skip to Main Content

Fórum weboldalunkon több száz felhasználó által írt fogyasztószerekkel és fogyással kapcsolatos Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok kerülnek napvilágra, amit kicsivel lentebb talál meg. A két termék ugyanaz, csak más márkanéven kerültek törzskönyvezésre, hatása, használata megegyezik.

Érdeklődést mutat a fogyasztószer mellékhatásairól, adagolásáról, hatásáról, vásárlásáról és clenbuterol árak alakulásáról? Vagy nem szeretne hamisítványt venni és szeretné megtekinteni a felhasználói tapasztalatokat?

Akkor jó helyen jár, hiszen fórum oldalunkon mindent megtalál a témakörben, ráadásul Magyarországon a leghitelesebb képet adja, hiszen weboldalunk nem forgalmazza a fogyasztószert és nem áll módunkban elhelyezni más forgalmazó általi eladó Clenbuterol hirdetéseket sem, vagy bannert kihelyezni. Ezáltal érdekektől és kereskedőktől, forgalmazóktól mentesen, letisztult, és igényes formában, a legreálisabb Clenbuterol vélemények várják Önt, ahol csupán a fogyasztószerrel kapcsolatos tapasztalatokat lehet megosztani vagy elolvasni.

Szóljon hozzá mindenképpen Ön is, ha már van Spiropent tapasztalata, hogy segítsen azon felhasználóknak, akik még nem használták a fogyasztószert, és információ hiányban vannak. Fórum oldalunkon nincs moderálás, csupán az esetleges forgalmazással kapcsolatos hirdetéseket töröljük.

Hamis és illegális termékek – avagy miért érdemes Clenbuterol tapasztalatok beszámolóit elolvasnia

A fogyasztószer itthon Spiropent néven törzskönyvezett gyógyszer, a legtöbb országban pedig a hatóanyagáról elnevezve vált világhírűvé. Sajnos a nagy kereslete és folyamatosan emelkedő internetes olcsó Clenbuterol eladó hirdetések miatt megjelentek a hamisítványok, amelyet leginkább a Genesis gyártó általi termékre vonatkozóan hangsúlyos.

A Genesis gyártó általi készítmény az egyik legjobb minőségű és ár/érték arányú termék a piacon, így igen keresett és sokat hamisított. A hamisítványok tökéletes vizuális utánzatok, jobb esetben hatástalan, rosszabb esetben káros lehet az egészségre, így érdemes megbízható helyről beszerezni azt.

Amennyiben Önnek nem opció orvossal feliratni a készítményt és az egyszerűbb online Clenbuterol rendelés mellett dönt, úgy előtte javasoljuk, hogy feltétlen olvassa el a több száz felhasználó tapasztalatait, amik évek alatt gyűltek össze fórum oldalunkon.

Ha Ön úgy dönt, hogy kiváltja a hagyományos gyógyszertárban eladó Spiropent készítményt, az a legjobb választás, amit tehet. Itt biztosan nem érheti csalódás, azt kapja, amit kell. Hamisítványokról ebben az esetben nem beszélhetünk, hiszen a hagyományos patikák termékei megbízhatóak.

Viszont, ha internetes Clenbuterol beszerzése iránt érdeklődik akkor mindenképpen informálódjon a vélemények és beszámolók között, amit itt talál meg:

Tekintse meg most a több száz Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • Clen vs ECA?
  Melyik a hatékonyabb zsírégetés? Melyek az előnyök / hátrányok? Melyiket részesítititek előnyben? Még mindig gondolkozok, hogy rendeljek-e magamnak 40mcg-s Clent.

  • A klenbuterol egy erősebb vegyület
   Ha magas vérnyomása van / vagy könnyen felizgul , a Clenbuterol nem lesz jó választás.

   Mindkettő zsírt éget, mindkettő bizonyos mértékben anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, egyesek jobban reagálnak az ECA-ra, mások pedig a Clenbuterolra .
   Az utolsó eredményben ki kell próbálni mindkettőt, és meg kell győződnie róla.

   Tudod, hogyan kell Clen ciklust csinálni ?

  • mindkettő hatékony számomra, a clen jobban működik, mondjuk, de jobban érzem magam az ECA-nál (több energia, kevesebb vágy).

 • Hé srácok. Kíváncsi voltam, kaphatnék-e segítséget a klen kapcsán. Jelenleg cikluson vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy hozzáadhatnám-e a klent a ciklusom utolsó két hetéhez és a PCT négy hetéhez?

  – Aki nem tudná (PCT = Post Cycle Therapy >>>> ciklus utáni terápia egy olyan protokoll, amely egyesíti a speciális kiegészítőket vagy más vegyületeket a tesztoszteron szintjének emelésére és helyreállítására egy ciklus után.

  Minden teljesítményfokozó, miután lenyelte, elnyomja a szervezet tesztoszterontermelését. Technikailag elmondható, hogy természetes hormonjait szintetikus hormonok helyettesítik.

  Ez azt jelenti, hogy ha abbahagyja szedésüket, ezek a szintetikus hormonok azonnal elhagyják a rendszerét. Innentől kezdve a szervezet természetes hormonjainak újra működniük kell)

  Jelenlegi céljaim a sovány izomszövet és a minőségi nyereség hozzáadása, valamint a testzsír elvesztése és a látványos hasizom megszerzése. Én személy szerint azt gondolom, hogy ha szigorú étrendet és edzést folytatok, akkor ez valóban lehetséges.

