skip to Main Content

Fórum weboldalunkon több száz felhasználó által írt fogyasztószerekkel és fogyással kapcsolatos Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok kerülnek napvilágra, amit kicsivel lentebb talál meg. A két termék ugyanaz, csak más márkanéven kerültek törzskönyvezésre, hatása, használata megegyezik.

Érdeklődést mutat a fogyasztószer mellékhatásairól, adagolásáról, hatásáról, vásárlásáról és clenbuterol árak alakulásáról? Vagy nem szeretne hamisítványt venni és szeretné megtekinteni a felhasználói tapasztalatokat?

Akkor jó helyen jár, hiszen fórum oldalunkon mindent megtalál a témakörben, ráadásul Magyarországon a leghitelesebb képet adja, hiszen weboldalunk nem forgalmazza a fogyasztószert és nem áll módunkban elhelyezni más forgalmazó általi eladó Clenbuterol hirdetéseket sem, vagy bannert kihelyezni. Ezáltal érdekektől és kereskedőktől, forgalmazóktól mentesen, letisztult, és igényes formában, a legreálisabb Clenbuterol vélemények várják Önt, ahol csupán a fogyasztószerrel kapcsolatos tapasztalatokat lehet megosztani vagy elolvasni.

Szóljon hozzá mindenképpen Ön is, ha már van Spiropent tapasztalata, hogy segítsen azon felhasználóknak, akik még nem használták a fogyasztószert, és információ hiányban vannak. Fórum oldalunkon nincs moderálás, csupán az esetleges forgalmazással kapcsolatos hirdetéseket töröljük.

Hamis és illegális termékek – avagy miért érdemes Clenbuterol tapasztalatok beszámolóit elolvasnia

A fogyasztószer itthon Spiropent néven törzskönyvezett gyógyszer, a legtöbb országban pedig a hatóanyagáról elnevezve vált világhírűvé. Sajnos a nagy kereslete és folyamatosan emelkedő internetes olcsó Clenbuterol eladó hirdetések miatt megjelentek a hamisítványok, amelyet leginkább a Genesis gyártó általi termékre vonatkozóan hangsúlyos.

A Genesis gyártó általi készítmény az egyik legjobb minőségű és ár/érték arányú termék a piacon, így igen keresett és sokat hamisított. A hamisítványok tökéletes vizuális utánzatok, jobb esetben hatástalan, rosszabb esetben káros lehet az egészségre, így érdemes megbízható helyről beszerezni azt.

Amennyiben Önnek nem opció orvossal feliratni a készítményt és az egyszerűbb online Clenbuterol rendelés mellett dönt, úgy előtte javasoljuk, hogy feltétlen olvassa el a több száz felhasználó tapasztalatait, amik évek alatt gyűltek össze fórum oldalunkon.

Ha Ön úgy dönt, hogy kiváltja a hagyományos gyógyszertárban eladó Spiropent készítményt, az a legjobb választás, amit tehet. Itt biztosan nem érheti csalódás, azt kapja, amit kell. Hamisítványokról ebben az esetben nem beszélhetünk, hiszen a hagyományos patikák termékei megbízhatóak.

Viszont, ha internetes Clenbuterol beszerzése iránt érdeklődik akkor mindenképpen informálódjon a vélemények és beszámolók között, amit itt talál meg:

Tekintse meg most a több száz Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
 • Szóval bevettem ezt a cuccot. 18 év alatti vagyok. Nem volt jó ötlet. Néhány óra múlva a szívem szokatlanul gyorsan vert. Nem tudtam kontrollálni a remegést a testemben, és nem tudtam nyugodtan ülni 😕😕😕

 • Vágás: Cytomel 3 hetes ciklus, majd 3 hetes Clenbuterol?
  Nem használok semmilyen gyógyszert tömegnövelésre, de küzdök a vágásommal. A Cytomel és Clenbuterol ciklus használata ésszerű megoldás? Nem akarok belemenni a ragozásba. Kösz! Tom

  • Néhány hétbe telik, amíg a pajzsmirigy működése visszaáll a normális állapotba, miután elhagytad a cytomel-t, így ha használni kívánod, akkor néhány hétnél tovább kell használnod. A Clenbuterol hatása 2 hét után csökken, ezért jobb lenne, ha 2 hétig tartana.

   • Vagy vegyél be 50 mg keto/DHP-t minden este, és futtassad a clen-t körülbelül 8 hétig

 • A Clenbuterollal szerzett 2 hetes tapasztalatomról.

  Ez, mint néhány olyan kutatás, amelyet olvastam, határozottan hatékony zsírcsökkentő szer. Nem csak a szarvasmarhákon működik, hanem az embereken is.

  2 héttel ezelőtt, 2022. 04.27.-én fejeztem be a nagy mennyiséget, 90 kilónál és 15% körüli testzsírnál. Az alatt a 2 hetes vágás alatt, amely az ömlesztés végét követte, még mindig úgy ettem, mint egy disznó ennek ellenére több mint 10 kilót fogytam. Azt azonban nem tudom, hogy nagy része a víz súlya, és hogy valójában mennyi zsír, azt nem igazán lehet megmondani.

