skip to Main Content

Weboldalunkon e fogyással kapcsolatos kényes témakörben fogunk információt adni, ahol több ezer, a fogyókúrás módszerekkel kapcsolatos és a méltán híres Adipex Retard vélemények olvashatók.

Ezen felhasználók által írt beszámolók érintenek minden, a termékkel és a fogyókúrás tapasztalatokkal kapcsolatos témakört is, ami érdekes lehet azok számára, akik érdeklődnek a gyors de tartós fogyás iránt. Eredeti Adipex rendelés, vásárlás, hatás, mellékhatás, árak, hamisítványok, kúra időtartama – hossza, és egyéb pozitív vagy negatív tapasztalatok mind megtalálhatóak.

Fórumunk nem támogatja az illegális gyógyszer forgalmazását, így nálunk nem is rendelhető a termékből, illetve az ezzel kapcsolatos eladási célzattal kapcsolatos reklámokat, hirdetésként feladott Adipex eladó hirdetéseket is azonnal törlünk. Fórumunkon így kizárólag a felhasználók valós, érdekektől mentes beszámolói és véleményei olvashatóak letisztult formában.

A több ezer felhasználó által írt véleményeket, tapasztalatokat, beszámolókat lentebb találja meg!

Szóljon hozzá lentebb Ön is a kenyesvelemenyek.com oldalon és ossza meg a tapasztalatait velünk és a nagyközönséggel!

Ha felkeltettük érdeklődését, és azon gondolkodik, hogy Ön is ki szeretné próbálni e fogyókúrás készítményt, akkor e részletesebb cikk az Ön számára készült.

A lehető legátfogóbban ismertetjük Önnel ennek a kezelési módszernek a legfőbb előnyeiről, hátrányairól, a helyes adagolásának menetéről, valamint kezelés időtartamáról, mellékhatásairól, a legjobb hatás elérése érdekében. És a továbbiakban más fontos szempontokra is kitérünk majd, így lehet az árnyoldala miatt lebeszéljük.

Először is szeretnénk figyelmeztetni mindenkit a gyógyszer alkalmazási előírásban szereplő javaslatra. Mivel ezen fogyasztószer gyógyszer, és nem étrendkiegészítő, így nem minden túlsúlyos vagy fogyni vágyó ember számára alkalmas.

Adipex Retard hamisítványok

Fontos megemlíteni, hogy az óriási nagy keresletre és eredményességre való tekintettel sok hamisítvány is létezik belőle, amely kinézetében ugyanaz, mint az eredeti termék. Ezek a hamisítványok hatóanyag nélküli utánzatok jobb esetben, rosszabb esetben káros is lehet az egészségére. Emiatt elengedhetetlenül szükséges az Adipex Retard rendelése előtt a megfelelő információ beszerzése és a mérlegelés.

Ezt a kenyesvelemenyek.com weboldalunkon könnyedén megteheti, hiszen több ezer Adipex Retard vélemény és felhasználói tapasztalat olvasható a témakörben. Mielőtt a vásárlás mellett döntene, úgy kérem olvassa el cikkünket, ahol bemutatjuk az előnyös de hátrányos oldalát is a terméknek.

Amennyiben úgy dönt, hogy eladó Adipex Retard hirdetéseket fog böngészni az interneten, úgy előtte olvassa el a felhasználói véleményeket is, biztosan sokat fog segíteni a forgalmazó, eladó megítélésében is, ahol a beszámolók feketén fehéren leírják a negatív és pozitív tapasztalatokat is, így Önnek csak informálódnia szükséges a témakörben, hogy ne váljon átverés áldozatává, mint sok más felhasználó, aki nem olvasott utána kellőképpen.

Lássuk tehát az Adipex Retard véleményeket és felhasználói tapasztalatokat:
VÉLEMÉNYEK
 • Sziasztok…
  Szeretnék beszámolni nektek az én tapasztalataimról! 🧡

  Tisztességes figyelmeztetés, ez hosszú bejegyzés lesz, ezért csatold be magad, és köszönöm, hogy elolvastad.