  Szóval, gondolatok az klen hozzáadásáról a ciklusom utolsó két hetében és a PCT négy hétében? Hogyan nézne ki az adagolási protokoll? Valójában azt gondolom, hogy ez segíthet abban, hogy a nyár elejére eljussak a kitűzött céljaimhoz. Köszönöm.

 • A zsirégetők működnek, vagy sem? Van-e olyan biztonságos vény nélkül kapható gyógyszer, amely segit? Szükségem van valamire … csak arra gondolok, hogy lekéne fogynom és ez ? Őrületessé vált! A barátnőm azt mondta, hogy az clenbuterol jól működik, olyan, mint egyfajta sebesség (speed), és nem lehet tőle raludni. Bárki?

  • Igen, rengeteg olyan kiegészítő / gyógyszer van ami segíti a fogyást. Termogenikája van, mint efedrin, clenbuterol, DNP; étvágycsökkentők, mint fentermin, Bupropion és brómokriptin … stb.

 • klen fogyás tapasztalatok?
  Először is, kérem, ne tegyen előadást arról, hogy a klen mennyire egészségtelen. Megmértem az elönyöket és a hátrányokat, és úgy döntöttem, hogy az edzőm segítségével együtt veszem. Azt tervezem, hogy megtartom ezeket az egészséges szokásokat, amiket kialakítok, amikor leszokok róla.

  22 / F / A kezdő súlyom 104 kgvolt áprilisban. Jelenleg 99 kg vagyok. A cél súlyom 85, és most körülbelül 2hétig szedem naponta fokozatosan emelve a mcg adagomat. Eddig 2 kilót fogytam. Naponta edzek, kardió és súlyzós edzéseket. A szorongással megtudok birkózni, mivel folyamatosan emlékeztetem magamra, hogy ez nem valós, és az izomzatom sokkal jobb az edzés után. Egyetlen dolog, amit nem szeretek, az a székrekedés, és az orrizmaim folyamatos rángatózása. Nem biztos benne, hogy ez a lol. A kérdésem az, hogy milyen tapasztalataid vannak a klennel kapcsolatban? Mennyi időbe telt az elveszített összeg elvesztése? Hogyan kezelte a székrekedést mellékhatásként?

  Szerkesztés: elfelejtettem hozzátenni, hogy megpróbálok szakaszos böjtöt (13: 00-21: 00) tartani, és napi 1400/1500 kalóriát fogyasztok. Magas fehérjetartalmú étrendet is folytatok. Valószínűleg naponta iszom 3 liter fölötti viz mennyiséget

  • Egy kezdő, középhaladó vagy haladó klenbuterol ciklus szerkezete
   csak a folyamatos használat elve körül mozog
   Ez a beadási módszer magában foglalja a napi dózisának 20 mikrogrammal történő növelését két-három hetente, hogy ellensúlyozza a szervezet természetes alkalmazkodási folyamatát a clenbuterol használata közben (egyszerűen „hozzászokik” az anyaghoz, ezért ugyanazt az adagot hosszabb időn át adagolva idővel nagyrészt haszontalanok legyenek.)

   Ez a fokozatos adagolás addig folytatódik, amíg a felhasználónak már nincs szüksége a termék használatára, vagy amíg el nem ér a diétás szakasz vége.

   Az említett maximális napi dózisok továbbra is érvényben maradnak; ha eléri ezeket a maximális szinteket, akkor bölcs dolog lenne három hétig (ezen a szinten) felhagyni a használatával.

   Ez a táblázat a kezdő, középhaladó és haladó felhasználók számára szolgál.
   Férfi
   Hetek Clenbuterol – B Clenbuterol – l Clenbuterol – A
   1 – 3 20 mcg naponta 40 mcg naponta 60 mcg naponta
   4 – 6 40 mcg naponta 60 mcg naponta 80 mcg naponta
   7 – 9 60 mcg naponta 80 mcg naponta 100 mcg naponta
   10 – 12 80 mcg naponta 100 mcg naponta 120 mcg naponta
   13 – 15 100 mcg naponta 120 mcg naponta 140 mcg naponta
   Női
   Hetek Clenbuterol – B Clenbuterol – l Clenbuterol – A
   1 – 3 20 mcg naponta 20 mcg naponta 20 mcg naponta
   4 – 6 30 mcg naponta 30 mcg naponta 40 mcg naponta
   7 – 9 40 mcg naponta 45 mcg naponta 60 mcg naponta
   10 – 12 50 mcg naponta 60 mcg naponta 80 mcg naponta
   13 – 15 60 mcg naponta 750 mcg naponta 100 mcg naponta

   Ez a felhasználási mód akár a kisebb lépésekhez is igazítható, így az anyagcsere még hosszabb időn keresztül „felpörög” (használhat például 5 vagy 2,5 mcg-os lépéseket két-három hetenként)

   Érdemes megjegyezni, hogy bár a hatás ebben az esetben nem lesz olyan „azonnali” a klenbuterol testen belüli gyors hatása szempontjából, minden bizonnyal egy tartósabb ideig tart.

   Ez bizonyos felhasználók számára előnyösebbnek bizonyulhat. Minden attól függ, mennyi ideig tervezi a diétát.

  • Én az első 10 napban 60mcg-ot futottam, azóta 40mcg-ot futok. Azt hiszem, még 10 napig vissza fogok ezen maradni, majd ugrani a 60 mg-ra, hogy megnézzem, ez megint nagyobb előrelépést jelent-e.