  Az első héten a Clenbuterolt szájon át, tabletta formájában alkalmaztam. Minden tabletta 20mcg, Egy tablettával kezdtem, majd minden nap beadtam még egy tablettát, amíg el nem értem a 100 mikrogrammot. A második héten ugyanazt a napi mennyiséget használtam, kivéve, hogy folyékony formában, injekcióban adtam be. Egy 18g-os 1,5″-os tűt használtam a rajzoláshoz és egy 23g-os, 1″-ost a befecskendezéshez. Számításaim alapján 1000 mcg tabletta formátumú Clenbuterol nagyjából 1 ml folyékony formátummal egyenlő, ezért a második héten napi 0,1 ml-t adtam be (mert 100 mcg = 0,1 ml). Egyébként nem kell mindkét formátumot használni, én csak azért tettem, mert mindkettőt ki akartam próbálni, hogy lássam, melyik működik a legjobban nekem. Kiderült, hogy valójában kevesebb mellékhatásom volt az injekció beadásakor, bár ennek semmi köze lehet az adagolás formájához.

  Ez alatt a 2 hét alatt napi 3 1000 mg taurin kapszulát is beadtam. Sokat olvastam róla miszerint a vizsgálatok kimutatták, a Clenbuterol kimeríti a taurinszintet a májban, ami leállítja a pajzsmirigyhormon, a trijódtironin tiroxinná való átalakulását. Ez viszont a jelentések szerint fájdalmas izomgörcsöket eredményez sok olyan felhasználónál, akikkel beszéltem.

  Edzésszerűen elkerültem a HIIT (Magas Intenzitású Intervallum Edzés) minden formáját-
  Egyszerűen napi 45 percet sétáltni egy futópadon elég kimerítő volt. Követtem egy meglehetősen szokásos 4 napos nehézsúlyos edzési rutint is, 2 nap a felsőtestre és 2 nap a lábakra. Ennek az az oka, hogy, mint mondtam, az volt a célom, hogy az alacsonyabb kalóriabevitel ellenére is fenntartsam az izomtömeget és -erőt, amennyire csak lehetséges.

  Táplálkozási szempontból a gyorsan emészthető szénhidrátbevitelem természetesen ciklusba váltott, ahogy pihenőnapokon sem. Másrészt az általános szénhidrátbevitelem meglehetősen egyenletes volt (a napi kalóriabevitel 40%-a minden nap).

  Ennyi.

  Ha bármilyen további kérdésetek van, tegyetek fel nekem, és én mindent megteszek, hogy válaszoljak rájuk. Ez egyébként csak az én személyes tapasztalatom volt, lehet, hogy nem tükrözi azt, amit mások tapasztaltak a Clenbuterol használatával. Személy szerint azonban biztosan újra fogom használni. Az általam tapasztalt mellékhatások (szédülés, éjszakai izzadás, fokozott izzadás, szájszárazság) határozottan megértették!

 • 3/25-én elkezdtem diétázni és sportolni. Nyomon követtem a makrókat egy alkalmazáson, körülbelül napi 1200-1300 kalóriát eszem, és heti 6x, napi 35 percben edzek és kb 6-7 km gyalogoltam. 5 hét alatt 2 kilót fogytam. Még clenbuterolt is elkezdtem szedni, mert annyira csüggedt voltam. Korábban is fogytam (kb. 4 éve fogytam 40 kilót), de most úgy tűnik, ez lehetetlen. 31 éves nő vagyok, jelenleg 95 kg. Mit csinálok rosszul!?!?

  • Ne csüggedj. Ez nem lesz azonnali. Készíts 2 hetente haladásról készült fotókat, és ügyelj arra, hogy minden fotónál mindig ugyanazt viseld.

   • Nem keresek azonnali eredményeket, de 2 kilót leadni egy hónap alatt nevetséges.

    • De izmosodsz? Az izom többet nyom, mint a zsír, és ez is lehet az oka. Valamint nőként minél idősebbek leszünk, annál jobban lelassul az anyagcserénk. Lehet, hogy növelnie kell a kalóriabevitelt, hogy ellensúlyozd azt, amit elégetsz.

  • Valószínűleg néhány héten belül kiegyenlítődik, majd egyfajta súlycsökkenéssel. Ha nem, érdemes orvossal ellenőrizni a szinteket, különösen a pajzsmirigy- vagy inzulinrezisztenciát.

 • Ez a tabletta nagyszerű a testzsír csökkentésében. Két hónapig használtam, majd két hónapig szüneteltetem, és körülbelül 4 körig csináltam. Elvesztettem a csúnya zsírokat a karomról, és most várom, hogy a hasam zsírjai következzenek. Jól hidratáltnak kell lennie, amikor ezt szedi, mert ez izomgörcsöket és izomlázat okozhat, ha nem. A kálium növelése érdekében banánt is fogyaszthat.

 • Genesis Clenbuterolt rendeltem, de Clenabolt kaptam helyette.
  Van különbség a 2 termék hatása között?
  5-6 kiló feleslegem/hájam van, ettől szeretnék megszabadulni.
  Az adagolásnál mire figyeljek? Tartok a szorongásos tünetektől és a magas pulzustól.
  Alapból is túl szapora, közepes intenzitású edzésnél 170-180 körül mozog.
  Hogy lehetek biztonsági játékos?

  • Szia!
   Szerintem van különbség.. nem hiába jól bevált márka a genesis clen.
   Nagyszerű eredményeim vannak a genesis clennel. alig van mellékhatása, nekem nagyon bevált. Az azonban személyenként eltérő, hogy mennyire jól működik. Nem igazán fokozza a nyugalmi anyagcserét, mint bármelyik stimuláns alapú zsírégető, de számomra valóban segít az étvágy szabályozásában és az energiakibocsátás növelésében pusztán azáltal, hogy több energiám van és fittebbnek érzem magam. A kardió szórakoztató és egyszerű lesz. Persze még mindig hiányosan kell enni és edzeni.

