skip to Main Content

Fórum weboldalunkon több száz felhasználó által írt fogyasztószerekkel és fogyással kapcsolatos Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok kerülnek napvilágra, amit kicsivel lentebb talál meg. A két termék ugyanaz, csak más márkanéven kerültek törzskönyvezésre, hatása, használata megegyezik.

Érdeklődést mutat a fogyasztószer mellékhatásairól, adagolásáról, hatásáról, vásárlásáról és clenbuterol árak alakulásáról? Vagy nem szeretne hamisítványt venni és szeretné megtekinteni a felhasználói tapasztalatokat?

Akkor jó helyen jár, hiszen fórum oldalunkon mindent megtalál a témakörben, ráadásul Magyarországon a leghitelesebb képet adja, hiszen weboldalunk nem forgalmazza a fogyasztószert és nem áll módunkban elhelyezni más forgalmazó általi eladó Clenbuterol hirdetéseket sem, vagy bannert kihelyezni. Ezáltal érdekektől és kereskedőktől, forgalmazóktól mentesen, letisztult, és igényes formában, a legreálisabb Clenbuterol vélemények várják Önt, ahol csupán a fogyasztószerrel kapcsolatos tapasztalatokat lehet megosztani vagy elolvasni.

Szóljon hozzá mindenképpen Ön is, ha már van Spiropent tapasztalata, hogy segítsen azon felhasználóknak, akik még nem használták a fogyasztószert, és információ hiányban vannak. Fórum oldalunkon nincs moderálás, csupán az esetleges forgalmazással kapcsolatos hirdetéseket töröljük.

Hamis és illegális termékek – avagy miért érdemes Clenbuterol tapasztalatok beszámolóit elolvasnia

A fogyasztószer itthon Spiropent néven törzskönyvezett gyógyszer, a legtöbb országban pedig a hatóanyagáról elnevezve vált világhírűvé. Sajnos a nagy kereslete és folyamatosan emelkedő internetes olcsó Clenbuterol eladó hirdetések miatt megjelentek a hamisítványok, amelyet leginkább a Genesis gyártó általi termékre vonatkozóan hangsúlyos.

A Genesis gyártó általi készítmény az egyik legjobb minőségű és ár/érték arányú termék a piacon, így igen keresett és sokat hamisított. A hamisítványok tökéletes vizuális utánzatok, jobb esetben hatástalan, rosszabb esetben káros lehet az egészségre, így érdemes megbízható helyről beszerezni azt.

Amennyiben Önnek nem opció orvossal feliratni a készítményt és az egyszerűbb online Clenbuterol rendelés mellett dönt, úgy előtte javasoljuk, hogy feltétlen olvassa el a több száz felhasználó tapasztalatait, amik évek alatt gyűltek össze fórum oldalunkon.

Ha Ön úgy dönt, hogy kiváltja a hagyományos gyógyszertárban eladó Spiropent készítményt, az a legjobb választás, amit tehet. Itt biztosan nem érheti csalódás, azt kapja, amit kell. Hamisítványokról ebben az esetben nem beszélhetünk, hiszen a hagyományos patikák termékei megbízhatóak.

Viszont, ha internetes Clenbuterol beszerzése iránt érdeklődik akkor mindenképpen informálódjon a vélemények és beszámolók között, amit itt talál meg:

Tekintse meg most a több száz Clenbuterol vélemények és Spiropent tapasztalatok beszámolóit:

VÉLEMÉNYEK
  • A Clenbuterol híres a fogyás kiegészítőjeként, a zsírcsökkentésre és az izomnövekedésre gyakorolt ​​hatása miatt. A clenbuterol egy szimpatomimetikus amin, és autonóm rendszerként működik, mint például a légzés, az emésztés, a pulzus és az anyagcsere. A Clenbuterol hörgőtágító, és hajlamos arra, hogy kiszélesíti az orrjáratot és kiszélesíti a légutakat. A clenbuterol nem egy közönséges gyógyszer, leegyszerűsíti a légmozgást azáltal, hogy a hörgősejtek simaizmát a tüdőn keresztül enyhíti. A clenbuterol a vérnyomást a vér hígításával is szabályozza.

 • Remekül segíti a fogyást, akár edz, akár nem. Lefogytam 12 kg-ot. 2 hét múlva, amikor először kezdtem a tablettákat edzés nélkül. A legjobb eredményt azonban némi könnyed testmozgás és az étkezési adagok ellenőrzése éri el a tabletta szedése közben. Nincs mellékhatásom, kivéve, hogy szuper rendszeres vagyok a fürdőszobában, de nincs hasmenésem, ami jó dolog.

 • Elég sok cikket olvastam a clenbuterolról, és mivel még soha nem használtam, a mellékhatások miatt aggódom a legjobban. Rengeteg rövid távú mellékhatás van, de nem találtam információt a hosszú távú, tartós mellékhatásokról. Pontosabban: mekkora kárt okoznék a szívemben, ha 2×2 hétig futtatnám? Tudom, hogy 5000 mg taurint és 1000 mg káliumot kell magammal vennem, de mégis: aggódnom kellene?

 • Oké, hogy már korábban is futottam clen- t, és észrevettem néhány hibát, amelyet a barátaim követtek el rajta.

  ez csak egy egyszerű cselekedet és nem személyes tapasztalataimból.

  1. A ciklus indításakor alacsony, 20 mg-os dózissal kezdje. Tudom, hogy gyorsan szeretne zsírokat fogyni, de nagyobb adagokkal kezdve a mellékhatások gyorsabban beindulnak, és azt tapasztaltam, hogy hosszabb ideig tartózkodnak és súlyosabbak. ráadásul úgy fogsz kinézni, mint egy meggyógyuló drogos a rázkódásoktól, ha először mélyen golyózol. Az oldalak, például a fejfájás, nagyon rosszul fordulhatnak elő, és megállásra késztetik, ha túl magasra kezdik az adagot. NEM SZÁMOLTAM MELLÉKHATÁST az alábbi információk kitűnő nyereséggel.