  Folyamatosan küzdöttem, nemcsak a súlyommal, hanem azzal, hogy mit érzek magamban az elmúlt 4 évben. 5 évvel ezelőtt az orvosomnál tett rutinlátogatás alkalmával megkérdezte tőlem, hogy érdekelne-e hormonális fogamzásgátló tablettáim hosszú távú fogamzásgátló felváltása (injekciós). Az első hibám az volt, hogy semmilyen kutatást nem folytattam erről és vakon elfogadtam azt a tényt, hogy orvosom úgy gondolta, hogy ez jó döntés számomra.

  Másfél évig voltam rajta. Amikor elkezdtem 70 kilót nyomtam, és tetszett a kinézetem. Az első évben valószínűleg 10 kilót híztam. Nem nagy baj, a súlyom ingadozik, és mindig is kanyargós voltam a fenék és a comb környékén. A következő lövés(injekció) megszerzése után azonnal tudtam, hogy valami nincs rendben. Őrülten beteg voltam, fájdalmaim voltak, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy megöletem magam. Ja és három hónap alatt kb. 40 kilót híztam.

  Teljes szétcsuszásom volt volt. Teljesen vigasztalhatatlan voltam. Leszálltam a gyógyszerről, és elkezdtem mindent megtenni, hogy lefogyjak. Teljesen nyomorult voltam, és utáltam magam. Nem tudtam sírás nélkül a tükörbe nézni. Azt mondtam magamnak, hogy a súly a gyógyszeres kezelésből származik, és most, hogy lemondtam róla, természetesen fogyni fogok, de másfél év múlva pontosan ugyanolyan súlyú voltam.

  Elkezdtem olvasni mások tapasztalatait a gyógyszerrel kapcsolatban, és mindenki története pontosan megegyezett az enyémmel: rengeteg súlyt híztak a fogamzásgátló injekció beadása után, és bármit is csináltak, nem tudtak lefogyni.

  Kétségbeesett lettem, és visszamentem az orvoshoz, hogy gyors megoldást találjak. Az orvos a Phentermine-t adta nekem, hogy segítsen lefogyni, mert technikailag az “elhízott” kategóriába tartozom (jobban sírok.) 3 hónapig maradtam rajta, és rohadt közel 25 kilót fogyott. Kibaszottul jól működött, és eksztatikus voltam. Amíg az orvosom azt nem mondta, hogy túl sokat fogytam és levett róla, és pillanatok alatt visszahíztam a súly felét. ( MEGJEGYEZNÉM HOGY OLYAN ORSZÁGBAN ÉLEK AHOL LEGÁLISAN FEL LEHET ÍRATNI PHENTERMINE-T AZ ORVOSSAL)

  Ha még mindig itt vagy velem, akkor nagyon értékelem. Ezzel eljutok a jelenlegi időkhöz, és sajnálom a vaskos striákkal borított önmagamat. Aztán megtaláltam ezt az oldalt. itt számos webáruházat belinkeletetek már és végre sikerült egy olyat találnom ahol külföldre is szállítanak. Szóval most eljutottam egy olyan ponthoz, és azt mondtam, hogy basszus, ha energiát tudok fordítani arra, hogy sajnáljam magam, akkor energiát tudok fektetni legalább megpróbálni valamit. Úgyhogy megrendeltem és már csak arra várok hogy megérezzen

  Újabb megjegyzésként (mintha ez nem lenne elég hosszú) rohadtúl lelkesnek érzem magam, és várom már hogy ismét több energiám legyen mint valószínűleg egy istenverte évtizedben.

 • Az első két hét az alacsony dózissal volt, ez a 3. hétem kezdődik, és a következő magasabb 77,5-ös adagra esik. A mellékhatásaim minimálisak voltak – szájszárazság (igyon sok vizet), vicces íz a szájban, és gyakran felébredhet éjszaka, de általában képes vagyok elaludni. A menopauzához képest ezek a mellékhatások nem jelentenek semmit. 😉 Ez a 15. nap, és tíz kilót fogytam. Az elmúlt tíz évben nem fogytam semmit – csak gyarapodtam -, ezért motivált vagyok a ADI-n maradni. További 40 kg-ot kell fogynom, hogy egészséges legyek. További 4 hét múlva ismért kiértékelem a fogyásom. Emellett napi 1200 kalóriát meg nem haladó étrendet tartok. A kalóriáim nyomon követése nagyon hasznos volt annak megismerésében, hogy az előző étkezési módomban hol vannak a tettesek. A napi 2000-3000 lépésen kívül nem gyakoroltam (nem jó). Havonta 13 ezer forintba kerül mivel gyógyszertárban nem kapható ezért csak netről lehet beszerezni. 33 éves nő vagyok.