   • Most kezdtem én is a clen-nel, miután egy ideig halogattam az online megjegyzések miatt, de a végén én is kipróbálnám. Kicsit kezdtem 10,15,25-tel és holnap 40-re tervezem. Észrevettem az éberséget és az elfojtott étvágyat. Az első 3 nap végén már ilyen korán is látok enyhe eredményeket, a bicepsz körül feszültek a dolgok. Nem tapasztaltam más mellékhatásokat, és tökéletesen alszom, de a teljes hatást csak egy hét múlva fogom tudni, amikor 50-60 körüli szintre emelem.
    Mint mondtam, csak néhány nap múlva fogom megtudni teljesen.

    Nagyon sok negatív dolog van itt róla, és valószínűleg jó okkal, de az eddigi tapasztalataim nagyszerűek.

 • Ma próbáltam ki először és nagyon tetszett. Ezzel együtt, hatékony/biztonságos-e az alacsony vagy mérsékelt adag Clen (2 napos, 2 napos szünet, vagy 1 hét 1 hét szünet) használata határozatlan ideig az edzés előtti kiegészítő program részeként? Látva, hogy ez egy hörgőtágító, megtartja a sovány szöveteket, csökkenti a testzsírt, és úgy tűnik, hogy nincs sok negatív oldala (kérem, javítsatok ki). Gondolatok?

  • Edzés előtti alkalmazása az egyik legrosszabb alkalom, mivel a szíved már edzés közben is stressz alatt áll

  • Külsőleg egy normál vagy nagy adagtól láthatóan remeg a keze, mint egy alkoholista vagy valami ilyesmi. Elég irritáló. Nem értek egyet azzal, hogy közel olyan veszélyes, mint a Dinitrofenol, egyszerűen nem futtatnám hetekig, mint az emberek, amikor versenyre készülnek. A szervezetem nem szereti heti kétszerinél többször használni. Nem a kedvenc cuccom.

  • Nagyon szeretem a Clenbuterolt mind a zsírégetés, mind az izommegtartás miatt, de nem szeretem edzés előtti eszközként. Szerintem hosszabb/alacsonyabb/lassabb a lépés a Clenbuterollal. A világ nagy részén a 40-60 mikrogramm közötti asztmára írják elő, és ebben a tartományban nagyon kedvező biztonsági mutatók vannak. Ez azonban egyikünket sem mentesít attól, hogy megértse, mit csinál, és a kapcsolódó kockázatokat. A legtöbb kellemetlen oldal az első héten belül jelentkezik (remegés, görcsök)

  • Néhány hónapja HCG diétát tartottam, és átlagosan napi egy kilót fogytam. Most csak szeretnék leadni még néhány kilót, hogy elérjem az ideális súlyomat, és a Clenbuterol segít elérni ezt a célt. Még 2 kiló van hátra! =)

 • Sziasztok. Amikor elkezdtem a klent 12 nap múlva 7 kilót fogytam. rossz oldal: szájszárazság rossz szájízzel, ritka hangulati ingadozások, napi egyszer-kétszer rövid szívdobogásérzések, kimerültség érzés, ha nem szedek kelnt-t és álmatlanság az első 6 éjszakában. jó oldala: nincs többé vágy az éjszakai falatozásra, nincs többé vágyam az evésre, amikor fáradt, unatkozom, boldog, szomorú vagyok stb., nincs többé vágy, hogy az első falat után befejezzem az egész csokoládét, nincs kedvem enni. csokoládé egyáltalán, nincs több álmosság azokon a napokon, amikor szedem. a szemem tágra nyílt, és 1000%-ban a feladataimra koncentrálok. Elképesztő! fantasztikus a fogyás. igen, biztosan vannak mellékhatások. Az elvesztett kilogrammok fedezik a rossz oldalt.

  • Én nem vagyok benne biztos, hogy az én Clenbuterolom olyan erős-e, mint ahogy itt is olvastam. Már 3 napja szedem, és úgy érzem magam, mint elötte. 2 órája vettem be a tablettát és nada! nincs energia,nincs remegés, nincs szájszárazság. mindig fáradt vagyok. az étkezés nem változott. úgy ettem, mint mindig: reggel egy gyümölcsöt és kávét, ebédre gyümölcsöt és krumplit, este húst és zöldséget. hol a fogyás? mi történik? csinál ez egyáltalán bárkinek is valamit?

 • Segítséget keresek. 8 napja kezdtem el az első clen ciklust. A ciklus 2 hét bekapcsolva, 2 hét, kezdetben a következőképpen erősödik: 20mcg/40mcg/60mcg/80mcg/100mcg. 150 kilós férfi vagyok

  semmi probléma az 5. napig.

  Amikor elértem az 5. napot (100 mikrogramm), szörnyű görcsök lettek a nyakam egyik oldalán néhány órára. Szóval bevettem 4 g taurint és 2 banánt (addig 2 g taurint és 2 banánt szedtem)

  Másnap lecsökkentem 80mcg clenre, 4g taurinra, 2 banánra. Még mindig egész nap fáj a nyaka, kevés görcs.

  Ma 80mcg clen-t, 5g taurint és 2 banánt vettem. Egész nap 10 másodpercenként görcsök támadják a nyakamat.

  Minden nap legalább 4 liter vizet ittam.