 • kétszer 2 hétig futattam 120-160 mcg, mert tolerancia nőtt. Sokat segít a fogyásban, ha az étrend tiszta, és valóban kardióznak. a sok viz fogyasztása segitet megelőzni a mellékhatásokat és májvédő kiegészítőt szedtem

 • Hé srácok, hosszú idő óta most kezdek el újra edzeni. Úgy terveztem hogy minden reggel edzőterembe járok majd, mínusz hétfő és kedd. Kardio, súlyok, minden. Több ember azt javasolta nekem, hogy minden edzés előtt kezdjek el, csomó különféle vitamint, zsírégetőt és tesztoszteron fokozót szedni. Nagyon hezitáltok ezt megtenni, minden edzés előtt egy csomó tablettát ledönteni egy kicsit aggódom, emellett sok vegyes dolgot hallottam a zsírégetőkről és a tesztoszteron fokozókról. Tehát minden útmutatás nagy segítség lenne, köszönöm.

 • Clenbuterol >>Zsírégető
  Munkatársaim folyamatosan azt javasolják, hogy próbáljam ki, de azt hiszem, ez csak felgyorsítja a pulzusomat és rosszul leszek. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

  • Nagyon csábítónak tűnnek, pedig nagyon szkeptikus vagyok, hogy valóban működni fognak. A k.v.-es vélemények fele nem ajánlja a másik fele pedig az egekbe magasztalja.

  • Clenbuterolt használtam 100 mcg / nap-ig, és szalbutamolt 16 mg / nap-ig. Ezek mind béta-2, mind béta-3 adrenerg agonisták.

   Azt mondanám, hogy tapasztalataim megegyeznek az ittlévőékel: Felgyorsítják a zsírvesztést (hiány esetén), enyhe anabolikus szerek (vagy legalább anti-katabolikusak hiány esetén), észrevehető mellékhatásokat produkálnak (remegés, szorongás, hipertermia) és megbízhatóan toleranciát vált ki.

   Úgy találom, hogy a szalbutamol legalább olyan hatékony, mint a clenbuterol. Könnyebben elérem a vizsgált napi 16 mg-os dózist, kevesebb mellékhatással. Azt is megértem, hogy valószínűleg biztonságosabb a szív- és érrendszeri egészség szempontjából. Ráadásul egy sokkal kevésbé korlátozó / büntető kábítószer-listán szerepel.

   E gyógyszerek bármelyikével 2 – 4 hétig szeretem futtatni őket, miközben 20% körüli hiány esetén. Az adagot egész nap elosztom, és nem tapasztalom, hogy ez zavarja az alvást. Biztos vagyok azonban abban, hogy éhgyomorra bevegyek egy adagot karnitin, EGCG és nikotin mellett, és rövid éhgyomri kardiót végzek. Úgy gondolom, hogy ez nagyon hatékony anélkül, hogy megterhelő vagy zavaró lenne.

 • oké, szóval biztos vagyok benne, hogy a kényes vélemények fórum közössége azonnal megmondja nekem, hogy a zsirégetú tabletták nem tesznek semmit, de kíváncsi vagyok, vajon valamelyikük valóban megteszi-e, amit ígér?

  szeretnék a munkahelyén fogyókúrás tablettákat szedni, mert nem iszom kávét, de szeretem a további energiát, amit adnak. Tudom, hogy csak sima koffein tablettákat szedhetek, de úgy gondolom, hogy a zsirégetők vagy az étvágycsökkentők és ilyenek nem árthatnak?

  Szóval kíváncsi vagyok, hogy valaki kipróbált-e olyanokat, amelyek megadják ezt az energiát, és segítenek néhány nem kívánt súlyfölösleg leadásában?

 • Fogyókúrás / ZSIRÉGETŐ tabletták

  Érdekes megismerni itt mindenki véleményét a fogyókúrás és zsirégető tablettákról – működnek-e, kipróbáltad már őket, “lusta” módszer a fogyásra?

  • Mindig azt hittem, hogy a fogyókúrás és a zsírégető tabletták azoknak az idiótáknak szólnak, akik gyors győzelmet keresnek, anélkül, hogy keményen küzdenének a célért.

   Valentin napon úgy döntöttem, hogy lefogyok. (Magának a Valentin-nak semmi köze hozzá, csak egybeesés). 104 kg voltam. Ma 90kg-náéé tartok, diétán és testmozgáson kívül nem használok mást.

   Naponta 1200-1600 kalóriát eszek, főleg ennek a spektrumnak az alsó vége körül. 8 napból minimum 6-ot edzek (8 napos rotációs ütemtervet dolgozok). Edzéshez erősítő edzéseket folytatok, majd gyakran egy kemény Squash kardio edzéssel fejezem be. Ügyelek arra, hogy nagyjából 150 gramm fehérjét fogyasszak, és alacsony legyen a szénhidrát.

   Most csak a fogyókúrás tabletták valódiságára kíváncsi. Néhány dolog, amit olvastam, azt mondta, hogy jótékony hatású lehet, ha diéta és testmozgás mellett veszik. Mások szerint nem csinálnak semmit. Más források szerint veszélyesek. Van valakinek javaslata?