  2. sok vita van a klén ciklusokról, pl. 2 hét 2 hét szabadságon, 6-8 hét szoros vagy 2 nap 2 nap és 2 szabadnap. Ez nem számít sokat, csak ami a legjobban megfelel Önnek és testének. Nekem személy szerint tetszik a két hét be- és kikapcsolása, mivel a testem működik vele a legjobban. Ennek végén mondok egy példát a használt ciklusra és az eredményeimre.

  3. Ne lépje túl a 140 mg-ot a férfiaknál és a 120 mg-ot a nő ED-jénél (hacsak nincs sok tapasztalata és elégedett azzal, hogy a test hogyan reagál a klénre). Ennek az az oka, hogy a clen nagyon rossz hosszú távú mellékhatásokkal járhat, és véleményem szerint őszintén nincs értelme. Inkább élj, hogy csináld újra egy nap

  4. Ne fusson egész évben. Ez csak hülyeség. Tiszteld a gyógyszert. És ne feledje az aranyszabályt, töltsön annyi szabadságot, amennyit tesz. Tehát, ha egy 10 hetes ciklust futtat (2 hét 2 hét szabadságon, összesen 6 hét tovább), akkor legalább 8 hetet várnék arra, hogy a receptoraimnak és a testemnek elegendő idő álljon rendelkezésre ahhoz, hogy teljes mértékben helyreálljon és deszenzitizálódjon a clen-től.

  5. Ne gondold, hogy clen futsz, bármit megehetsz. A CLEN nem fog működni, ha az étkezés szar. Ha étrendje tiszta és sovány, és az edzőterem megfelelő, akkor napi szinten láthatja a zsírvesztést.

  6. Clen és rebound … Clen-nek nincs visszapattanása. A “clen rebound” titka az, hogy az emberek szigorú étrendet folytatnak, miközben az clen-t alkalmazzák, majd amint kikapcsolnak, visszatérnek régi életstílusukhoz, hogy vacakokat esznek és nem gyakorolnak. Ez okozza a “visszapattanást”. Ez az oka annak, hogy a len nem azoknak a idiótáknak szól, akik nem tudják ellenőrizni étrendjüket, és nincs tapasztalatuk a diétás részlegen.

  7. Clen és izomvesztés. Attól, hogy CSAK clent végeztem, kevés izom- és erővesztést tapasztaltam. hogy ötletet adjak neked (és ne feledd, hogy ekkor a kaliforniai ékszerek 1800-nál olyan érzéseket keltenek, mintha éheznék, haha), egy 10 ismétlésből álló, 25 kg-os dumbell fürtök mindegyik karját végeztem 7 ismétléssel 24 kg-nál. Tehát van különbség, de nem sok. Amint leállok a vágásról, visszatér az erő és a méret. (esetleg a szénhidrátbevitel növekedésétől?)

  8. Clen és asztma. Egyszerűen fogalmazva, ha nem dohányzik, akkor nem fog asztmát kapni. Csak a dohányzás képes ennyire bosszantani a tüdejét, még ha almás is, ha asztmája van. Ezt azért tudom, mert asztmám van, és szoktam dohányozni (leszoktam egy vásárról, és szerettem az életet)

  9. Clen és gyom. Most már tudom, hogy arra gondolsz, hogy “mit csinálna ez a lol?” de az emberek különösen a hosszú kocogásokhoz teszik. Kipróbáltam (nem a kocogáshoz, csak szórakozáshoz), és nem szoktam újra. Nem szórakoztató. Úgy érzi, hogy a szíve ki fog ugrani a mellkasából. Nem csak ezt, de a szívedre nehezedő terhelés NEM éri meg a kockázatot. Lehet, hogy egy életen át kibaszja önmagát. Nem javaslom ezt, azonban segített a zsírvesztésben, de nem annyira, hogy megérje. Nem tudom, hogy pontosan, talán hogyan befolyásolja a cukrot a testedben? Mindazonáltal,

  10. ivás közben Clen. Egyszerűen fogalmazva: NEM. ez azért van, mert ez megnöveli a pulzusodat, és dehidratál (Clen ezt már megteszi), és nem is beszélve arról, hogy zsírokat próbálsz lazítani. Ez az a pont, amikor Clen-nél tartunk.

  11. Adagolások. Itt van, ahol trükkös lesz, mivel sok esetben testfüggő. Számomra, miután először követtem ezeket az adagokat, nem volt mellékhatásom, csak egy kis pulzusszám-emelkedés röviddel az adagolás után, és egy csomó zsírt vesztettem. súly szerint 16 kg-ot (35,274 font) mentem le. 80mg vagy annál nagyobb adagokat szeretne felosztani a nap folyamán. 80 mg-on megcsináltam az első adagomat (mint az összes többi alacsonyabb adagot korábban) úgy, hogy reggel 40 óra körül vettem be 40 mg-ot, ebéd után a másik 40 mg-ot 12 és 14 óra körül. A második adag egy órával edzés előtt is bevehető a jobb pumpa érdekében, de nem tenném meg 17 óra után, mivel akkor azt tapasztaltam, hogy éjszakai izzadságot kaptam, és nehezebben aludtam el.

  Cal bevitel ED (minden nap): 1800-2000 (szénhidrátot tartalmaz). A
  80 mg-os adagok 2 adagra osztva (fél 8-kor, másik fele 12-től 14-ig).
  Intervallum edzés hetente 2-3 alkalommal 20 percig. de én ezt elernyedtem.
  súlyok a hét 6 napján – hétfőn – vasárnap ültek pihenőnapként és csalás-étkezésként. (az étkezés nem csalónap),

  tehát 3 ciklus van az egész ciklusban, úgymond. összesen 6 hét, 3 kéthetes ciklusra osztva.

  1. ciklus:
  20mg – 1. nap
  20mg
  40mg
  40mg
  60mg
  60mg
  80mg
  80mg
  80mg
  60mg
  40mg
  20mg – az első ciklus vége (2 hét)
  ———————– ———-
  2 hét szabadság
  ——————————–
  20mg – 1. nap
  20mg
  40mg
  40mg
  60mg
  80mg
  100mg
  100mg
  80mg
  60mg
  40mg
  20mg második ciklus vége (2 hét)
  ———————————
  2 hét szabadság
  – ——————————-
  20mg -nap 1
  40mg
  60mg
  80mg
  100mg
  120mg
  120mg
  120mg
  100mg
  80mg
  60mg
  40mg
  —- —————–
  kész

 • Segítségre van szükségem. Egy női barátomat érdekli a Clenbuterollal való zsírégetést. Mindig azt hittem, hogy Clen. szteroid volt, de azt állítja, hogy nem az. Kinek van igaza? Legális Clenbuterol online vásárlás? Használata biztonságos? Hatékony?