  Szóval tanácsra van szükségem, nem tudom, mit tehetnék még, hogy megállítsam ezeket a görcsöket, azon kívül, hogy leállítom a cleen ciklust.

  • Ne egyél banánt, tele van cukorral és alig van kálium. A legtöbb patikában lehet kapni 500mg-os káliumtablettát, napi 1-2 is jó.

  • Napi két banánra görcsölsz? Próbáld meg 3-ra növelni, vagy vegyél be 200-400 mg-os kiegészítő tablettát a két banán mellé.

   1,0-1,5 g kálium legyen a maximálisan szükséges adag.

   Ha még mindig görcsölsz, akkor valami más van, mert ez sok káliumot és taurint pótol, és még mindig görcsöl.

   Egy banán körülbelül 400 mg káliumot tartalmaz.

 • Halihó.

  Évek óta készülök Clen szedésére, és SOK kutatást végeztem ezzel kapcsolatban. Szóval ismerem az összes rossz mellékhatást, mint például a remegés, görcsök, rossz állóképesség, fejfájás és viszketés. Az éjféli görcsök és a viszketés a legrosszabb számomra. Természetesen elég forró vérű vagyok, így még jobban izzadok.

  Már 8 napja szedem, napi 40 mcg-mal kezdtem, és most 160 mcg-nál tartok, és a nyilvánvaló pozitív hatások mellett, mint például az étvágytalanság (csak a 4. napon jelentkezett, korábban nem vettem észre a különbséget ) és a fogyás (eddig 1,5 kg, de szerintem ez az étvágytalanság miatt van) El akartam mondani, hogy felfedeztem a clen mellékhatását, amit nagyon szeretek. És rákerestem a google-ban, és még soha nem láttam, hogy valaki tapasztalta volna.

  Itt jön. Szóval erősen alvó vagyok, nagyon nehéz kikelni az ágyból. délelőtt, kb 6-8 óra kell ahhoz, hogy “felébredjek” és elkezdjek normális emberként működni. szar kávéfüggő vagyok. Általában az erős kávé és a hideg zuhany elég jól működőképessé tesz, hogy eljussak a munkahelyemre vagy az edzőterembe, de alig történik valami produktív a fejemben. DE a clennél, amikor reggel beveszem, azonnal elkezdem érezni, hogy élek, biztos erősebben hat, mint a kávé, és azonnal indulhat a napom. Valójában sokkal könnyebb kikelni az ágyból, mert csak azt az a pirulát kell bevenni.

  Gondoltam megosztom a tapasztalatot.

 • ECA (efedrin+koffein+aszpirin) verem. Nemcsak zsírt veszítesz, hanem gyorsaságod és kitartásod is lesz.

 • Kövér ember, aki gyorsan szeretne fogyni. Melyek a legjobb diétás tabletták?

  • Ez egy gyakori probléma, amelyet manapság tapasztalok a világban, különösen Magyarországon. Az emberek könnyű, azonnali kielégülést akarnak.

   Nos, képzeld el, a legjobb dolgok az életben azok, amelyekért meg kell dolgoznod, és valószínűleg nem lesz könnyű vagy olyan gyors. De a végén sokkal többet fog jelenteni.

  • nem olyan egyszerű, mint bevenni egy varázstablettát vízzel, de vajon elég egyszerű-e. veszítsd el a kövér ember mentalitását, hogy a könnyebb utat választod.
   sporttabletta nincs. lusta + rossz diéta = ZSÍR. aktív + jó étrend = NEM kövér.
   könnyű lustának és kövérnek lenni.

 • Mivel fogyókúrás gyógyszerről van szó, viccesnek találom, hogy a kövér emberek nyafognak a mellékhatások miatt, ha nem tartják be a diétát. Nem csoda, hogy ezek az emberek nem tudnak fogyni, egyértelműen külső tényezőket okolnak saját kudarcaikért.

  A bélrendszerre hat, így a fejfájásra panaszkodó hipochonderek 100%-ban pszichoszomatikusak. Amíg nem eszik az ajánlott zsírnál többet, nincs mellékhatása. Ha túllépi a napi zsírmennyiséget, zsíros széklete és/vagy váladékozása lehet. Még akkor sem, amikor ez megtörtént, nem volt gondom, hogy időben eljussak a WC-re. Lehet, hogy ha nagy mennyiségű zsírt eszel, vagy rosszul kontrollálod a bélrendszered, ez gondot jelenthet. Ezt a gyógyszert székrekedésre írtattamm fel. Mérsékelten túlsúlyos voltam,amikor elkezdtem ezt a gyógyszert, és 15 kilót fogytam. ami szép bónusz volt.

 • 8 kilót fogytam az első hónapban. A magas vérnyomás miatt abba kellett hagynom. Ha nem lenne ilyen problémám, akkor folytatnám. 😡 még sok vesztenivaló valómm van

 • Úgy tudom, hogy a Clenbuterol egy erős perifériás stimuláns, amely remegést, izzadást és talán szorongást okoz.

  Melyik stim hasonlít leginkább a Clenbuterolhoz a mentális és fizikai hatások szempontjából? A koffein + efedrinre tippelek, mivel a kombó szintén nagyon perifériásan stimuláló, enyhe hangulatjavítással, szemben az adipexel, amely szinte tisztán szellemileg serkentő és kellemesen eufórikus, de pokolian összeomlik és másnapos.

  Clen javítja egyáltalán a hangulatot? Gondolom nem. Első alkalommal szeretném használni a Clen-t, hogy befejezzem a vágásomat, hogy áprilisban jó lábbal elindíthassam a 2. szteroid ciklusomat!