  • Szia, Ez a téma engem is érdekelne
   Vannak egészségesek is? Állandóan éhes vagyok. Állandóan. Mindig több ételt akarok szerezni. Aktívabb szeretnék lenni az életmódomban is, de úgy gondolom, hogy a legjobb módja a kalóriák számolásának és az étrend korlátozásának. Étvágycsökkentők nélkül is meg tudom csinálni, de egész nap fáj a szívem érte. Olyan kényelmetlenül érzem magam, amikor nem eszem sokat, és nincs mentségem, holnap kezdem új életmódommal, de még mindig úgy gondolom, hogy az étvágycsökkentő segít csökkenteni a gyomrom, és sokkal kényelmesebbé és aktívabbá teszi a kezdő heteimet. . Van valami tipp vagy tanács?

   ui: hogy világos legyek, tablettára gondolok. Tudom, hogy nincsenek varázslatos tabletták, de azt is, hogy vannak olyan tabletták, amelyek elnyomják az éhséget. Ezt keresem.

  • 2 hétig szedtem, és megállapítottam, hogy a hatások megegyeznek a kávézással. Kicsit ideges, kicsit kevésbé éhes. A kávé olcsóbb, ezért abbahagytam

 • A fogyást elősegítő gyógyszerek
  Üdvözlet mindenkinek, ez a legelső bejegyzésem itt.

  28 éves, 114 kg és 1,85 méteres srác vagyok (BMI = 33), most kezdtem el az egészséges étrendemet (plusz tornaterem – amikor újra nyitnak). 5-10 BMI pont elvesztését tervezem (tehát a BMI = 23 – 27 elérését) erre az évre. Szerintetek ez kivitelezhető?

  Egyébként aggódom amiatt, hogy hónapokig tartó diéta után, elveszítem a motivációt és újra hízok.

  Tehát szeretném megkérdezni tőletek hogy van-e javaslatotok a fogyást elősegítő gyógyszerek szedésével kapcsolatban. Hallottam DNP-ről, Clen-ről, EC / ECA-veremről, Phen-ről, Sibutramine-ról,. Melyiket ajánlanátok és milyen adagolással?

  Azt tervezem, hogy csak rövid ideig (legfeljebb néhány hétig) szedem őket zsírégetőként / étvágycsökkentőként és pszichológiai támogatásként, hogy ne adjam fel és tartsam a fogyást akkor is, ha a diéta során elbátortalanodom.

  Előre is köszönöm!

  • Szia,
   (Nem ajánlást ajánlok, csak az én tapasztalatom)

   Három különböző étrend-kiegészítőt szedtem az étvágycsökkentés érdekében. (Bár jelenleg egyiket sem szedem, és nem kezdem újra)

   Először zöld tea kivonat. Az általam olvasott információk konszenzusa viszonylag ártalmatlan. Úgy éreztem, hogy jó eltávolítani az éhséget, de nem szüntetni meg. Elég olcsó, legális, és nem láttam mellékhatásokat.

   Másodszor, a sibutramine. Ez hatékonyabb volt. Feszültebbnek éreztem magam, étvágyam majdnem, de nem egészen elmúlt. Kicsit drágább.
   Észrevettem, hogy a szívritmusom percenként körülbelül 15 ütemre nőtt. Én …. tényleg nem gondolom, hogy ez hosszú távon nagyszerű.

   Harmadszor, adipex Nos, működik. Mint egy varázs. ZERO étvágyam volt rajta. Nem arról volt szó, hogy nem voltam éhes. Olyan volt, mint ….. még táplálékfogyasztással kapcsolatban sem volt ösztönöm. Az étkezés gondolata olyan volt, mint …. a lakásom átrendezésének gondolata.

   Hátrányok, törvényesség (attól függően)

  • Szia,
   (Nem ajánlást ajánlok, csak az én tapasztalatom)

   Három különböző étrend-kiegészítőt szedtem az étvágycsökkentés érdekében. (Bár jelenleg egyiket sem szedem, és nem kezdem újra)

   Először zöld tea kivonat. Az általam olvasott információk konszenzusa viszonylag ártalmatlan. Úgy éreztem, hogy jó eltávolítani az éhséget, de nem szüntetni meg. Elég olcsó, legális, és nem láttam mellékhatásokat.

   Másodszor, a sibutramine. Ez hatékonyabb volt. Feszültebbnek éreztem magam, étvágyam majdnem, de nem egészen elmúlt. Kicsit drágább.
   Észrevettem, hogy a szívritmusom percenként körülbelül 15 ütemre nőtt. Én …. tényleg nem gondolom, hogy ez hosszú távon nagyszerű.

   Harmadszor, adipex Nos, működik. Mint egy varázs. ZERO étvágyam volt rajta. Nem arról volt szó, hogy nem voltam éhes. Olyan volt, mint ….. még táplálékfogyasztással kapcsolatban sem volt ösztönöm. Az étkezés gondolata olyan volt, mint …. a lakásom átrendezésének gondolata.

   Hátrányok, törvényesség (attól függően)

 • Hellloooo Klen- társak! Itt van a véleményem a hírhedt piruláról! Én: 26 éves , 151 kg, 179 cm , testzsír 42%: (Diéta: Vegetáriánus 1,5 év. (Igen, kövér vegetáriánus LOL vagyok) Nagyon rossz szakítás után híztam és nem tudtam lefogyni. A tabletta kezdésének dátuma: 2021.03.22. Amit észrevettem: nagy mennyiségű energia, izzadás. A sóvárgás az állandó semmitevés és evés iránt,automatikusan megszűnt. Előnyök: Energia, motiváció, már nem eszem sokat, arra kényszerítve magam hogy igyak, SOK SOK VIZET IGYAK: Hátrányok: Nincs … szó szerint még nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. 7 naponként frissitek majd, amikor megmérem magam!