  • Nem szteroid. az biztos hogy Hatékony.
   Nem javasolnám, hogy „alkalmi fogyókúrázóként” használja.

 • Próbálok néhány információt szerezni a T3-ról, hozzáadni egy versenykészítő ciklushoz, vagy egyszerűen felaprózni ~ 5% testzsirig. Kíváncsi vagyok az adagolásra, és vajon szükség van-e titrálásra felfelé és lefelé is? A T3 éves és a Clen jól működnek együtt. Vettem valamit, amelynek keveréke a T3 25mcg , a Clen 40mcg és a Yohimbine 5mg , de nem vagyok biztos benne, hogyan kell használni és mik az előirások körülöttük.

  • Kezdje nagyon alacsonyan, mert a yohimbin sokat ad. Nagyszerű kombináció a zsírégetéshez

  • Clen sokkal valószínűbb, hogy sok szorongást kínál. és igen, ajánlott a T3 fel és le titrálása. Felfelé, mert nem tudod, hogyan reagál a tested nagy dózisokra, le, mert a T3 termelésed elnyomott és kivonuláson esne át.

  • Javaslom: napi 1 tabletta (vagy egy ml, a beadástól függően) naponta körülbelül egy-két hétig (attól függően, hogy hogyan érzi magát).
   Ezután legfeljebb napi 2 tabletta vagy ml további egy-két hétig.
   Növelje ismét napi 3 tablettára vagy ml-re további egy-két hétig.
   6-8 hetes ciklus után, és soha nem haladja meg a 3 tablettánál / ml-nél többet, használja ugyanazt a módszert a leszálláshoz.

 • egyáltalán nem érzek éhséget .. tudom, hogy ennem kell valamit, amikor a gyomrom morogni kezd .. csak 2 napja telt el … meglátjuk, mi lesz.

  szorítás a mellkasomban, ami jön-megy .. de én dohányos vagyok …. szájszárazság … több energia

  • A napi adag ami nálam 60 mcg – bevétele után körülbelül 1 órával. Szájszárazság, fejfájás, szédülés, időnként szorongás tőr rám

 • Viszketés Clenbuterol szedése közben

  Rendben srácok abban a reményben, hogy valaki tud segíteni. Most kezdtem el egy reggeli éhgyomri kardiót, amint izzadni kezdek, őrülten viszketni kezdek az egész testemen. A fájó pontig és abba kell hagynom. Hisztamin elleni védekezésre van szükség ha ez segít valamilyen természetes gyógymódban

  • Milyen adagot és ciklust csinálsz rajta ??

   számos dolog lehet ….

   -meleg kiütés !! mivel akkor kezdődik, amikor izzadni kezd –
   – gagyi clen
   – adagolás

   Ez általában a hamis gyógyszerektől van, ezért nem lennék meglepve
   Az antihisztaminoknak meg kell tisztítania tőle …..

 • Elképesztő volt. Remekül éreztem magam a clenemen.

  Reggeli elfogyasztása előtt vegye be először. Meg kell fékeznie a koffeinbevitelt, ha nem akarja remegősnek érezni magát. Csodálatosnak éreztem magam, volt energiám eljutni az edzőterembe, de belső motivációval és tudással kell rendelkezned a helyes étkezésről. Nem tartalmaz olyan hatóanyagot, amely serkenti az étvágyát. Feladtam a drága kávékat és tejszíneseket, junk foodokat és természetesebb teljes ételeket ettem. Az energiámat jóra és nem gonoszra használtam … ezért rendszeres látógatoja lettem az edzőtermnek, és legyőztem a szorongásomat a menés miatt. Szeretned kell, tudnod kell, hogyan szerezheted be, és a jó gyakorlatokat még mindig be kell játszanod – ez elvisz oda, ahová szeretnél menni. Sajnos körülbelül három hónap után nem működött nálam. 130-ról 114 re mentem, és jelenleg 117 kilót nyomok vagyok, de olyan sérüléstől szenvedek, amely megakadályozta a testmozgást és némi depressziót okoz. Remélem, hogy szeptemberben újraindulok, és visszatérek oda, ahová szeretnék menni – a célom 95!!!

 • Június 14-én kezdtem el szedni ezt a diétás tablettát, és eddig 8 kilót fogytam. Segít az étvágyszabályozásban és energiát ad, de a legjobb eredmény érdekében továbbra is edzenie kell. Különbséget tudok tenni azzal szemben, amikor heti 4-5 napot dolgoztam vs heti 2 napot. Azt hiszem, a legnagyobb dolog, amit legjobban élvezek ebben a tablettában, hogy elveszi azt a 14 órás édes / sós késztetést, amelyet naponta kapok a munkahelyemen. nincs többé sürgetés. szájszárazságot okoz, ami szerintem segített abban, hogy a napi ajánlott víz mennyiségből többet nyerjek, mivel korábban nem ittam elég vizet. ezen kívül mindenképpen ajánlom. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű módja annak, hogy segítsen elindulni egy fogyókúrában, és azért imádkozom, hogy ez segítsen abban, hogy teljes egészében átképezzem magam

 • Van olyan zsírégető tabletta / kiegészítő, amely valóban működik? Mindig nagyon szkeptikus vagyok az efféle dolgokkal kapcsolatban, és szívesen meghallgatnám a velük kapcsolatos tapasztalatait.
  Igyekszem a nagyon makacs zsírokat elégetni, amelyek velem tartanak. Próbálok futni, amilyen gyakran csak tudok, és tisztán eszem, de ez az elhúzódó hasi zsírlemez nem hagyja abba. Magam sem vagyok kövér, egyfajta sovány zsírom van, és karcsúsítani akarok. Igazán kísértésbe esem, hogy a Clenbuterol zsírégető táplálékkiegészítőihez forduljak, de ezek meglehetősen drágák, és nagyon tudnom kell, hogy bármelyikük valóban hatással lesz-e, mielőtt jó pár ezer forintot rájuk. Mit tudtok srácok / mit hallottatok / mi volt a tapasztalatod a zsírégető kiegészítőkről?

