terméket használó személyeknek izomtömeg növekedésének felgyorsítását teszi lehetővé. Természetesen, mint más hasonló hatású gyógyszerek, e gyógyszer lehetővé teszi az izomtömeg ésszerű megteremtését, az irreális elvárásokon kívül. Emellett segíti a felhalmozódott zsírszövetek gyors elégetését. Általánosságban egy „ciklus” alatt akár 15%-kal lehet csökkenteni a testzsírt.
  • Étvágycsökkentés. A tanulmányok és a tapasztalatok azt is kimutatták, hogy a termék aktiválja a béta-2-adrenerg rendszert, amely nagyon érzékeny és befolyásolja a teljes táplálkozási viselkedést. A test ezen tevékenységeinek kombinációja csökkenti az étvágyat, és nem fogja éhesnek érezni magát egész nap. Ez előnyös azok számára, akik le akarnak fogyni, vagy épp a szálkásítás a cél.

  Összegezve a zsírégetést segítő hatása nem vélemény vagy hit kérdése, hanem tény. Mint minden jobb zsírégetőnél más és más egyéb hatása/mellékhatása is van! Azonban megoszlanak a Clenbuterol vélemények az adagolásról és a hatásosságról.

  Adagolása

  A hatékony eredményei a megfelelő adagolásától függenek. Ezért bemutatnánk a használatához többféle meghatározott taktikát és stratégiát. Általában három különböző adagolás vagy ciklusminta ajánlott a haladóknak. De ide tartozik a kezdő adagolás is, amik olyan személyek részére ajánlott, akik még nem használtak efféle szereket az edzéshez vagy a fogyáshoz.

  A termék dózisai mcg-ben, vagyis mikrogrammban vannak megadva, nem pedig milligrammban, mint más fogyókúrás készítmények esetében, tehát a termékből ezred mennyiség is elegendő a megfelelő hatásfok eléréséhez.

  Kezdőknek: A kezdeti ajánlott adag 20 mcg naponta, amelyet lassú 7 napos növekedés követ 20 mcg -al, maximálisan 80 mcg-ig (nőknél) és 100 mcg-ig férfiaknál. Ezután a következő az adagolását napi 20 mcg-al kell csökkenteni a kezdeti 20 mcg-ra. Az első alkalommal történő ciklus esetén ajánlatos lassan növelni az adagot, és abba kell hagyni, ha kellemetlenné válik a mellékhatások miatt. A napi adagot reggel kell bevenni, vagy étkezésre elosztva, 30 perccel az edzés előtt.

  • Forgatásos adagolás: Ez a technika azt jelenti, hogy kb. 20 mcg-el kezdjük az adagolást, majd folyamatosan emeljük a dózist, amíg kéthetes időtartamon belül el nem éri a 160 mcg maximális adagot. A két hét után abba kell hagyni a tabletta szedését kb. ugyanennyi időre. Ha letelt a pihenő idő újra megismételni az adagolási folyamatot további két héten keresztül és így tovább.
  • Folyamatos felhasználás: Ebben a módszerben napi 20–40 mcg -ot kell bevenni kb. két-három héten keresztül. Az első két vagy három hét után növelni az adagot 20–40 mcg – al, további két-három héten keresztül. Ez a ciklus addig folytatható, amíg el nem éri a kitűzött eredményeket.

  Az több hetest ciklust érdemes együtt csinálni a Yohimbe-vel (ami stimuláló szerként fokozhatja a zsír anyagcserét. Ez az alkaloid (Yohimbe) blokkol egy adott receptort, amely növeli a szimpatikus idegrendszer kibocsátását, így több adrenalint kap, és ezáltal fokozza az anyagcserét. Emiatt a Clenbuterol továbbra is hatásos marad.

  • Általános felhasználás: A napi adag 40mcg/nap-al indul, 3 naponként emelve 20mcgramm/nap, egészen addig amíg el nem éri a 100mcg/nap. Ezt követően csökkenteni 20mcg-al/nap, folyamatosan 40mcg/napig.  Összefoglalva ez 3 hét kúra és azután minimum 3 hét szünet (3 naponként emelve a dózist). Hogy jobban érthető legyen 40/40/40/60/60/60/80/80/80/100/100/100/80/80/80/60/60/60/40/40/40.

  Leszögezhetjük, hogy mind a négyféle ciklus minta nagyon jól fog működni, de valószínűleg külön-külön ki kell kipróbálnia mindegyiket, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek, a szintjétől vagy tapasztalatától függetlenül. Érdemes megemlíteni még egyszer, hogy a kezdőknek a legalacsonyabb dózissal kell indítaniuk, és lassabban kell haladniuk. Így a Clenbuterol tapasztalatok nem a rossz irányba fognak eltolódni Önnél.

  Jó tanácsok, amiket ajánlott megfogadni

  A 3 hetes pihenő kúra azért is javasolt, mivel a béta-2 receptort tovább nem képes eredményesen stimulálni (pontosabban a noradrenalin leszabályozó visszacsatolás mechanizmusa megakadályozza a további noradrenalin termelést). Egyszerűen mondva, az anabolikus / antikatabolikus hatása körülbelül 3 hetes alkalmazás után erősen romlik. Utána szinte semmit nem csinál, így az olcsó Genesis Clenbuterol megrendelés második ciklusa gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz.