 • Minden, amit érdemes tudni a Clenbuterol fogyasztószerről

  Az interneten számos weboldal, webáruház foglalkozik a cikkünk témájával, mégpedig e termékkel, a generikus Spiropent gyógyszerrel. Rengeteg hasznos cikk található róla, hogy hogyan és miként lehet használni a sportoláshoz, fogyáshoz és testépítéshez. De, amikor a teljesítmény fokozók és zsírégető készítmények között válogatunk, megvásárlásánál az alábbi kérdésekre keresünk választ:

  • Hogyan működik?
  • Valóban hatásos?
  • Mennyi fogyás várható?
  • Vannak káros mellékhatásai?
  • Hogyan kell használni?

  Most mindegyik kérdésre megpróbáljuk a legkielégítőbb választ adni.  De kezdjük is az elején.

  Mi az a Clenbuterol?

  Egy vegyület, ami a béta2-agonistáknak nevezett gyógyszercsoportba tartozik. Az ebbe a kategóriába tartozó gyógyszerek a hörgő izmok tágulását okozzák. Amellett, hogy az asztma kezelésére használják, a szer népszerűvé vált a sportolók, testépítők, és a fogyni vágyók köreiben termogenikus és antikatabolikus hatásaik miatt. Ennek oka az izomnövekedésre és a zsír csökkentésre gyakorolt hatása.

  Az első dolog, amit tudni kell róla, hogy nem szteroid. Ez egy termogén termék, amely segít azoknak az embereknek, akik a testhőmérsékletüket megemelve kívánják csökkenteni a testtömegüket, ezzel gyorsítva a zsírlerakódások lebontását, valamint a testzsír eltávolítását az anyagcserén keresztül.

  A test hőmérsékletének növelésével javul a zsírégetési képesség is. Köztudott a testhőmérséklet emelésének legjobb módja az aktív testmozgás, de a fogyasztószer hozzájárul ahhoz, hogy segítsen a testnek „magasabb testhőmérsékletet elérni” azáltal, hogy hőmérséklete megemelkedik még azokban az időszakokban, amikor nem edz. Ezen hatása által felgyorsítja a fogyást. A testzsír gyakorlatilag az emberi testben felszabadult kalóriák és a test által a mozgás megtartása érdekében elfogyasztott kalóriák közötti különbség következménye.

  Az ember elhízott lesz, ha az étkezés során bevitt kalóriák mennyisége messze meghaladja az elégetett kalóriák mennyiségét, a test azt zsírrá alakítja, majd lerakódik. Ha rendszeres testmozgást és kiegyensúlyozott táplálkozást alkalmaz a súlycsökkentési tervében, akkor észreveheti, hogy a zsírlerakódások gyorsabban alakulnak át sovány izmokká, ami viszont hatékonyabb anyagcserét eredményez.

  Mivel a sovány izomtömeg veszi át a felesleges zsírszövet helyét, az anyagcseréje felgyorsul nem csak a fokozott szénhidrát igény miatt, hanem azért is, mert az izmoknak több kalóriára van szükségük, mint zsírsejtekre a megfelelő működéshez. Minél több izomtömeg van, annál gyorsabb az anyagcsere és annál hatékonyabb működik a súlycsökkentés.

  Ugye most felmerült, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen? Tényleg ilyen hatásos lenne egy „asztma kezelésére” szánt készítmény? Akkor most ássuk mélyebbre magunkat a témában!

  Igen valóban hatásos. A testépítők általános véleménye általában ugyanaz, hogy az olcsó Genesis Clenbuterol megdöbbentő módon megváltoztathatja a test felépítését az együttható izmokban, a zsírban és a vízben.

  Ezért is találkozunk sokszor az interneten olyan fényképekkel, ahol az emberek közzéteszik eredményeiket a használatának eredményeként a fénykép előtt és után, amely egyértelműen azt mutatja, hogy egy viszonylag rövid idő alatt az emberi test jelentős mértékben átalakul, mivel ezeknek a képeknek a gyakori előfordulása valódi, és az eredmények feltűnőek. Mára már ezért emelkedik drasztikusan az online Clenbuterol rendelés száma a világban, hiszen valóban hatásos a gyógyszer.

  Manapság már nagyon sok kutatást végeztek erről a témáról, hogy valóban eredményes a használata. Az egyik ilyen kutatásban elhízott férfiakat kértek fel szigorú diéta betartására, korlátozott kalória bevitellel és alacsony zsírtartalommal. Az elhízott férfiakat két csoportra osztották, az egyik ilyen csoport Spiropent gyógyszert szedett, a másik nem.

  A 10 hetes időintervallum alatt a szedő csoport átlagosan 12 kg zsír feleslegtől szabadult meg. A szigorú diéta mellett működő csoport mindössze 6-7 kg feleslegtől. Első pillantásra az eredmények közötti különbség nem tűnik túl nagynak, de az eredmények kiértékelésével bebizonyosodott, hogy a diétát betartó csoportban a férfiak 5,2 kg zsírt és 3,5 kg izmot veszítettek.

  A szert szedő csoport 1,5 kg izomtömeget szedtek fel amellett, hogy 12 kg zsírtól szabadultak meg. Ennél a kutatásnál fontos megjegyezni, hogy egyik csoport sem járt edzőterembe, nem sportoltak. Egyszóval nem végeztek aktív fizikai tevékenységet. 

  Hogyan működik?