 • Hé srácok,

  tudom, hogy széles körben elfogadott, hogy a clenbuterol egy hatékony kortizol-blokkoló, de gondjaim vannak azzal, hogy információt találjak arról, hogy pontosan hogyan teljesíti ezt fiziológiailag. Nem vagyok előzetes, vagy bármi más, nyilvánvaló lehet annak, aki valamilyen szakértelemmel rendelkezik ott.

  Megpróbálom meghatározni, hogy a clenbuterol kortizol blokkoló hatása ugyanaz a 2 hetes szabályozás hatálya alá tartozik – e, amely a termogén / zsírvesztés tulajdonságainak van kitéve. Vagyis a clen- t kortizol-blokkolóként szeretnék futtatni egy peptid híd ciklus alatt, nem törődve a zsírvesztéssel, mondjuk napi 60 mcg szünetek nélkül. Van valami megjegyzés?

 • Elég alacsony kalóriákon vagyok, nagyjából napi 1800-2000. A fehérje magas, a szénhidrát mérsékelt és a zsír alacsony. Aggódom, hogy az anyagcserém azonnal lelassult.

  Meg akarom tolni azt az utolsó kilókat, amely olyan makacs. 😂😂😂

  Vajon a clen és a T3 segít túljutni ezen az anyagcsere-fennsíkon?

  Megköszönnöm mindenkinek a válaszát.

  • a t3 természetesen elősegíti az anyagcserét, szabályozza a pajzsmirigy kibocsátását

 • Az edzőm azt akarja, hogy fogyókúrás tablettát szedjek
  Oké, egy kis háttér vagyok, 24 éves vagyok, mindig is aktív ember voltam, de az elmúlt évben, amint elkezdtem antidepresszánsokat szedni, a mérleg gyorsan felmászott, kb. Egy év alatt 30 kiló!
  A belső combomon, a karjaim és a térdem hátulján striák vannak. Heti 5 napon edzek erősítő edzéseket, valamint heti 3x kardiót. Foglalkoztam egy edzővel, aki makrókat és képzési programot ad számomra. Már 9 hete csinálom, és a mérleg még 10 fontot emelkedett! Most már tudom, hogy a legtöbben azt fogják mondani, hogy izom, de engem már túlsúlyosnak tartanak, fogynom kellene. Szóval elmentem egy dr-hez csak azért, hogy megbizonyosodjak róla, hogy minden megfelelően működik. Laborba küldött hogy vért vegyenek, eredmények még nem tértek vissza.

  Az edzőteremben ahova járok javasolta nekem a személyi edzőm a Klenbuterol nevezetű zsír égető tablettát, azt mondta, hogy az garantáltan használni fog, de én nem szeretem a diétás tablettákat, nem hiszem, hogy működnek. Ha abbahagyjuk a szedést, akkor azt hiszem, visszajön a leadott súly, és engem valahogyan ez elriaszt.

  Ez normális dolog? Hogy egy edző ezt a szert javasolja? Lehet, hogy tévedek, de aki szedte ezt, mi a gondolata?

  • Minden amire szükséged van, az az hogy kalóriadeficitben kell enni. Igen, a vényköteles gyógyszerek segítenek kontrollálni az étvágyat és több energiát adni, mozgásra ösztönözni.

  • A fogyókúrás tabletták működhetnek, ha megérted, hogy nem csettintésre működnek. Ha miután abbahagytad a szedését, továbbra is egészséges szokásaid vannak és edzeni fogsz, nem szabadna visszahízni a súlyt, de ha zsiros kajákat, korlátlan mennyiségben eszel, vagy amit csak akarsz/megkívánsz, és nem sportolsz, akkor bizony hízni fogsz.

 • Helló, azok számára, akik a clenbuterol futtatását választják a 2 napos, 2 napos szabadnapos módszerrel, ez a ciklus teljes időtartama alatt történik? Vagy szükség lesz egy 2 hetes szabadságra?

  A szabadnapokon használnak-e az emberek egy cserét, például egy Eca-verem vagy hasonló? Vagy csak teljesen szabadok legyenek ezek a napok?

 • Hé srácok,

  érdekelne a ti véleményetek is, de igy is már annyit tanultam ettől a közösségtől és ez eddig fantasztikus volt.

  180 cm vagyok és 108,86. Az edzésprogramom:
  hétfő: váll és hát
  kedd: szabadnap / felzárkózási nap
  szerda: karok
  csütörtök: lábak
  péntek: mellkas
  szombat: karok
  vasárnap: lábak

  A fő célom a testzsírom drasztikus csökkentése és az izomtömeg növelése másodlagos célom.

  Jelenleg a
  ciklusom a következő lesz: 1-6. Hét: heti tesztlövés e 500mg és 50mg dbol napi
  7-12 hét: heti tesztlövés e 500mg teszt
  13,14 hét: csak diéta és testmozgás
  Ezután elkezdem a PCT-t, amely 250 mg-os clomid és 60 mg-os nolvadex lesz a PCT első napján, 100 mg-os clomid és 40 mg nolvadex 40 naponta a következő 10 napban, 50 mg-os clomid és 20 mg nolvadex a PCT utolsó tíz napjában.

  Ami az étrendet illeti, az a célom, hogy a testtömegemet napi gramm fehérjében érjem el, tehát napi 240 g fehérjét főleg tojáson, csirkén, halon és fehérjeturmixokon keresztül. Megpróbálom alacsony szinten tartani a szénhidrátot is, de nem tervezem a szénhidrátok aktív számlálását.

  A pajzsmirigy t3 és a klenbuterol használatát fontolgattam a ciklusomban, de néhány ember nem tanácsolta.

  Módosítanátok az edzésprogramomat, a ciklusomat vagy az étrendemet? Minden tanács nak nagyon örülök. A fő célom a zsírvesztés is, mert ez az első ciklusom. Úgy gondolom, hogy a második cikluson összpontosíthatok az ömlesztésre és az izmokra. Lát valamilyen értéket a pajzsmirigy t3 és / vagy klenbuterol hozzáadásáról a ciklusomra?