 • Az Adipex olyan közel áll a csodaszerhez, mint amennyire csak lehet. Mindig a fitneszre törekedtem, de a munka, a stressz és az enyhe depresszió miatt, ami miatt túlzottan fogyasztottam a gyors ételeket és alkoholt , hamar 100 fölötti értéket mutatott a mérlek. Úgy döntöttem, hogy segítségre van szükségem, amikor a dolgok rosszabbra fordultak, és gyűlölni kezdtem saját gondolkodásomat és megkérdőjeleztem az önértékemet. Szerencsésen cselekedtem, és felfedeztem az Adipexet. Kombináltam a napi edzésekkel, és örömmel mondhatom, hogy 90 nap alatt 24 kg-ot fogytam. Megkönnyebbültem. A gyógyszer működik, és valóban elveszi az étvágyat. Emlékeztetnem kellene magam, hogy egyek. Ez milyen jó volt. A legjobb számomra az volt, hogy észre sem vettem, hogy működik (nincsenek negatív mellékhatások). Úgy járt a napjaim, mint bármely más nap, csak ébren, energikusan és nem létező éhség érzettel.

 • Május 24-én kezdtem el szedni ezt a diétás tablettát, és eddig 22 kilót fogytam. Segít az étvágy kontrolljában és energiát ad, de a legjobb eredmény elérése érdekében edzenie kell. Különbséget tudok tenni azzal szemben, amikor heti 4-5 napot dolgoztam vs heti 2 napot. Azt hiszem, a legnagyobb dolog, amit legjobban élvezek ebben a tablettában, hogy elveszi azt a 14 órás édes / sós késztetést, amelyet naponta kapok a munkahelyemen. nincs többé sürgetés. szájszárazságot okoz, ami szerintem segített abban, hogy a napi ajánlott vízmennyiségből többet nyerjek, mivel korábban nem ittam elég vizet. ezen kívül mindenképpen ajánlom. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű módja annak, hogy segítsen elindulni egy fogyókúrában, és azért imádkozom, hogy ez segítsen abban, hogy teljes egészében átképezzem magam, hogy egyedül maradhassak rajta, miután befejeztem a 3 hónapos kúrámat

 • Mire számítsak a következő 2-3 hónapban?
  Hosszú lesz..Bocsi

  Üdv mindenkinek! Kicsit új vagyok a fogyásban, és ugyanolyan következetes vagyok, mint eddig, adok némi hátteret, de főként azt kérdezem, mire számítsak a következő 2-3 hónapban a jelenlegi rutinommal, csak hogy elkezdhessek néhány reális célt kitűzni magam elé.

  Háttér: Jelenleg 24 éves vagyok. A súlyom 120 (többé-kevésbé). A súlyom nagyjából egy éve csúszós pálya (tavaly 106-ra de visszaszereztem a leadott 14 kilót). Naprakészen tartom magam az egészségemmel az alapellátás orvosommal, és a súlyomon kívül más egészségügyi problémma nem volt. Van asztmám, de azt mondanám, hogy ez nem akkora problém. Jelenleg 37,5 mg Phentermine-t szedek, és ez energiát ad nekem és elnyomja az étvágyamat (kissé).

  Rutin: Minden reggel beveszem a fentermint. Hetente 4 napon járok edzőterembe (szombat-hétfő, sze). Mindig 30 percig sétálok a futópadon, 5,7-es lejtőn 2,7-3,0 km / h sebességgel. Ezután 20 percig használom az ellipszist, és kb. Ezután a hasPRÉS gépet használom, és 5 sorozat 15 ismétlést hajtok végre, 45-ös súlyra állítva. Ezt követően használom a letekerhető gépet, és 5 sorozat 15 ismétlést hajtok végre a 47-es súlyra. Végül: használom a kerékpárgépet 5 percig.