 • Minden, amit érdemes tudni a Clenbuterol fogyasztószerről

  Az interneten számos weboldal, webáruház foglalkozik a cikkünk témájával, mégpedig e termékkel, a generikus Spiropent gyógyszerrel. Rengeteg hasznos cikk található róla, hogy hogyan és miként lehet használni a sportoláshoz, fogyáshoz és testépítéshez. De, amikor a teljesítmény fokozók és zsírégető készítmények között válogatunk, megvásárlásánál az alábbi kérdésekre keresünk választ:

  • Hogyan működik?
  • Valóban hatásos?
  • Mennyi fogyás várható?
  • Vannak káros mellékhatásai?
  • Hogyan kell használni?

  Most mindegyik kérdésre megpróbáljuk a legkielégítőbb választ adni.  De kezdjük is az elején.

  Mi az a Clenbuterol?

  Egy vegyület, ami a béta2-agonistáknak nevezett gyógyszercsoportba tartozik. Az ebbe a kategóriába tartozó gyógyszerek a hörgő izmok tágulását okozzák. Amellett, hogy az asztma kezelésére használják, a szer népszerűvé vált a sportolók, testépítők, és a fogyni vágyók köreiben termogenikus és antikatabolikus hatásaik miatt. Ennek oka az izomnövekedésre és a zsír csökkentésre gyakorolt hatása.

  Az első dolog, amit tudni kell róla, hogy nem szteroid. Ez egy termogén termék, amely segít azoknak az embereknek, akik a testhőmérsékletüket megemelve kívánják csökkenteni a testtömegüket, ezzel gyorsítva a zsírlerakódások lebontását, valamint a testzsír eltávolítását az anyagcserén keresztül.

  A test hőmérsékletének növelésével javul a zsírégetési képesség is. Köztudott a testhőmérséklet emelésének legjobb módja az aktív testmozgás, de a fogyasztószer hozzájárul ahhoz, hogy segítsen a testnek „magasabb testhőmérsékletet elérni” azáltal, hogy hőmérséklete megemelkedik még azokban az időszakokban, amikor nem edz. Ezen hatása által felgyorsítja a fogyást. A testzsír gyakorlatilag az emberi testben felszabadult kalóriák és a test által a mozgás megtartása érdekében elfogyasztott kalóriák közötti különbség következménye.

  Az ember elhízott lesz, ha az étkezés során bevitt kalóriák mennyisége messze meghaladja az elégetett kalóriák mennyiségét, a test azt zsírrá alakítja, majd lerakódik. Ha rendszeres testmozgást és kiegyensúlyozott táplálkozást alkalmaz a súlycsökkentési tervében, akkor észreveheti, hogy a zsírlerakódások gyorsabban alakulnak át sovány izmokká, ami viszont hatékonyabb anyagcserét eredményez.

  Mivel a sovány izomtömeg veszi át a felesleges zsírszövet helyét, az anyagcseréje felgyorsul nem csak a fokozott szénhidrát igény miatt, hanem azért is, mert az izmoknak több kalóriára van szükségük, mint zsírsejtekre a megfelelő működéshez. Minél több izomtömeg van, annál gyorsabb az anyagcsere és annál hatékonyabb működik a súlycsökkentés.

  Ugye most felmerült, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen? Tényleg ilyen hatásos lenne egy „asztma kezelésére” szánt készítmény? Akkor most ássuk mélyebbre magunkat a témában!

  Igen valóban hatásos. A testépítők általános véleménye általában ugyanaz, hogy az olcsó Genesis Clenbuterol megdöbbentő módon megváltoztathatja a test felépítését az együttható izmokban, a zsírban és a vízben.

  Ezért is találkozunk sokszor az interneten olyan fényképekkel, ahol az emberek közzéteszik eredményeiket a használatának eredményeként a fénykép előtt és után, amely egyértelműen azt mutatja, hogy egy viszonylag rövid idő alatt az emberi test jelentős mértékben átalakul, mivel ezeknek a képeknek a gyakori előfordulása valódi, és az eredmények feltűnőek. Mára már ezért emelkedik drasztikusan az online Clenbuterol rendelés száma a világban, hiszen valóban hatásos a gyógyszer.

  Manapság már nagyon sok kutatást végeztek erről a témáról, hogy valóban eredményes a használata. Az egyik ilyen kutatásban elhízott férfiakat kértek fel szigorú diéta betartására, korlátozott kalória bevitellel és alacsony zsírtartalommal. Az elhízott férfiakat két csoportra osztották, az egyik ilyen csoport Spiropent gyógyszert szedett, a másik nem.

  A 10 hetes időintervallum alatt a szedő csoport átlagosan 12 kg zsír feleslegtől szabadult meg. A szigorú diéta mellett működő csoport mindössze 6-7 kg feleslegtől. Első pillantásra az eredmények közötti különbség nem tűnik túl nagynak, de az eredmények kiértékelésével bebizonyosodott, hogy a diétát betartó csoportban a férfiak 5,2 kg zsírt és 3,5 kg izmot veszítettek.

  A szert szedő csoport 1,5 kg izomtömeget szedtek fel amellett, hogy 12 kg zsírtól szabadultak meg. Ennél a kutatásnál fontos megjegyezni, hogy egyik csoport sem járt edzőterembe, nem sportoltak. Egyszóval nem végeztek aktív fizikai tevékenységet. 

  Hogyan működik?