  Mielőtt Genesis Clenbuterol eladó hirdetéseket kezdene meg eszeveszett módon böngészni az interneten, és elkezdené használni izomépítéshez vagy zsírégetéshez, először is meg kell érteni annak működését és hatásmechanizmusát és figyelmesen át kell olvasni a használatát, adagolását és mellékhatásait.

  • A tabletták a test szimpatomimetikus idegrendszerével együttműködve működnek a béta 2 receptor stimulálásával. A béta-2 receptor viszont még inkább hatékonyan köti a mitokondriumokat (az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske.) Az oxigén felhasználása, ezáltal sokkal jobb légzést, megnövekedett anyagcsere-sebességet eredményez és nyitottabb légutakhoz vezet.
  • Másik funkciója az agy mellékvese által termelt katabolikus hormonok (Ezek a peptid hormonok, a hidrokortizon és az adrenalin) termelésének és kiválasztásának fokozása. Ezeknek a hormonoknak különböző típusú funkcióik és céljaik vannak. (energiát felszabadító anyagcsere-folyamatok). Ez minden olyan anyagcsere folyamatot magába foglal, ami lebontó jellegű, ami során a szervezet fehérjékből aminosavakat, glikogénből pedig glükózmolekulákat állít elő, azért, hogy energiát biztosítson.
  • Azért is hasznos a fogyásban mert elősegíti a szervezetet zsírégetésben. Ezt termogenezisnek hívják – ami egy olyan folyamat, amelynek során az anyagcserét, és az ehhez kapcsolódó folyamatok a zsírszövetek fokozott felhasználására készteti. És mivel a test az anyagcserét a normál fölé emeli, ezáltal felszabadít hőt vagy energiát. Ez viszont a vérnyomás emelkedésének, a szívverés fokozódásának a szívizom serkentésével és a testhőmérséklet emelkedésével jár, amely végül kalóriát éget. A szer növeli a fehérjék és zsírok elégetésének sebességét a testben, ami a zsírszövet csökkenését eredményezi (alapvetően a zsír lebomlása). Ez viszont formásabb és szálkásabb testalkatot mutat a súlycsökkenés révén.
  • Megfordítja az inzulin hatását (alapvetően ellenzi az inzulin hatását), ezáltal olyan glikogént szabadít fel, amely glükóz formájában kerül vissza a vérbe, fokozatosan elérve azt a stádiumot, amikor a glikogén további tárolása vagy felhasználása egyáltalán nem lehetséges. Ezzel lehetővé teszi a nehezebb ételek fogyasztását is anélkül, hogy zavarná a testzsírok növekedését. Növeli a fizikai erőt és az edzések végrehajtásának képességét.

  Na jó ez így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnhet, ezért megpróbálom az átlag olvasóinknak (kezdő sportolóknak, és fogyni vágyóknak) egy kicsit le egyszerűsíteni a dolgot. Arra vonatkozólag, hogy hogyan működik és milyen hatás várható el a használata idején.

  Eltekintve attól a ténytől, hogy a készítmény elősegíti a zsírégetést, számos más oka is van annak, hogy sok sportoló és fogyni vágyók a Genesis Clenbuterol rendelése mellett teszi le voksát és azt használja. Néhányat az alábbiakban felsoroljunk.

  • Termogén hatással van a testre. Segít 0,5-1.5 fokkal megemelni a testhőmérsékletet. A termogén hatása pedig elősegíti a lipolízist (zsírbontást), egy olyan folyamatot, amelynek során a test zsírokat használ fel a fő energiaforrásként. Ez tulajdonképpen az egyik fő előnye.  Test belső hőmérsékletét emelve növeli a kalória (energia) felhasználását. Úgy gondolják, hogy az 1 ° C-os növekedés 5% -kal növeli az elégetett kalóriák mennyiségét.
  • Több oxigén. Az olcsó Spiropent használata eredetileg asztmás betegek kezelésére ment végbe, mivel képes fokozni az oxigén ellátást a testben. Ez a tevékenység nemcsak az asztmás betegek javát szolgálja. Még akkor is, ha nincs asztmája, számos előnye származhat a fokozott oxigén túlcsordulásból. A testen belüli nagyobb oxigénáramlás több energiát és kitartást jelent. Ami természetesen nagyon hasznos lehet a fizikai/súlyzós edzéshez.
  • Megnövekedett anyagcsere. Növeli a szervezet anyagcseréjét. Amikor ez megtörténik, több kalóriát éget el azáltal, hogy stimulálja a zsírsejteket, amelyek a zsír lebontását okozzák.
  • Megnövekedett erő. Mint korábban már említettük, elősegíti az oxigén szállítását a testben. Ez növeli a test teljesítményét, erejét és kitartását. A legtöbb e szert használó, állítólag óriási növekedést tapasztalt az erő és a teljesítményében már az első használat során.
  • Motiváló hatások. A szer stimulánsként is működik, és sok szempontból hasonló funkcióval rendelkezik, mint az efedrin, ami elvonja étvágyát, ugyanakkor elégeti a zsírt és növeli az anyagcserét is. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb a fogyás és könnyebb az étrend betartása. Egyesek szerint az előnyök miatt ez biztonságos. Ennek a stimuláló tulajdonságoknak köszönhetően több energiát és erőt szerezhet. Ugyan ez nem ide tartozik, de az efedrin és a Clen összehasonlításakor határozottan kijelenthető, hogy a generikus Spiropent nyolc órás időintervallumon belül aktív, és a magas zsírégető hatás jellemzi, amely több órán keresztül képes fennmaradni, míg az efedrinnek csak 3-6 óra az aktív hatóideje és már nem is kapható.
  • Építi az izmokat, miközben lebontja a zsírt. A tanulmányok és Clenbuterol tapasztalatok szerint a terméket használó személyeknek izomtömeg növekedésének felgyorsítását teszi lehetővé. Természetesen, mint más hasonló hatású gyógyszerek, e gyógyszer lehetővé teszi az izomtömeg ésszerű megteremtését, az irreális elvárásokon kívül. Emellett segíti a felhalmozódott zsírszövetek gyors elégetését. Általánosságban egy „ciklus” alatt akár 15%-kal lehet csökkenteni a testzsírt.
  • Étvágycsökkentés. A tanulmányok és a tapasztalatok azt is kimutatták, hogy a termék aktiválja a béta-2-adrenerg rendszert, amely nagyon érzékeny és befolyásolja a teljes táplálkozási viselkedést. A test ezen tevékenységeinek kombinációja csökkenti az étvágyat, és nem fogja éhesnek érezni magát egész nap. Ez előnyös azok számára, akik le akarnak fogyni, vagy épp a szálkásítás a cél.