  Ez úton is köszönöm srácok, minden tanácsot vagy véleményt nagyra értékelnek.

 • Használt valaki Clenbuterolt a mellékhatások tapasztalata nélkül? Még mindig fogyott?
  Jelenleg az első ciklusom harmadik napján, az 1. napon 20 mikrogramm volt, a 2. napon 40 mikrogramm volt, ma pedig 80 mikrogramm volt, és nem tapasztaltam remegést vagy izzadást. Van még valakinek hasonló tapasztalata?

  • Nem kapok túl sok mellékhatást Clen-től. 80mcg / nap tartom az enyémet, és reggel és egyet délután veszek. Utálom éjszakánként bevenni a b / c-t, ami miatt az alvás túl rossz.

   A Clen csak kis mértékben segít a fogyásban. Ez nem varázslat. Kicsit növeli az anyagcserét, de kalóriahiány nélkül nem fog veszíteni.

  • Ha nincs mellékhatása (ideges, remegő, izzadt), akkor nem adagol elég magasan ahhoz, hogy hatékony legyen, vagy nem eredeti a clen

 • Éppen egy vágási ciklusba megyek, és fontolóra vettem a clen használatát. Korábban már olvastam róla, de mégsoha nem húztam meg a ravaszt. ECA veremen voltam →

  ■ Kiegészítés aki nem tudná: Az ECA verem olyan gyógyszerkombináció, amelyet súlycsökkentésben és stimulánsként használnak. Az ECA az efedrin, a koffein és az aszpirin inicializmusa, változataival, beleértve az EC-köteget, amely eltávolítja az aszpirint azok számára, akik nem tolerálják.■

  ← és az nekem nagyon jól sikerült. Bár a célom a súlycsökkentés és nem annyira az izmok megtartása volt.

  Most, hogy a nyereség növelésére összpontosítottam, arra gondoltam, hogy a clen előnyös lenne. Újra és újra elolvastam, hogy az első ciklus szinte varázslatos, de nem akarok beleugrani a képességeim ismerete nélkül. Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy tökéletes a munkát végezzek az első ciklus hatásának maximalizálása érdekében. Ezért döntöttem úgy, hogy tiszta utat választok, amíg úgy érzem, jobban meg nem értem képességeimet.

  Ugyanez vonatkozik ac lenre is? Ha most veszem, akkor később nem lesz ugyanaz a hatása, ha újra felhasználás mellett döntök? Várnom kell a clen használatával, amíg készen állok az első tesztciklusomra, és használjam, ha a tesztciklusom ki van kapcsolva?

  • A Clen nem varázslat. Ha még nem vagy sovány, és hámozni akarsz, még csak nem is foglalkoznék vele. Csak a mellékhatásokat fogja észre venni. Gyors pulzus és alvászavar, amikor egyszer használtam.

 • Minden, amit érdemes tudni a Clenbuterol fogyasztószerről

  Az interneten számos weboldal, webáruház foglalkozik a cikkünk témájával, mégpedig e termékkel, a generikus Spiropent gyógyszerrel. Rengeteg hasznos cikk található róla, hogy hogyan és miként lehet használni a sportoláshoz, fogyáshoz és testépítéshez. De, amikor a teljesítmény fokozók és zsírégető készítmények között válogatunk, megvásárlásánál az alábbi kérdésekre keresünk választ:

  • Hogyan működik?
  • Valóban hatásos?
  • Mennyi fogyás várható?
  • Vannak káros mellékhatásai?
  • Hogyan kell használni?

  Most mindegyik kérdésre megpróbáljuk a legkielégítőbb választ adni.  De kezdjük is az elején.

  Mi az a Clenbuterol?

  Egy vegyület, ami a béta2-agonistáknak nevezett gyógyszercsoportba tartozik. Az ebbe a kategóriába tartozó gyógyszerek a hörgő izmok tágulását okozzák. Amellett, hogy az asztma kezelésére használják, a szer népszerűvé vált a sportolók, testépítők, és a fogyni vágyók köreiben termogenikus és antikatabolikus hatásaik miatt. Ennek oka az izomnövekedésre és a zsír csökkentésre gyakorolt hatása.

  Az első dolog, amit tudni kell róla, hogy nem szteroid. Ez egy termogén termék, amely segít azoknak az embereknek, akik a testhőmérsékletüket megemelve kívánják csökkenteni a testtömegüket, ezzel gyorsítva a zsírlerakódások lebontását, valamint a testzsír eltávolítását az anyagcserén keresztül.

  A test hőmérsékletének növelésével javul a zsírégetési képesség is. Köztudott a testhőmérséklet emelésének legjobb módja az aktív testmozgás, de a fogyasztószer hozzájárul ahhoz, hogy segítsen a testnek „magasabb testhőmérsékletet elérni” azáltal, hogy hőmérséklete megemelkedik még azokban az időszakokban, amikor nem edz. Ezen hatása által felgyorsítja a fogyást. A testzsír gyakorlatilag az emberi testben felszabadult kalóriák és a test által a mozgás megtartása érdekében elfogyasztott kalóriák közötti különbség következménye.

  Az ember elhízott lesz, ha az étkezés során bevitt kalóriák mennyisége messze meghaladja az elégetett kalóriák mennyiségét, a test azt zsírrá alakítja, majd lerakódik. Ha rendszeres testmozgást és kiegyensúlyozott táplálkozást alkalmaz a súlycsökkentési tervében, akkor észreveheti, hogy a zsírlerakódások gyorsabban alakulnak át sovány izmokká, ami viszont hatékonyabb anyagcserét eredményez.

  Mivel a sovány izomtömeg veszi át a felesleges zsírszövet helyét, az anyagcseréje felgyorsul nem csak a fokozott szénhidrát igény miatt, hanem azért is, mert az izmoknak több kalóriára van szükségük, mint zsírsejtekre a megfelelő működéshez. Minél több izomtömeg van, annál gyorsabb az anyagcsere és annál hatékonyabb működik a súlycsökkentés.