  Mielőtt Genesis Clenbuterol eladó hirdetéseket kezdene meg eszeveszett módon böngészni az interneten, és elkezdené használni izomépítéshez vagy zsírégetéshez, először is meg kell érteni annak működését és hatásmechanizmusát és figyelmesen át kell olvasni a használatát, adagolását és mellékhatásait.

  • A tabletták a test szimpatomimetikus idegrendszerével együttműködve működnek a béta 2 receptor stimulálásával. A béta-2 receptor viszont még inkább hatékonyan köti a mitokondriumokat (az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske.) Az oxigén felhasználása, ezáltal sokkal jobb légzést, megnövekedett anyagcsere-sebességet eredményez és nyitottabb légutakhoz vezet.
  • Másik funkciója az agy mellékvese által termelt katabolikus hormonok (Ezek a peptid hormonok, a hidrokortizon és az adrenalin) termelésének és kiválasztásának fokozása. Ezeknek a hormonoknak különböző típusú funkcióik és céljaik vannak. (energiát felszabadító anyagcsere-folyamatok). Ez minden olyan anyagcsere folyamatot magába foglal, ami lebontó jellegű, ami során a szervezet fehérjékből aminosavakat, glikogénből pedig glükózmolekulákat állít elő, azért, hogy energiát biztosítson.
  • Azért is hasznos a fogyásban mert elősegíti a szervezetet zsírégetésben. Ezt termogenezisnek hívják – ami egy olyan folyamat, amelynek során az anyagcserét, és az ehhez kapcsolódó folyamatok a zsírszövetek fokozott felhasználására készteti. És mivel a test az anyagcserét a normál fölé emeli, ezáltal felszabadít hőt vagy energiát. Ez viszont a vérnyomás emelkedésének, a szívverés fokozódásának a szívizom serkentésével és a testhőmérséklet emelkedésével jár, amely végül kalóriát éget. A szer növeli a fehérjék és zsírok elégetésének sebességét a testben, ami a zsírszövet csökkenését eredményezi (alapvetően a zsír lebomlása). Ez viszont formásabb és szálkásabb testalkatot mutat a súlycsökkenés révén.
  • Megfordítja az inzulin hatását (alapvetően ellenzi az inzulin hatását), ezáltal olyan glikogént szabadít fel, amely glükóz formájában kerül vissza a vérbe, fokozatosan elérve azt a stádiumot, amikor a glikogén további tárolása vagy felhasználása egyáltalán nem lehetséges. Ezzel lehetővé teszi a nehezebb ételek fogyasztását is anélkül, hogy zavarná a testzsírok növekedését. Növeli a fizikai erőt és az edzések végrehajtásának képességét.

  Na jó ez így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnhet, ezért megpróbálom az átlag olvasóinknak (kezdő sportolóknak, és fogyni vágyóknak) egy kicsit le egyszerűsíteni a dolgot. Arra vonatkozólag, hogy hogyan működik és milyen hatás várható el a használata idején.

  Eltekintve attól a ténytől, hogy a készítmény elősegíti a zsírégetést, számos más oka is van annak, hogy sok sportoló és fogyni vágyók a Genesis Clenbuterol rendelése mellett teszi le voksát és azt használja. Néhányat az alábbiakban felsoroljunk.

  • Termogén hatással van a testre. Segít 0,5-1.5 fokkal megemelni a testhőmérsékletet. A termogén hatása pedig elősegíti a lipolízist (zsírbontást), egy olyan folyamatot, amelynek során a test zsírokat használ fel a fő energiaforrásként. Ez tulajdonképpen az egyik fő előnye.  Test belső hőmérsékletét emelve növeli a kalória (energia) felhasználását. Úgy gondolják, hogy az 1 ° C-os növekedés 5% -kal növeli az elégetett kalóriák mennyiségét.
  • Több oxigén. Az olcsó Spiropent használata eredetileg asztmás betegek kezelésére ment végbe, mivel képes fokozni az oxigén ellátást a testben. Ez a tevékenység nemcsak az asztmás betegek javát szolgálja. Még akkor is, ha nincs asztmája, számos előnye származhat a fokozott oxigén túlcsordulásból. A testen belüli nagyobb oxigénáramlás több energiát és kitartást jelent. Ami természetesen nagyon hasznos lehet a fizikai/súlyzós edzéshez.
  • Megnövekedett anyagcsere. Növeli a szervezet anyagcseréjét. Amikor ez megtörténik, több kalóriát éget el azáltal, hogy stimulálja a zsírsejteket, amelyek a zsír lebontását okozzák.
  • Megnövekedett erő. Mint korábban már említettük, elősegíti az oxigén szállítását a testben. Ez növeli a test teljesítményét, erejét és kitartását. A legtöbb e szert használó, állítólag óriási növekedést tapasztalt az erő és a teljesítményében már az első használat során.
  • Motiváló hatások. A szer stimulánsként is működik, és sok szempontból hasonló funkcióval rendelkezik, mint az efedrin, ami elvonja étvágyát, ugyanakkor elégeti a zsírt és növeli az anyagcserét is. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb a fogyás és könnyebb az étrend betartása. Egyesek szerint az előnyök miatt ez biztonságos. Ennek a stimuláló tulajdonságoknak köszönhetően több energiát és erőt szerezhet. Ugyan ez nem ide tartozik, de az efedrin és a Clen összehasonlításakor határozottan kijelenthető, hogy a generikus Spiropent nyolc órás időintervallumon belül aktív, és a magas zsírégető hatás jellemzi, amely több órán keresztül képes fennmaradni, míg az efedrinnek csak 3-6 óra az aktív hatóideje és már nem is kapható.
  • Építi az izmokat, miközben lebontja a zsírt. A tanulmányok és Clenbuterol tapasztalatok szerint a terméket használó személyeknek izomtömeg növekedésének felgyorsítását teszi lehetővé. Természetesen, mint más hasonló hatású gyógyszerek, e gyógyszer lehetővé teszi az izomtömeg ésszerű megteremtését, az irreális elvárásokon kívül. Emellett segíti a felhalmozódott zsírszövetek gyors elégetését. Általánosságban egy „ciklus” alatt akár 15%-kal lehet csökkenteni a testzsírt.
  • Étvágycsökkentés. A tanulmányok és a tapasztalatok azt is kimutatták, hogy a termék aktiválja a béta-2-adrenerg rendszert, amely nagyon érzékeny és befolyásolja a teljes táplálkozási viselkedést. A test ezen tevékenységeinek kombinációja csökkenti az étvágyat, és nem fogja éhesnek érezni magát egész nap. Ez előnyös azok számára, akik le akarnak fogyni, vagy épp a szálkásítás a cél.