  Diéta: Beletelt egy kis időbe, mire az étkezési szokásaimat kordában tartottam, és ezt kellett előbb tennem. Most, hogy megszereztem az irányítást, jól érzem magam, mivel következetes vagyok az edzőteremben. Az étrendem nem mindig következetes, de mindig azt a mintát szoktam tartani, hogy mikor és mit eszek többnyire. Általában reggel van víz vagy tea,, alig eszem reggelente, de ha mégis megtenném, valami kicsi lenne, mint egy granola bár vagy tál gabona. Egy iskolában dolgozom, így ritkán veszek ebédet. Ha mégis eszem a munkahelyemen, az egy zacskó pattogatott kukorica és víz lenne. A vacsora ilyenkor kérdéses lehet, néha éhes vagyok munka után, mert napközben nem ettem sokat. Néha a vacsorám valami fagyasztott vagy házi készítésű lesz, semmi túl nagy.

  Ez alapján (sajnálom, tudom, hogy ez nagyon haha), ha ezt a rutint következetes 2-3 hónapig tartom, mit várjak, hogy láthassam és érezzem? Van néhány tipp, hogyan lehetne maximalizálni a fogyásomat? Milyen reális célokat tudnék elérni? Valami gyakorlatot ajánl? Nyitott vagyok minden javaslatra és visszajelzésre!

 • Miután a diéta és a testmozgás ellenére sem tudott lefogyni, és magas volt a vérnyomás és a koleszterinszint. Kiakartam próbálni az 1 hónapos adipex kúrát. Az első napon, amikor bevettem, készen álltam egy 10-20km-s futásra! és egész éjjel fent tartott. Teljesen ébren voltam, nem voltam fáradt, nem éreztem magam extázisban, csak fent voltam. Ma van az első hét azóta, hogy tablettát vettem, és lefogytam már 7 kilót. Látszik an méretarányomon, és érzem a nadrágom körül is! Egy biztos, mozogni Kell. Nem tudom elképzelni, hogy az emberek ezt a gyógyszert szedjék, és ne edzenek legalább 30 percet. egy nap, még akkor is, ha ez egy séta. A gyermekem sürgősségi műtéte miatt egy nap képtelen voltam tornázni, és egész nap éreztem, hogy rohan a tabletta. Úgy tűnik, hogy a testmozgás megszünteti a hatalmas energia és ellentmondás érzését egyes vélemények vonatkozásában, a vérnyomásom a normál tartományon belül maradt. Úgy gondolom, hogy a testmozgás különbséget tesz abban, hogy milyen hatással van a testedre. Emellett kora reggel, legalább 9 óráig kell bevenni. És kényszerítened kell magad az evésre. Nem lesz semmi kedve enni, nem számít, milyen jól néz ki! még ha harap is egy kis falatot, elég lesz. De enned kell, különben rosszul leszel … a gyomrod üres, de úgy működik, mintha valóban ettél volna. Ez arra tanít, hogy kisebb adagokat fogyasszak a kedvemre való dolgokból. Szkeptikus voltam a használatával kapcsolatban, de örülök, hogy van. Nem vettem észre, mekkora különbséget jelentenek a testemen azok a leadott 7 kiló. A következő 3 hetet befejezem, és elkezdem levenni róla a testemet. Ez egy nagyszerű lépés egy egészségesebb ön számára. Kezdő súly 117 kg Mostani súly 110

 • 5 💥💥💥💥💥

  Ez a gyógyszer nagyon hatékonyan segített a fogyásban. A mellékhatások nem voltak súlyosak. Az energiahatás, amelyet a kezdeti néhány dózissal éreztem, alábbhagyott, mivel gyakrabban vettem be a gyógyszert. Minél tovább szedi a gyógyszert, annál súlyosabbak az elvonási tünetek, amikor abbahagyja. Körülbelül 4 hónapig szedtem, és nagyon észrevehető energia- és motivációs veszteséget tapasztaltam. A cél fogyás elérésekor el kell kezdeni lassan csökkenteni a napi adagot.

 • Ez a gyógyszer (ADIPEX RETARD) olyan könnyűvé tette, hogy ésszerű kalóriatartományban maradjon. Ez energiát is adott nekem. Eléggé lefogytam, és miután abbahagytam a phentermine szedését, képes voltam a súlyomat tartani (ameddig teherbe nem estem …). Újra szedem, és elveszi az étvágyamat, de nem ad olyan energiát, mint korábban. Azt hiszem, ezúttal kissé ingerlékenyé tesz. Ezúttal csak minden másnap szedem.