  Ugye most felmerült, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen? Tényleg ilyen hatásos lenne egy „asztma kezelésére” szánt készítmény? Akkor most ássuk mélyebbre magunkat a témában!

  Igen valóban hatásos. A testépítők általános véleménye általában ugyanaz, hogy az olcsó Genesis Clenbuterol megdöbbentő módon megváltoztathatja a test felépítését az együttható izmokban, a zsírban és a vízben.

  Ezért is találkozunk sokszor az interneten olyan fényképekkel, ahol az emberek közzéteszik eredményeiket a használatának eredményeként a fénykép előtt és után, amely egyértelműen azt mutatja, hogy egy viszonylag rövid idő alatt az emberi test jelentős mértékben átalakul, mivel ezeknek a képeknek a gyakori előfordulása valódi, és az eredmények feltűnőek. Mára már ezért emelkedik drasztikusan az online Clenbuterol rendelés száma a világban, hiszen valóban hatásos a gyógyszer.

  Manapság már nagyon sok kutatást végeztek erről a témáról, hogy valóban eredményes a használata. Az egyik ilyen kutatásban elhízott férfiakat kértek fel szigorú diéta betartására, korlátozott kalória bevitellel és alacsony zsírtartalommal. Az elhízott férfiakat két csoportra osztották, az egyik ilyen csoport Spiropent gyógyszert szedett, a másik nem.

  A 10 hetes időintervallum alatt a szedő csoport átlagosan 12 kg zsír feleslegtől szabadult meg. A szigorú diéta mellett működő csoport mindössze 6-7 kg feleslegtől. Első pillantásra az eredmények közötti különbség nem tűnik túl nagynak, de az eredmények kiértékelésével bebizonyosodott, hogy a diétát betartó csoportban a férfiak 5,2 kg zsírt és 3,5 kg izmot veszítettek.

  A szert szedő csoport 1,5 kg izomtömeget szedtek fel amellett, hogy 12 kg zsírtól szabadultak meg. Ennél a kutatásnál fontos megjegyezni, hogy egyik csoport sem járt edzőterembe, nem sportoltak. Egyszóval nem végeztek aktív fizikai tevékenységet. 

  Hogyan működik?

  Mielőtt Genesis Clenbuterol eladó hirdetéseket kezdene meg eszeveszett módon böngészni az interneten, és elkezdené használni izomépítéshez vagy zsírégetéshez, először is meg kell érteni annak működését és hatásmechanizmusát és figyelmesen át kell olvasni a használatát, adagolását és mellékhatásait.

  • A tabletták a test szimpatomimetikus idegrendszerével együttműködve működnek a béta 2 receptor stimulálásával. A béta-2 receptor viszont még inkább hatékonyan köti a mitokondriumokat (az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske.) Az oxigén felhasználása, ezáltal sokkal jobb légzést, megnövekedett anyagcsere-sebességet eredményez és nyitottabb légutakhoz vezet.
  • Másik funkciója az agy mellékvese által termelt katabolikus hormonok (Ezek a peptid hormonok, a hidrokortizon és az adrenalin) termelésének és kiválasztásának fokozása. Ezeknek a hormonoknak különböző típusú funkcióik és céljaik vannak. (energiát felszabadító anyagcsere-folyamatok). Ez minden olyan anyagcsere folyamatot magába foglal, ami lebontó jellegű, ami során a szervezet fehérjékből aminosavakat, glikogénből pedig glükózmolekulákat állít elő, azért, hogy energiát biztosítson.
  • Azért is hasznos a fogyásban mert elősegíti a szervezetet zsírégetésben. Ezt termogenezisnek hívják – ami egy olyan folyamat, amelynek során az anyagcserét, és az ehhez kapcsolódó folyamatok a zsírszövetek fokozott felhasználására készteti. És mivel a test az anyagcserét a normál fölé emeli, ezáltal felszabadít hőt vagy energiát. Ez viszont a vérnyomás emelkedésének, a szívverés fokozódásának a szívizom serkentésével és a testhőmérséklet emelkedésével jár, amely végül kalóriát éget. A szer növeli a fehérjék és zsírok elégetésének sebességét a testben, ami a zsírszövet csökkenését eredményezi (alapvetően a zsír lebomlása). Ez viszont formásabb és szálkásabb testalkatot mutat a súlycsökkenés révén.
  • Megfordítja az inzulin hatását (alapvetően ellenzi az inzulin hatását), ezáltal olyan glikogént szabadít fel, amely glükóz formájában kerül vissza a vérbe, fokozatosan elérve azt a stádiumot, amikor a glikogén további tárolása vagy felhasználása egyáltalán nem lehetséges. Ezzel lehetővé teszi a nehezebb ételek fogyasztását is anélkül, hogy zavarná a testzsírok növekedését. Növeli a fizikai erőt és az edzések végrehajtásának képességét.

  Na jó ez így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnhet, ezért megpróbálom az átlag olvasóinknak (kezdő sportolóknak, és fogyni vágyóknak) egy kicsit le egyszerűsíteni a dolgot. Arra vonatkozólag, hogy hogyan működik és milyen hatás várható el a használata idején.

  Eltekintve attól a ténytől, hogy a készítmény elősegíti a zsírégetést, számos más oka is van annak, hogy sok sportoló és fogyni vágyók a Genesis Clenbuterol rendelése mellett teszi le voksát és azt használja. Néhányat az alábbiakban felsoroljunk.