  Összegezve a zsírégetést segítő hatása nem vélemény vagy hit kérdése, hanem tény. Mint minden jobb zsírégetőnél más és más egyéb hatása/mellékhatása is van! Azonban megoszlanak a Clenbuterol vélemények az adagolásról és a hatásosságról.

  Adagolása

  A hatékony eredményei a megfelelő adagolásától függenek. Ezért bemutatnánk a használatához többféle meghatározott taktikát és stratégiát. Általában három különböző adagolás vagy ciklusminta ajánlott a haladóknak. De ide tartozik a kezdő adagolás is, amik olyan személyek részére ajánlott, akik még nem használtak efféle szereket az edzéshez vagy a fogyáshoz.

  A termék dózisai mcg-ben, vagyis mikrogrammban vannak megadva, nem pedig milligrammban, mint más fogyókúrás készítmények esetében, tehát a termékből ezred mennyiség is elegendő a megfelelő hatásfok eléréséhez.

  Kezdőknek: A kezdeti ajánlott adag 20 mcg naponta, amelyet lassú 7 napos növekedés követ 20 mcg -al, maximálisan 80 mcg-ig (nőknél) és 100 mcg-ig férfiaknál. Ezután a következő az adagolását napi 20 mcg-al kell csökkenteni a kezdeti 20 mcg-ra. Az első alkalommal történő ciklus esetén ajánlatos lassan növelni az adagot, és abba kell hagyni, ha kellemetlenné válik a mellékhatások miatt. A napi adagot reggel kell bevenni, vagy étkezésre elosztva, 30 perccel az edzés előtt.

  • Forgatásos adagolás: Ez a technika azt jelenti, hogy kb. 20 mcg-el kezdjük az adagolást, majd folyamatosan emeljük a dózist, amíg kéthetes időtartamon belül el nem éri a 160 mcg maximális adagot. A két hét után abba kell hagyni a tabletta szedését kb. ugyanennyi időre. Ha letelt a pihenő idő újra megismételni az adagolási folyamatot további két héten keresztül és így tovább.
  • Folyamatos felhasználás: Ebben a módszerben napi 20–40 mcg -ot kell bevenni kb. két-három héten keresztül. Az első két vagy három hét után növelni az adagot 20–40 mcg – al, további két-három héten keresztül. Ez a ciklus addig folytatható, amíg el nem éri a kitűzött eredményeket.

  Az több hetest ciklust érdemes együtt csinálni a Yohimbe-vel (ami stimuláló szerként fokozhatja a zsír anyagcserét. Ez az alkaloid (Yohimbe) blokkol egy adott receptort, amely növeli a szimpatikus idegrendszer kibocsátását, így több adrenalint kap, és ezáltal fokozza az anyagcserét. Emiatt a Clenbuterol továbbra is hatásos marad.

  • Általános felhasználás: A napi adag 40mcg/nap-al indul, 3 naponként emelve 20mcgramm/nap, egészen addig amíg el nem éri a 100mcg/nap. Ezt követően csökkenteni 20mcg-al/nap, folyamatosan 40mcg/napig.  Összefoglalva ez 3 hét kúra és azután minimum 3 hét szünet (3 naponként emelve a dózist). Hogy jobban érthető legyen 40/40/40/60/60/60/80/80/80/100/100/100/80/80/80/60/60/60/40/40/40.

  Leszögezhetjük, hogy mind a négyféle ciklus minta nagyon jól fog működni, de valószínűleg külön-külön ki kell kipróbálnia mindegyiket, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek, a szintjétől vagy tapasztalatától függetlenül. Érdemes megemlíteni még egyszer, hogy a kezdőknek a legalacsonyabb dózissal kell indítaniuk, és lassabban kell haladniuk. Így a Clenbuterol tapasztalatok nem a rossz irányba fognak eltolódni Önnél.

  Jó tanácsok, amiket ajánlott megfogadni

  A 3 hetes pihenő kúra azért is javasolt, mivel a béta-2 receptort tovább nem képes eredményesen stimulálni (pontosabban a noradrenalin leszabályozó visszacsatolás mechanizmusa megakadályozza a további noradrenalin termelést). Egyszerűen mondva, az anabolikus / antikatabolikus hatása körülbelül 3 hetes alkalmazás után erősen romlik. Utána szinte semmit nem csinál, így az olcsó Genesis Clenbuterol megrendelés második ciklusa gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz.