 • Kicsit kevesebb, mint 7 hónapja kezdtem el szedni, a mai napig 34 kg-os a veszteségem
  https://eredetisibutramine.com/termek/adipex-p-rendeles-vasarlas/
  7-es nadrág méretről 3-ra váltottam. Ez segített a rossz étkezési szokásaim ellenőrzésében, és követtem a dietetikusom által biztosított heves étkezési szokásokat. Úgy gondolom, hogy egy dietetikus és egy egészséges táplálkozás iránti hajlandósággal rendelkező emberek segítségével ez működni fog és eredményeket fog felmutatni. Ritkán gyakorlok, de más tevékenységekkel aktív vagyok. Ne feledje, hogy az összes eredmény változó, ezek csak a tényleges eredményeim.

 • Alacsony pajzsmirigy kezelésére szedtem gyógyszereket, ami rendkívül megnövelte az étvágyamat. Általában, ha a pajzsmirigyedet szabályozták, ez segít a fogyásban, azonban a fokozott étvágy miatt kb. 6 hónap alatt 30 kg-ot híztam. Körülbelül 8-10 kg-ot fogytam 21 nap alatt 15 mg-ot szedve. Nincs semmi alvási problémád. Valójában “erotikus” álmokat láttam. Remélem, hogy elveszítek 50 kg-ot. Szeretném növelni az adagot 15 mg-ra az eredmények növelése érdekében, de olvastam más emberek észrevételeit, akik már a 15 mg-os adagot használták, és úgy tűnik, hogy súlyosabb mellékhatásaik vannak. Ne gondold, hogy kihasználom az esélyt. De kíváncsiságból drágább ha a 37.5 mg verzióra váltanék ?

 • 15mg-ot szedek az adipexből. 6 hete szedem. Teljesen elvette az étvágyamat. Az étkezések többségében leülök enni, megeszek néhány falatot, és nem érzem vágyam, hogy folytassam az evést. Nincs vágy falatozni az étkezések között – ne gondoljon állandóan az evésre (ami kedves). Tudatosabbá tette az adagokat, és tudatosabban vártam, hogy még éhes vagyok-e, mielőtt befejezném azt a hamburgert (ami visszatér az adagok méretéhez). Szeretne 20-25 kg-ot fogyni. 6 hét alatt 14-et vesztett, de az utóbbi pár napban 2-et nyert – nem tudom, miért.

 • Részletesen az Adipex Retard fogyasztó gyógyszerről

  Egy kimutatás szerint elhízott vagy túlsúlyos a világ népességének csaknem egyharmada. Magyarországon is több tízezer súlyosan kövér ember él. Az elhízás adódhat rengeteg ülőmunka, kevés sport, egészségtelen táplálkozás miatt.

  Honlapunk tudatában van ezen ténnyel és a folyamatos küzdelemmel az elhízás ellen.

  Ezért is mutatjuk be Önnek eme fogyasztószert. Ez a gyógyszer gyors és stabil fogyást eredményez, üres ígéretek és radikális életmódváltozások nélkül. Tehát ne pazaroljon több időt a valóban hatékony fogyás keresésére, mert ez már létezik.

  Ez az eredeti Adipex Retard, ami egy jóváhagyott gyógyszer az elhízott személyek testsúly csökkentésének elősegítésére.

  A terápiás kezelés általában magas vérnyomású, magas koleszterinszintű vagy cukorbetegségben szenvedő betegek elhízásánál alkalmazzák, vagy bármilyen típusú túlsúlyos személyek részére, ha BMI testtömeg index 30 vagy annál több (A testtömeg-index (BMI) kiszámítása: a testtömeg (kilogrammban) és a testmagasság négyzetének (méterben) hányadosa) és a megnövekedett súlyuk miatt fokozott a szövődmények kockázata.

  Ezek a szövődmények későbbiekben szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, a 2-es típusú cukorbetegség, számos daganatos betegség és ízületi gyulladásokhoz vezethetnek, de okozhat légzési problémákat és depressziót is.

  Az Adipex Retard kapszula felhasználható olyan célokra is, amelyek nem szerepelnek ebben a felhasználói útmutatóban.