  • Termogén hatással van a testre. Segít 0,5-1.5 fokkal megemelni a testhőmérsékletet. A termogén hatása pedig elősegíti a lipolízist (zsírbontást), egy olyan folyamatot, amelynek során a test zsírokat használ fel a fő energiaforrásként. Ez tulajdonképpen az egyik fő előnye.  Test belső hőmérsékletét emelve növeli a kalória (energia) felhasználását. Úgy gondolják, hogy az 1 ° C-os növekedés 5% -kal növeli az elégetett kalóriák mennyiségét.
  • Több oxigén. Az olcsó Spiropent használata eredetileg asztmás betegek kezelésére ment végbe, mivel képes fokozni az oxigén ellátást a testben. Ez a tevékenység nemcsak az asztmás betegek javát szolgálja. Még akkor is, ha nincs asztmája, számos előnye származhat a fokozott oxigén túlcsordulásból. A testen belüli nagyobb oxigénáramlás több energiát és kitartást jelent. Ami természetesen nagyon hasznos lehet a fizikai/súlyzós edzéshez.
  • Megnövekedett anyagcsere. Növeli a szervezet anyagcseréjét. Amikor ez megtörténik, több kalóriát éget el azáltal, hogy stimulálja a zsírsejteket, amelyek a zsír lebontását okozzák.
  • Megnövekedett erő. Mint korábban már említettük, elősegíti az oxigén szállítását a testben. Ez növeli a test teljesítményét, erejét és kitartását. A legtöbb e szert használó, állítólag óriási növekedést tapasztalt az erő és a teljesítményében már az első használat során.
  • Motiváló hatások. A szer stimulánsként is működik, és sok szempontból hasonló funkcióval rendelkezik, mint az efedrin, ami elvonja étvágyát, ugyanakkor elégeti a zsírt és növeli az anyagcserét is. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb a fogyás és könnyebb az étrend betartása. Egyesek szerint az előnyök miatt ez biztonságos. Ennek a stimuláló tulajdonságoknak köszönhetően több energiát és erőt szerezhet. Ugyan ez nem ide tartozik, de az efedrin és a Clen összehasonlításakor határozottan kijelenthető, hogy a generikus Spiropent nyolc órás időintervallumon belül aktív, és a magas zsírégető hatás jellemzi, amely több órán keresztül képes fennmaradni, míg az efedrinnek csak 3-6 óra az aktív hatóideje és már nem is kapható.
  • Építi az izmokat, miközben lebontja a zsírt. A tanulmányok és Clenbuterol tapasztalatok szerint a terméket használó személyeknek izomtömeg növekedésének felgyorsítását teszi lehetővé. Természetesen, mint más hasonló hatású gyógyszerek, e gyógyszer lehetővé teszi az izomtömeg ésszerű megteremtését, az irreális elvárásokon kívül. Emellett segíti a felhalmozódott zsírszövetek gyors elégetését. Általánosságban egy „ciklus” alatt akár 15%-kal lehet csökkenteni a testzsírt.
  • Étvágycsökkentés. A tanulmányok és a tapasztalatok azt is kimutatták, hogy a termék aktiválja a béta-2-adrenerg rendszert, amely nagyon érzékeny és befolyásolja a teljes táplálkozási viselkedést. A test ezen tevékenységeinek kombinációja csökkenti az étvágyat, és nem fogja éhesnek érezni magát egész nap. Ez előnyös azok számára, akik le akarnak fogyni, vagy épp a szálkásítás a cél.

  Összegezve a zsírégetést segítő hatása nem vélemény vagy hit kérdése, hanem tény. Mint minden jobb zsírégetőnél más és más egyéb hatása/mellékhatása is van! Azonban megoszlanak a Clenbuterol vélemények az adagolásról és a hatásosságról.

  Adagolása

  A hatékony eredményei a megfelelő adagolásától függenek. Ezért bemutatnánk a használatához többféle meghatározott taktikát és stratégiát. Általában három különböző adagolás vagy ciklusminta ajánlott a haladóknak. De ide tartozik a kezdő adagolás is, amik olyan személyek részére ajánlott, akik még nem használtak efféle szereket az edzéshez vagy a fogyáshoz.

  A termék dózisai mcg-ben, vagyis mikrogrammban vannak megadva, nem pedig milligrammban, mint más fogyókúrás készítmények esetében, tehát a termékből ezred mennyiség is elegendő a megfelelő hatásfok eléréséhez.

  Kezdőknek: A kezdeti ajánlott adag 20 mcg naponta, amelyet lassú 7 napos növekedés követ 20 mcg -al, maximálisan 80 mcg-ig (nőknél) és 100 mcg-ig férfiaknál. Ezután a következő az adagolását napi 20 mcg-al kell csökkenteni a kezdeti 20 mcg-ra. Az első alkalommal történő ciklus esetén ajánlatos lassan növelni az adagot, és abba kell hagyni, ha kellemetlenné válik a mellékhatások miatt. A napi adagot reggel kell bevenni, vagy étkezésre elosztva, 30 perccel az edzés előtt.

  • Forgatásos adagolás: Ez a technika azt jelenti, hogy kb. 20 mcg-el kezdjük az adagolást, majd folyamatosan emeljük a dózist, amíg kéthetes időtartamon belül el nem éri a 160 mcg maximális adagot. A két hét után abba kell hagyni a tabletta szedését kb. ugyanennyi időre. Ha letelt a pihenő idő újra megismételni az adagolási folyamatot további két héten keresztül és így tovább.
  • Folyamatos felhasználás: Ebben a módszerben napi 20–40 mcg -ot kell bevenni kb. két-három héten keresztül. Az első két vagy három hét után növelni az adagot 20–40 mcg – al, további két-három héten keresztül. Ez a ciklus addig folytatható, amíg el nem éri a kitűzött eredményeket.

  Az több hetest ciklust érdemes együtt csinálni a Yohimbe-vel (ami stimuláló szerként fokozhatja a zsír anyagcserét. Ez az alkaloid (Yohimbe) blokkol egy adott receptort, amely növeli a szimpatikus idegrendszer kibocsátását, így több adrenalint kap, és ezáltal fokozza az anyagcserét. Emiatt a Clenbuterol továbbra is hatásos marad.

  • Általános felhasználás: A napi adag 40mcg/nap-al indul, 3 naponként emelve 20mcgramm/nap, egészen addig amíg el nem éri a 100mcg/nap. Ezt követően csökkenteni 20mcg-al/nap, folyamatosan 40mcg/napig.  Összefoglalva ez 3 hét kúra és azután minimum 3 hét szünet (3 naponként emelve a dózist). Hogy jobban érthető legyen 40/40/40/60/60/60/80/80/80/100/100/100/80/80/80/60/60/60/40/40/40.

  Leszögezhetjük, hogy mind a négyféle ciklus minta nagyon jól fog működni, de valószínűleg külön-külön ki kell kipróbálnia mindegyiket, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek, a szintjétől vagy tapasztalatától függetlenül. Érdemes megemlíteni még egyszer, hogy a kezdőknek a legalacsonyabb dózissal kell indítaniuk, és lassabban kell haladniuk. Így a Clenbuterol tapasztalatok nem a rossz irányba fognak eltolódni Önnél.