  Összegezve a zsírégetést segítő hatása nem vélemény vagy hit kérdése, hanem tény. Mint minden jobb zsírégetőnél más és más egyéb hatása/mellékhatása is van! Azonban megoszlanak a Clenbuterol vélemények az adagolásról és a hatásosságról.

  Adagolása

  A hatékony eredményei a megfelelő adagolásától függenek. Ezért bemutatnánk a használatához többféle meghatározott taktikát és stratégiát. Általában három különböző adagolás vagy ciklusminta ajánlott a haladóknak. De ide tartozik a kezdő adagolás is, amik olyan személyek részére ajánlott, akik még nem használtak efféle szereket az edzéshez vagy a fogyáshoz.

  A termék dózisai mcg-ben, vagyis mikrogrammban vannak megadva, nem pedig milligrammban, mint más fogyókúrás készítmények esetében, tehát a termékből ezred mennyiség is elegendő a megfelelő hatásfok eléréséhez.

  Kezdőknek: A kezdeti ajánlott adag 20 mcg naponta, amelyet lassú 7 napos növekedés követ 20 mcg -al, maximálisan 80 mcg-ig (nőknél) és 100 mcg-ig férfiaknál. Ezután a következő az adagolását napi 20 mcg-al kell csökkenteni a kezdeti 20 mcg-ra. Az első alkalommal történő ciklus esetén ajánlatos lassan növelni az adagot, és abba kell hagyni, ha kellemetlenné válik a mellékhatások miatt. A napi adagot reggel kell bevenni, vagy étkezésre elosztva, 30 perccel az edzés előtt.

  • Forgatásos adagolás: Ez a technika azt jelenti, hogy kb. 20 mcg-el kezdjük az adagolást, majd folyamatosan emeljük a dózist, amíg kéthetes időtartamon belül el nem éri a 160 mcg maximális adagot. A két hét után abba kell hagyni a tabletta szedését kb. ugyanennyi időre. Ha letelt a pihenő idő újra megismételni az adagolási folyamatot további két héten keresztül és így tovább.
  • Folyamatos felhasználás: Ebben a módszerben napi 20–40 mcg -ot kell bevenni kb. két-három héten keresztül. Az első két vagy három hét után növelni az adagot 20–40 mcg – al, további két-három héten keresztül. Ez a ciklus addig folytatható, amíg el nem éri a kitűzött eredményeket.

  Az több hetest ciklust érdemes együtt csinálni a Yohimbe-vel (ami stimuláló szerként fokozhatja a zsír anyagcserét. Ez az alkaloid (Yohimbe) blokkol egy adott receptort, amely növeli a szimpatikus idegrendszer kibocsátását, így több adrenalint kap, és ezáltal fokozza az anyagcserét. Emiatt a Clenbuterol továbbra is hatásos marad.

  • Általános felhasználás: A napi adag 40mcg/nap-al indul, 3 naponként emelve 20mcgramm/nap, egészen addig amíg el nem éri a 100mcg/nap. Ezt követően csökkenteni 20mcg-al/nap, folyamatosan 40mcg/napig.  Összefoglalva ez 3 hét kúra és azután minimum 3 hét szünet (3 naponként emelve a dózist). Hogy jobban érthető legyen 40/40/40/60/60/60/80/80/80/100/100/100/80/80/80/60/60/60/40/40/40.

  Leszögezhetjük, hogy mind a négyféle ciklus minta nagyon jól fog működni, de valószínűleg külön-külön ki kell kipróbálnia mindegyiket, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek, a szintjétől vagy tapasztalatától függetlenül. Érdemes megemlíteni még egyszer, hogy a kezdőknek a legalacsonyabb dózissal kell indítaniuk, és lassabban kell haladniuk. Így a Clenbuterol tapasztalatok nem a rossz irányba fognak eltolódni Önnél.

  Jó tanácsok, amiket ajánlott megfogadni

  A 3 hetes pihenő kúra azért is javasolt, mivel a béta-2 receptort tovább nem képes eredményesen stimulálni (pontosabban a noradrenalin leszabályozó visszacsatolás mechanizmusa megakadályozza a további noradrenalin termelést). Egyszerűen mondva, az anabolikus / antikatabolikus hatása körülbelül 3 hetes alkalmazás után erősen romlik. Utána szinte semmit nem csinál, így az olcsó Genesis Clenbuterol megrendelés második ciklusa gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz.