  Bármely fogyni akaró személy sokoldalú elhízásellenes, fogyókúrás program részeként használható. Ez pedig azt jelenti, hogy előszeretettel élnek ezzel a lehetőséggel, és használják is ezt az étvágyelnyomó gyógyszert, hogy csökkentsék szenvedést a diéta ideje alatt.

  Leginkább a nők körében a legelterjedtebb, mivel rájuk jellemzőbb a nassolás, falásrohamok, a különböző hormonális hatások miatt. Továbbá ugyanolyan népszerű az egyáltalán nem sportoló egyének körében is, akiknek nincs idejük vagy más okokból kifolyólag nincs lehetőségük a rendszeres aktív testmozgásra, de szeretnének megszabadulni a túlsúlytól és jobb formába hozni alakjukat.

  Az interneten Adipex eladó több webáruház által is, de ezen beszerzési forrásból csak úgy javasoljuk a vásárlást, hogy előtte utána néz a felhasználói tapasztalatok gyűjteményében a kenyesvelemenyek.com fórumunkban, mert nagyon sok hamisítvány van jelen a piacon.

  Azonban előfordulhat, hogy e készítmény nem hatásos minden elhízott betegnél és nem sikerül elérni a kívánt eredményt, mégis kirívóan magas a sikerességi arány azoknál, akik helyesen alkalmazták és betartották az ajánlott használati utasítást a terápiás kezelés időtartama alatt.

  A fogyasztó gyógyszer gyártója Gerot Pharmazeutika, Bécs, Ausztria. Egy magántulajdonban lévő gyógyszercég, amely az innovatív gyógyszereket és generikus termékek széles választékát kínálja.

  Adipex Retard összetevői

  Szeretnék kicsit bővebben kitérni az eredeti Adipex Retard összetevőire.

  Egy kapszula 15 mg phentermine hatóanyagot tartalmaz, ezen kívül a további összetevői segéd és színező anyagokból tevődik össze, amely a sárga méhviasz, hidratált szójaolaj, repcemag-olaj, szójabab lecitin, zselatin, 85% glicerin, Karion 83, ricinusolaj zsírsav-észtere etoxilezett glicerinnel (Cremophor EL), titán-dioxid E171, kinolinsárga E104, etil-vanillin és p-metoxi-acetofenon.

  Az elsődleges aktív hatóanyaga a fentermin, ez a vegyület a központilag ható elhízásellenes készítmények fő alkotóeleme. Hatásmechanizmusa révén a központi agyi idegrendszert befolyásolja annak érdekében, hogy csökkentse az étkezés iránti vágyat, fokozza az epinephrin vagy az adrenalin kiválasztást a szervezetben, ezáltal kényszerítve a testet az energia tartalékok mozgósítására a szervezetben, azaz a zsírégetést.

  Le egyszerűsítve a fentermin olyan anyag, amely serkenti az idegrendszert és elnyomja az étvágyat, emellett bizonyítottan sikeresen alkalmazzák világszerte a fogyni vágyó túlsúlyos személyek részére terápiás céllal.

  Az összetételét úgy alkották meg, hogy a gyógyszer fokozatosan oldódjon fel (Retard hatás) a szervezetben, ennek köszönhetően a fő alkotóeleme, a phentermine előre meghatározott sebességgel szabaduljon fel, és nem azonnal, így tovább fejti ki előnyös hatásait a szervezetben.

  A bevételt követően 1–3 órán belül észrevehető étvágycsökkentő hatás jelentkezik, ami körülbelül 8 órán keresztül biztosítja az étvágytalanságot, a teltségérzetet, és az enyhe vízhajtó hatást.

  Az alábbi betegségek esetén mérlegelje a használatát.

  A súlycsökkentő kezelés biztonságos használata és az Ön egészségének megőrzésének érdekében fokozottan vigyázzon a használatával,

  • Ha epilepsziában szenved
  • Vese és máj problémái vannak
  • Magas a vércukorszintje, illetve cukorbeteg
  • Szív és érrendszeri megbetegedés
  • Magas vérnyomás nyomás
  • Rendszeresen fogyaszt nagy mennyiségű alkoholt
  • Bármilyen más betegségtől szenved.

  Ellenjavallat

  Noha az internetes áruházakban is eladó Adipex Retard bárki számára hatásos a fogyásban, azonban nem ajánlott mindenkinek!