  Jó tanácsok, amiket ajánlott megfogadni

  A 3 hetes pihenő kúra azért is javasolt, mivel a béta-2 receptort tovább nem képes eredményesen stimulálni (pontosabban a noradrenalin leszabályozó visszacsatolás mechanizmusa megakadályozza a további noradrenalin termelést). Egyszerűen mondva, az anabolikus / antikatabolikus hatása körülbelül 3 hetes alkalmazás után erősen romlik. Utána szinte semmit nem csinál, így az olcsó Genesis Clenbuterol megrendelés második ciklusa gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz.

  Elveszíti termogén tulajdonságait a több hetes folyamatos bevitel után, és a testhőmérséklet ekkor vissza csökken a normális értékre. Ezért is kell figyelembe venni, hogy a használatának leghatékonyabb időtartama 3 hét, aminek legalább kéthetes szünetnek kell követnie, és legfeljebb 12 héten keresztül használható.

  Ha túl sok adagot fog bevenni (egyesek nem tudnak ellenállni a 120 mg-os adagoknak), gyomorproblémák, ingerültség, fejfájás, remegés, émelygés és hányás tünetek jelentkezhetnek. Lassan és fokozatosan kell kezdeni a termékkel, és ne lépjen túl olyan adagot, amelyet nem tolerál.

  A mindennapi életet szem előtt tartva, észszerűen kell megterveznie az adagok bevételének időpontját. A Spiropent használata esetén a reggeli időpont a legalkalmasabb (ugyan nem okozhat álmatlanságot, azonban a gyógyszer hatékonysága reggel sokkal erősebb). Szétosztását két részre kell osztani, növekvő adaggal: a reggeli és a kora délutáni étkezés után. Próbáljon meg hagyni legalább 4 órát, ideális esetben még többet az utolsó adag bevétele után, amikor aludni szándékozik, mert legszembetűnőbb mellékhatása az alvási problémák.

  A generikus Spiropent mellékhatásai

  A hörgőtágító gyógyszerek osztályába tartozik, ami megtisztítja a légutakat, így sokkal könnyebbé teszi a légzést, a fokozott vérátvitelt és a magas anyagcsere-sebességet. Noha lehet, hogy túlpörgeti a testet, és a fentebb felsorolt problémák sokaságához vezethet. A szélsőséges túladagolás komolyabb szívproblémákat is eredményezhetnek, ezért elengedhetetlen, hogy a használatakor tartsuk be a megfelelő adagokat.

  Meg kell azt is említeni, hogy nem anabolikus szteroid, nem okoz vagy nem mutat ki az anabolikus szteroidok használatával járó ismert mellékhatásokat. Ehelyett olyan mellékhatásokat tapasztalhat, amelyek általánosak az stimuláns osztályba tartozó összes gyógyszerre és vegyületre. Ez azt jelenti, hogy számos mellékhatás különböző mértékben hasonló a koffeinhez (kávé), taurinhoz (energiaital), efedrinhez és más stimulánsokhoz. Mellékhatásai közé tartoznak azok a mellékhatások, amelyek némileg egyediek, és amelyek más stimulánsokkal nem tapasztalhatóak. A mellékhatások közül talán a legegyedibb az izomgörcsök. A mellékhatások csökkenthetők ketotifen (antihisztamin) és béta blokkolók (amik csökkentik a magas vérnyomást) alkalmazásával. A legtöbb esetben a mellékhatások elsősorban csak a ciklus kezdeti szakaszaiban fordul elő, és egy idő után enyhülnek, majd teljesen abbamaradnak miután megszokta a test a hatóanyagot.

  És akkor térjünk a lényegre, pontosabban arra milyen mellékhatások várhatóak a használatánál:

  • Fejfájás
  • Kézremegés
  • Izomgörcs
  • Álmatlanság, alvási rendellenesség
  • Idegesség, rossz közérzet
  • Fokozott izzadás
  • Hányás/Hányinger
  • Szorongás
  • Kiszáradás
  • Fokozott pulzusszám
  • Gyors légzés
  • Szívdobogás
  • Elektrolit egyensúlyhiány

  Magától értetődik, hogy bár ezeket a tüneteket nagyrészt enyhének tartják, ez nem jelenti azt, hogy bármilyen kellemes élményt jelentenének. Ha ezek a tünetek jelentkeznek (különösen a megnövekedett pulzusszám, légzési nehézségek, hányás és remegés esetén) hosszabb időn keresztül, ugyan zavaróak lesznek, de messze nem veszélyesek ez nem feltétlenül indokolja az orvosi ellátást.

  A Clenbuterol fajtái

  A gyártók a gyógyszert leggyakrabban tabletták formájában állítják elő, sokkal ritkábban szirup és injekciós ampullák formájában, amelyek 0,016 mg hatóanyagot tartalmaznak. A hazánkban a legbiztosabb eredeti termék a Spiropent, ami tabletta és szirup formájában is kapható hagyományos patikákban.

  A Genesis Clenbuterol esetén a külföldi gyártót részesítve előnyben, egy tabletta szintén 20 mcg hatóanyagot tartalmaz és egy doboz 100 szemet foglal magába. Ez a gyártó cég és terméke az online piacon a legközismertebb és legnépszerűbb.

  A statisztikák szerint sokan inkább tablettákat részesítik előnyben, mert egyszerűbben lehet bevenni, plusz könnyebben kiszámítható az adag. A tabletta felezési ideje körülbelül 48 óra. Ez azt jelenti, hogy bevette a terméket, körülbelül 2 napig van jelen a szervezetben. Megjegyezném, hogy ez a fő oka annak, hogy a kezdeti szakaszban az első 3-4 napban nem ajánlott túl sok adagot bevenni, mert túladagolás léphet fel.

  Az eladó Spiropent termékek beszerzése előtt mindenképpen vessen néhány pillantást fórum oldalunkra. Sok tapasztalat és vélemény olvasható a termékkel kapcsolatosan, amik nagyban segíthetik Önt.

  Back To Top
  >