  Elveszíti termogén tulajdonságait a több hetes folyamatos bevitel után, és a testhőmérséklet ekkor vissza csökken a normális értékre. Ezért is kell figyelembe venni, hogy a használatának leghatékonyabb időtartama 3 hét, aminek legalább kéthetes szünetnek kell követnie, és legfeljebb 12 héten keresztül használható.

  Ha túl sok adagot fog bevenni (egyesek nem tudnak ellenállni a 120 mg-os adagoknak), gyomorproblémák, ingerültség, fejfájás, remegés, émelygés és hányás tünetek jelentkezhetnek. Lassan és fokozatosan kell kezdeni a termékkel, és ne lépjen túl olyan adagot, amelyet nem tolerál.

  A mindennapi életet szem előtt tartva, észszerűen kell megterveznie az adagok bevételének időpontját. A Spiropent használata esetén a reggeli időpont a legalkalmasabb (ugyan nem okozhat álmatlanságot, azonban a gyógyszer hatékonysága reggel sokkal erősebb). Szétosztását két részre kell osztani, növekvő adaggal: a reggeli és a kora délutáni étkezés után. Próbáljon meg hagyni legalább 4 órát, ideális esetben még többet az utolsó adag bevétele után, amikor aludni szándékozik, mert legszembetűnőbb mellékhatása az alvási problémák.

  A generikus Spiropent mellékhatásai

  A hörgőtágító gyógyszerek osztályába tartozik, ami megtisztítja a légutakat, így sokkal könnyebbé teszi a légzést, a fokozott vérátvitelt és a magas anyagcsere-sebességet. Noha lehet, hogy túlpörgeti a testet, és a fentebb felsorolt problémák sokaságához vezethet. A szélsőséges túladagolás komolyabb szívproblémákat is eredményezhetnek, ezért elengedhetetlen, hogy a használatakor tartsuk be a megfelelő adagokat.

  Meg kell azt is említeni, hogy nem anabolikus szteroid, nem okoz vagy nem mutat ki az anabolikus szteroidok használatával járó ismert mellékhatásokat. Ehelyett olyan mellékhatásokat tapasztalhat, amelyek általánosak az stimuláns osztályba tartozó összes gyógyszerre és vegyületre. Ez azt jelenti, hogy számos mellékhatás különböző mértékben hasonló a koffeinhez (kávé), taurinhoz (energiaital), efedrinhez és más stimulánsokhoz. Mellékhatásai közé tartoznak azok a mellékhatások, amelyek némileg egyediek, és amelyek más stimulánsokkal nem tapasztalhatóak. A mellékhatások közül talán a legegyedibb az izomgörcsök. A mellékhatások csökkenthetők ketotifen (antihisztamin) és béta blokkolók (amik csökkentik a magas vérnyomást) alkalmazásával. A legtöbb esetben a mellékhatások elsősorban csak a ciklus kezdeti szakaszaiban fordul elő, és egy idő után enyhülnek, majd teljesen abbamaradnak miután megszokta a test a hatóanyagot.

  És akkor térjünk a lényegre, pontosabban arra milyen mellékhatások várhatóak a használatánál:

  • Fejfájás
  • Kézremegés
  • Izomgörcs
  • Álmatlanság, alvási rendellenesség
  • Idegesség, rossz közérzet
  • Fokozott izzadás
  • Hányás/Hányinger
  • Szorongás
  • Kiszáradás
  • Fokozott pulzusszám
  • Gyors légzés
  • Szívdobogás
  • Elektrolit egyensúlyhiány

  Magától értetődik, hogy bár ezeket a tüneteket nagyrészt enyhének tartják, ez nem jelenti azt, hogy bármilyen kellemes élményt jelentenének. Ha ezek a tünetek jelentkeznek (különösen a megnövekedett pulzusszám, légzési nehézségek, hányás és remegés esetén) hosszabb időn keresztül, ugyan zavaróak lesznek, de messze nem veszélyesek ez nem feltétlenül indokolja az orvosi ellátást.

  A Clenbuterol fajtái

  A gyártók a gyógyszert leggyakrabban tabletták formájában állítják elő, sokkal ritkábban szirup és injekciós ampullák formájában, amelyek 0,016 mg hatóanyagot tartalmaznak. A hazánkban a legbiztosabb eredeti termék a Spiropent, ami tabletta és szirup formájában is kapható hagyományos patikákban.

  A Genesis Clenbuterol esetén a külföldi gyártót részesítve előnyben, egy tabletta szintén 20 mcg hatóanyagot tartalmaz és egy doboz 100 szemet foglal magába. Ez a gyártó cég és terméke az online piacon a legközismertebb és legnépszerűbb.

  A statisztikák szerint sokan inkább tablettákat részesítik előnyben, mert egyszerűbben lehet bevenni, plusz könnyebben kiszámítható az adag. A tabletta felezési ideje körülbelül 48 óra. Ez azt jelenti, hogy bevette a terméket, körülbelül 2 napig van jelen a szervezetben. Megjegyezném, hogy ez a fő oka annak, hogy a kezdeti szakaszban az első 3-4 napban nem ajánlott túl sok adagot bevenni, mert túladagolás léphet fel.

  Az eladó Spiropent termékek beszerzése előtt mindenképpen vessen néhány pillantást fórum oldalunkra. Sok tapasztalat és vélemény olvasható a termékkel kapcsolatosan, amik nagyban segíthetik Önt.

  Back To Top
  >