  A gyógyszer ellenjavallt azok számára, akik alábbi kategóriák egyikébe bele tartozik:

  – Túlérzékenység a hatóanyaggal vagy más szimpatomimetikus aminokkal szemben (például pszeudoefedrin) ellen.

  – Kezeletlen túl alacsony vagy túl magas vérnyomás, szív- vagy más keringési betegség, az erek súlyos beszűkűlésénél, vagy cerebrovaszkuláris betegségek jelenlegi vagy korábbi kórtörténetében; hyperthyreosis, glaucoma, prosztata adenoma, veseelégtelenség.

  – Ha pszichiátriai rendellenességek jelenlegi vagy korábbi kórtörténetében, ideértve az anorexiát és a depressziós állapotot, alkoholfüggőség vagy kábítószerrel való visszaélés alatt.

  – Kombinált gyógyszeres kezelés bármilyen más, központi hatású súlycsökkentő szerrel ellenjavallt a potenciálisan végzetes pulmonalis artériás hypertonia fokozott kockázata miatt.

  Ne alkalmazza MAO-gátlókkal kombinálva, mint például – Dexfenfluramine, fenfluramine, furazolidone, guanadrel, guanetidin, vagy monoamin-oxidáz inhibitorok (MAOI) (pl. Fenelzin) bevétele történt az elmúlt 2 hétben.

  – 18 év alatti fiatalkorúak és idős betegek.

  – E fogyasztószer ellenjavallt a terhesség első három hónapjában és a szoptatás ideje alatt. A terhesség további folyamán alaposan meg kell fontolni az előny-kockázat arányt.

  Gyógyszerkölcsönhatások

  Ha egyidejűleg más gyógyszereket vagy gyógyszereket is fogyaszt, a fogyasztó gyógyszer hatása megváltozhat, amelyek növelhetik a mellékhatások kockázatát, vagy a gyógyszer nem megfelelő működését okozhatja.

  E fogyasztó kapszula kölcsönhatásba léphet a következő gyógyszerekkel: lítium, inzulin, pszichotróp gyógyszerek, amik pszichés működésre hatnak, antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők.

  Mellékhatások

  Attól függetlenül, mennyire szeretik az Adipex Retard kúra eredményeit, úgy érezzük őszintének kell lennünk ezzel az étvágycsökkentő szerrel kapcsolatos lehetséges mellékhatások iránt.

  Az alábbiakban felsoroljuk azokat a lehetséges mellékhatásokat, amelyek a fogyasztó kapszula összes alkotó eleméből adódhatnak. Ezek a mellékhatások lehetségesek a kúra időtartama alatt.

  Néhány mellékhatás ritka és enyhe jól tolerálhatóak a cél érdekében, általában nem igényelnek orvosi kezelést, és idővel eltűnnek.

   – Nemkívánatos hatások a központi idegrendszerre: A leggyakoribb ilyen mellékhatások: a pszichotikus reakciók: idegesség, izgatottság, alvászavarok.

  – Nemkívánatos hatások a szív-érrendszerre: A leggyakrabban tapasztalható reakciók a fogyasztószer használatánál a szívdobogás, magas vérnyomás.

  – Ezenkívül ritkán, de előfordulhatnak a következő mellékhatások: fejfájás, ingerlékenység, kellemetlen íz, szájszárazság, hányinger, hányás, hasmenés, székrekedés, vizelési nehézségek, nehezebb elalvás vagy álmatlanság.

  A felsorolás nem tartalmazza az összes lehetséges nem kívánt mellékhatás. Az összes kockázatot kapcsolatban keresse meg kezelőorvosát.

  Adagolás

  A helyes adagolási ütemterv a sikeres fogyás titka, tehát annak érdekében, hogy a fogyasztószer Önnél a lehető legjobban működjön, és maximalizálja hatékonyságát, kövesse az alábbi használati utasítást. Ezzel elősegíti a gyors fogyást és csökkentheti a mellékhatások kialakulásának valószínűségét.

  Kerülni kell az esti használatot, mivel ez az anyag idegességet és álmatlanságot válthat ki, ami problémákat okozhat az elalvásban. A megfelelő használat egy Adipex kúra, ami egy hosszabb távú terápiás alkalmazás.