  Elveszíti termogén tulajdonságait a több hetes folyamatos bevitel után, és a testhőmérséklet ekkor vissza csökken a normális értékre. Ezért is kell figyelembe venni, hogy a használatának leghatékonyabb időtartama 3 hét, aminek legalább kéthetes szünetnek kell követnie, és legfeljebb 12 héten keresztül használható.

  Ha túl sok adagot fog bevenni (egyesek nem tudnak ellenállni a 120 mg-os adagoknak), gyomorproblémák, ingerültség, fejfájás, remegés, émelygés és hányás tünetek jelentkezhetnek. Lassan és fokozatosan kell kezdeni a termékkel, és ne lépjen túl olyan adagot, amelyet nem tolerál.

  A mindennapi életet szem előtt tartva, észszerűen kell megterveznie az adagok bevételének időpontját. A Spiropent használata esetén a reggeli időpont a legalkalmasabb (ugyan nem okozhat álmatlanságot, azonban a gyógyszer hatékonysága reggel sokkal erősebb). Szétosztását két részre kell osztani, növekvő adaggal: a reggeli és a kora délutáni étkezés után. Próbáljon meg hagyni legalább 4 órát, ideális esetben még többet az utolsó adag bevétele után, amikor aludni szándékozik, mert legszembetűnőbb mellékhatása az alvási problémák.

  A generikus Spiropent mellékhatásai

  A hörgőtágító gyógyszerek osztályába tartozik, ami megtisztítja a légutakat, így sokkal könnyebbé teszi a légzést, a fokozott vérátvitelt és a magas anyagcsere-sebességet. Noha lehet, hogy túlpörgeti a testet, és a fentebb felsorolt problémák sokaságához vezethet. A szélsőséges túladagolás komolyabb szívproblémákat is eredményezhetnek, ezért elengedhetetlen, hogy a használatakor tartsuk be a megfelelő adagokat.

  Meg kell azt is említeni, hogy nem anabolikus szteroid, nem okoz vagy nem mutat ki az anabolikus szteroidok használatával járó ismert mellékhatásokat. Ehelyett olyan mellékhatásokat tapasztalhat, amelyek általánosak az stimuláns osztályba tartozó összes gyógyszerre és vegyületre. Ez azt jelenti, hogy számos mellékhatás különböző mértékben hasonló a koffeinhez (kávé), taurinhoz (energiaital), efedrinhez és más stimulánsokhoz. Mellékhatásai közé tartoznak azok a mellékhatások, amelyek némileg egyediek, és amelyek más stimulánsokkal nem tapasztalhatóak. A mellékhatások közül talán a legegyedibb az izomgörcsök. A mellékhatások csökkenthetők ketotifen (antihisztamin) és béta blokkolók (amik csökkentik a magas vérnyomást) alkalmazásával. A legtöbb esetben a mellékhatások elsősorban csak a ciklus kezdeti szakaszaiban fordul elő, és egy idő után enyhülnek, majd teljesen abbamaradnak miután megszokta a test a hatóanyagot.

  És akkor térjünk a lényegre, pontosabban arra milyen mellékhatások várhatóak a használatánál:

  • Fejfájás
  • Kézremegés
  • Izomgörcs
  • Álmatlanság, alvási rendellenesség
  • Idegesség, rossz közérzet
  • Fokozott izzadás
  • Hányás/Hányinger
  • Szorongás
  • Kiszáradás
  • Fokozott pulzusszám
  • Gyors légzés
  • Szívdobogás
  • Elektrolit egyensúlyhiány

  Magától értetődik, hogy bár ezeket a tüneteket nagyrészt enyhének tartják, ez nem jelenti azt, hogy bármilyen kellemes élményt jelentenének. Ha ezek a tünetek jelentkeznek (különösen a megnövekedett pulzusszám, légzési nehézségek, hányás és remegés esetén) hosszabb időn keresztül, ugyan zavaróak lesznek, de messze nem veszélyesek ez nem feltétlenül indokolja az orvosi ellátást.

  A Clenbuterol fajtái

  A gyártók a gyógyszert leggyakrabban tabletták formájában állítják elő, sokkal ritkábban szirup és injekciós ampullák formájában, amelyek 0,016 mg hatóanyagot tartalmaznak. A hazánkban a legbiztosabb eredeti termék a Spiropent, ami tabletta és szirup formájában is kapható hagyományos patikákban.

  A Genesis Clenbuterol esetén a külföldi gyártót részesítve előnyben, egy tabletta szintén 20 mcg hatóanyagot tartalmaz és egy doboz 100 szemet foglal magába. Ez a gyártó cég és terméke az online piacon a legközismertebb és legnépszerűbb.

  A statisztikák szerint sokan inkább tablettákat részesítik előnyben, mert egyszerűbben lehet bevenni, plusz könnyebben kiszámítható az adag. A tabletta felezési ideje körülbelül 48 óra. Ez azt jelenti, hogy bevette a terméket, körülbelül 2 napig van jelen a szervezetben. Megjegyezném, hogy ez a fő oka annak, hogy a kezdeti szakaszban az első 3-4 napban nem ajánlott túl sok adagot bevenni, mert túladagolás léphet fel.

  Az eladó Spiropent termékek beszerzése előtt mindenképpen vessen néhány pillantást fórum oldalunkra. Sok tapasztalat és vélemény olvasható a termékkel kapcsolatosan, amik nagyban segíthetik Önt.

  Back To Top
  >