  Elveszíti termogén tulajdonságait a több hetes folyamatos bevitel után, és a testhőmérséklet ekkor vissza csökken a normális értékre. Ezért is kell figyelembe venni, hogy a használatának leghatékonyabb időtartama 3 hét, aminek legalább kéthetes szünetnek kell követnie, és legfeljebb 12 héten keresztül használható.

  Ha túl sok adagot fog bevenni (egyesek nem tudnak ellenállni a 120 mg-os adagoknak), gyomorproblémák, ingerültség, fejfájás, remegés, émelygés és hányás tünetek jelentkezhetnek. Lassan és fokozatosan kell kezdeni a termékkel, és ne lépjen túl olyan adagot, amelyet nem tolerál.

  A mindennapi életet szem előtt tartva, észszerűen kell megterveznie az adagok bevételének időpontját. A Spiropent használata esetén a reggeli időpont a legalkalmasabb (ugyan nem okozhat álmatlanságot, azonban a gyógyszer hatékonysága reggel sokkal erősebb). Szétosztását két részre kell osztani, növekvő adaggal: a reggeli és a kora délutáni étkezés után. Próbáljon meg hagyni legalább 4 órát, ideális esetben még többet az utolsó adag bevétele után, amikor aludni szándékozik, mert legszembetűnőbb mellékhatása az alvási problémák.

  A generikus Spiropent mellékhatásai

  A hörgőtágító gyógyszerek osztályába tartozik, ami megtisztítja a légutakat, így sokkal könnyebbé teszi a légzést, a fokozott vérátvitelt és a magas anyagcsere-sebességet. Noha lehet, hogy túlpörgeti a testet, és a fentebb felsorolt problémák sokaságához vezethet. A szélsőséges túladagolás komolyabb szívproblémákat is eredményezhetnek, ezért elengedhetetlen, hogy a használatakor tartsuk be a megfelelő adagokat.

  Meg kell azt is említeni, hogy nem anabolikus szteroid, nem okoz vagy nem mutat ki az anabolikus szteroidok használatával járó ismert mellékhatásokat. Ehelyett olyan mellékhatásokat tapasztalhat, amelyek általánosak az stimuláns osztályba tartozó összes gyógyszerre és vegyületre. Ez azt jelenti, hogy számos mellékhatás különböző mértékben hasonló a koffeinhez (kávé), taurinhoz (energiaital), efedrinhez és más stimulánsokhoz. Mellékhatásai közé tartoznak azok a mellékhatások, amelyek némileg egyediek, és amelyek más stimulánsokkal nem tapasztalhatóak. A mellékhatások közül talán a legegyedibb az izomgörcsök. A mellékhatások csökkenthetők ketotifen (antihisztamin) és béta blokkolók (amik csökkentik a magas vérnyomást) alkalmazásával. A legtöbb esetben a mellékhatások elsősorban csak a ciklus kezdeti szakaszaiban fordul elő, és egy idő után enyhülnek, majd teljesen abbamaradnak miután megszokta a test a hatóanyagot.

  És akkor térjünk a lényegre, pontosabban arra milyen mellékhatások várhatóak a használatánál:

  • Fejfájás
  • Kézremegés
  • Izomgörcs
  • Álmatlanság, alvási rendellenesség
  • Idegesség, rossz közérzet
  • Fokozott izzadás
  • Hányás/Hányinger
  • Szorongás
  • Kiszáradás
  • Fokozott pulzusszám
  • Gyors légzés
  • Szívdobogás
  • Elektrolit egyensúlyhiány

  Magától értetődik, hogy bár ezeket a tüneteket nagyrészt enyhének tartják, ez nem jelenti azt, hogy bármilyen kellemes élményt jelentenének. Ha ezek a tünetek jelentkeznek (különösen a megnövekedett pulzusszám, légzési nehézségek, hányás és remegés esetén) hosszabb időn keresztül, ugyan zavaróak lesznek, de messze nem veszélyesek ez nem feltétlenül indokolja az orvosi ellátást.

  A Clenbuterol fajtái

  A gyártók a gyógyszert leggyakrabban tabletták formájában állítják elő, sokkal ritkábban szirup és injekciós ampullák formájában, amelyek 0,016 mg hatóanyagot tartalmaznak. A hazánkban a legbiztosabb eredeti termék a Spiropent, ami tabletta és szirup formájában is kapható hagyományos patikákban.

  A Genesis Clenbuterol esetén a külföldi gyártót részesítve előnyben, egy tabletta szintén 20 mcg hatóanyagot tartalmaz és egy doboz 100 szemet foglal magába. Ez a gyártó cég és terméke az online piacon a legközismertebb és legnépszerűbb.

  A statisztikák szerint sokan inkább tablettákat részesítik előnyben, mert egyszerűbben lehet bevenni, plusz könnyebben kiszámítható az adag. A tabletta felezési ideje körülbelül 48 óra. Ez azt jelenti, hogy bevette a terméket, körülbelül 2 napig van jelen a szervezetben. Megjegyezném, hogy ez a fő oka annak, hogy a kezdeti szakaszban az első 3-4 napban nem ajánlott túl sok adagot bevenni, mert túladagolás léphet fel.

  Az eladó Spiropent termékek beszerzése előtt mindenképpen vessen néhány pillantást fórum oldalunkra. Sok tapasztalat és vélemény olvasható a termékkel kapcsolatosan, amik nagyban segíthetik Önt.

  Back To Top
  >