  Általában napi 1 kapszula reggel a megfelelő adagolás. Kivételes esetekben az adagot napi 2 kapszulára lehet növelni reggel és ebéd után bevéve. Tudjuk, hogy olcsó Adipex árak miatt többet is alkalmazna a gyorsabb fogyás eredménye miatt, de ne lépje túl a leírt mennyiséget, ha e termék használatát célozza meg, mert többet fog ártani vele, mint használni.

  Adipex kúra időtartama 

  Az étvágycsökkentő kapszula szedésének időtartama nem haladhatja meg a három hónapot. Ennek oka az, hogy az étvágycsökkentő hatás idővel csökken. Ha ezt követően nem elégedett az elért súlyvesztéssel, és tovább szedését tervezi előtte szükséges egy pár hónapos szünetet tartani, hogy a hatóanyag maradéktalanul kitudjon ürülni a szervezetéből és a szervezetben levő receptorok újra fogékonyak legyenek a hatóanyagra. Ha valamit sok ideig huzamosabb ideig használunk, annak hatása egy idő után csökken majd megszűnik.

  A kapszula szedésének módja: A kapszulákat étkezéstől függetlenül, nagy mennyiségű folyadékkal kell bevenni minden esetben a délelőtti időszakban, mert később bevéve álmatlanságot okozhat. Fontosnak tartjuk figyelmeztetni Önt, hogy ne adagolja túl a fogyókúrás kapszulát, mivel nagymértékben növelheti a mellékhatások kialakulását.

  Az Adipex Retard túlzott mértékű használatával kapcsolatos tünetek lehetnek:

  • általános testi közérzet romlása
  • gyengeség
  • fáradtság érzése,
  • hasi görcsök,
  • idegesség,
  • nyugtalanság,
  • vérnyomás változások,
  • hányinger,
  • hasmenés.

  Ezért napi 1-2 kapszulánál többet ne vegyen be még akkor se, ha azt venné észre, hogy a gyógyszer nem olyan hatékonyan működik, mint a kúra első heteiben. Ne kombinálja más fogyasztószerekkel együttesen, mint a generikus Xenical vagy a Genesis Sibutramine!

  Eredeti Adipex vagy generikus a jobb választás?

  Amennyiben Adipex vásárlás mellett tette le voksát, úgy nehéz helyzetbe került, ugyanis a milliónyi hamisítványnak köszönhetően nagyon nehezen fog tudni eligazodni az internet útvesztőjében.

  Azt javasoljuk, hogy amennyiben fel tudja íratni orvossal a terméket és azt kiváltani, úgy az eredeti Adipex vásárlása a legjobb megoldás hagyományos patikákból.

  Viszont, ha erre nincs módja, úgy a generikus Adipex rendelése kedvezőbb az Ön számára, ami az eredetiségre vonatkozik. Más márkanéven is vannak ugyanezzel a hatóanyaggal termékek, amik hatásosak, de nincs vagy nagyon kevés belőle a hamis. Ilyen például az interneten is számos helyen eladó Phentermine 37,5 mg, amely 30, 60 és 90 db-os kiszerelésben kapható.

  Összefoglaló

  • egész nap elnyomja az étvágyat, nem kívánja a felhasználója a nassolást.
  • a gyógyszerhasználat során várható fogyás az eredeti testsúlyának 5-10%-a.
  • A gyógyszert rövid távú használatra engedélyezik, általában 3 hónapig kúraszerűen.
  • A kezelésnek mind előnyei, mind lehetséges kockázatai vannak.

  • A fogyni vágyó emberek kedvelik a biztonságosság és megfizethetőség miatt.
  • Sok hamisítványa miatt Adipex rendelés előtt nézzen utána fórumunkban, hogy honnan is érdemes vásárolnia.

  További kellemes Adipex Retard vélemények böngészését kívánjuk!

  Ha van Önnek is tapasztalata a fogyással vagy a termékkel, úgy szóljon hozzá és kerüljön fel Adipex tapasztalata az internetre, hogy mások okulhassanak és informálódhassanak belőle.

  Weboldalunkon nincs Adipex forgalmazás, sőt az ezekkel kapcsolatos hirdetéseket és reklámokat sem támogatjuk, így kizárólag érdekektől mentes és valós felhasználói hozzászólásokat, információkat tudunk Önnek garantálni a lehető legletisztultabb formában.

  Back To Top
  >